![]() |
| Domov | Hľadať | Kto je Online | Označ fóra ako prečítané |
|
|||||||
| Registrovať sa | Zoznam užívateľov | Kalendár | Nové príspevky |
![]() |
|
|
Nástroje témy | Náhľad |
|
|
#11 |
![]() Na fóre od: 24.01.2009
![]() |
no šak áno. ja som to myslel tak, že stačí prepísať url napr. utok[1]=4 na utok[1]=3 a už to niekoho oklame. no nič bol to len návrh, že by url vyzerala asi takto:
http://shulik.wz.cz/duel/publikdn/zo...2sf4etr7sdfg15 namiesto http://shulik.wz.cz/duel/publikdn/zobraz.php?utok[1]=4&obrana[1]=7&utok[2]=2&obrana[2]=5&utok[3]=3&obrana[3]=7&utok[4]=0&obrana[4]=7 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() Na fóre od: 09.12.2008
![]() |
Jedinou výhodou hashování by byl kratší kód..
Pouvažuji nad tím ![]() //EDIT: Pokud se nepletu, hashování by znamenalo měnit kód, do čehož se mi nechce. Akorát jsem pro zkrácení kódu změnil názvy proměnných. test: http://shulik.wz.cz/duel/publikdn/zo...=2&g=5&d=2&h=5 Naposledy upravené od Shulík; 10.02.2009 v 13:58 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zelenáč
|
Skvela vec, diky Ti, Shuliku, na neco takovyho jsem se porad chystal a ne a ne se k tomu dokopat... jeste by bylo fajn kdyby tam byla moznost "nevim" jako defaultni, protoze clovek treba zjisti dve, tri mireni a zbytek netusi, takze by to bylo jako report lepsi, a pridani jedny polozky by melo bejt to nejmensi
![]() obrazky jsem pripravil, kdybys byl tak moc hodnej a implementoval tam jeste tuhle variantu ![]() www.vault.cz/duel1.png www.vault.cz/duel2.png |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Hotovo, adresa stejná.
Dobrý nápad a děkuji za obrázky
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zelenáč
|
Skvely, diky
![]() Tak ted uz snad jenom skript kterej to prechroupe automaticky z html-vypisu, podobne jako travilog, kdyz copy&pastnes celou stranku... ![]() Ale to bych toho asi chtel moc :P tech 8 klepnuti nejak snesu )
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Hmm.. Z HTML výpisu.. Popřemýšlím, nic neslibuji.
Mimochodem jsem se díval do zdrojáku, jestli by vlastní staty nešly importovat čistě pomoci js vloženého do adresního řádku v prohlížeči, ale nenašel jsem nic, z čeho bych mohl něco vytáhnout
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Takže se mi podařilo konečně dodělat ten loger.
Je ve fázi alpha textingu, je možné (či spíše pravděpodobné), že se vyskytnou chyby. Proto nemohu slíbit, že se zachovají Vámi vložené výpisy, že je nesmažu. Link i návod naleznete opět v prvním příspěvku. A chtěl bych Vás tímto poprosit: a) abyste, pokud tam najdete chybu, ji napsali sem b) o shovívavost ZATÍM TO PRO SK WEST NEFUNGUJE, ALE JE TO PRIORITNÍ, PRACUJI NA TOM. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() Na fóre od: 20.02.2009
![]() |
preco by to nemalo fungovat
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Banned
Na fóre od: 15.12.2008
![]() |
Ahoj Shuliku mam len taky napad co by si mohol pridat na svoj tw-help:
pocitadlo zdravia bolo by to celkom jednoduche zadal by si- level postavy,pocet sily/body zdravia,moznost (bonus vojak,bonus premium) a automicky by ti to vyhodilo hodnotu zdravia napr stavbar level 56,pocet sily 54: kedze su zname veliciny 10 bodov zdravia za level 90 bodov zdravia mas na zaciatku 10 bodov zdravia za jeden pridany bod do zdravia Vypocet: 90 + level x 10 + sila x 10= 90 + 56 x 10 + 54x 10=1190 ono sa to casto pouziva pri dueloch ked chces "dorazit" supere do komy,ale to urcite sam vies aj ty tu je aj ukazka www.vault.cz/west/west_zivoty.xls Naposledy upravené od Zorro; 3.04.2009 v 08:59 |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Zajímavý nápad. Až dodělám komentáře, pustím se do tohohle a ještě jedné další utilitky.
![]() Díky. |
|
|
|