Migrácia miest, postáv, pevností vo Weste 2.0 - diskusia

DeletedUser

Hosť
Čo z nevizdvihnutými vecami ktoré mám na trhu v (rozpadnutom) meste duchov ?
 
vzorček je to pekný a áno pochopiteľný ale návrh komu sa budú prvému udeľovať pevnosti je odveci... Keďže sa napríklad v novom svete ocitnú vedľa seba mestá, ktoré jedno má teraz 10 pevností a druhé 11. Čiže podľa teba budú všetky pevnosti v blízkosti toho mesta čo má 11 a to s desiatimi ich bude mať na opačnej strane mapky, troška odveci - nemyslíš? :)
Ale aj tak sa s tým nemci obťažovať nebudú, takže zbytočné zamýšľať sa :)

Tak na to som nemyslel :D

Marcus :omg:. Iba na to čumím. Nie si ty náhodou programátor z InnoGames? :D

Nie.
 

DeletedUser8850

Hosť
Dátum

Ak sa smiem spýtať, viete už presnejšie, kedy by mala nová aktualizácia hry a zároveň aj nový svet zavítať na slovenský TW? Alebo aspoň v akom vývojovom štádiu to je? Viete, pre mňa ako zakladateľa 1. mesta na Buffale je táto informácia dosť kľúčová, aby som vedel kedy máme začať s prípravami, ktoré je dosť ťažké zorganizovať.
P.S.: Iba taká malá poznámka pre ostatných, sťažujete sa, že vziať pevnosti nebude fér. My ich máme tuším 6-7 a jednoducho musíme sa prispôsobiť, a ak chceme obhájiť svoje miesto, tak ich musíme získať opäť, niektorí sa vyšvihnú a upadajúce mestá sa rozpadnú, jednoducho je to naový nádych ale nehovorte že to nie je fér!

S pozdravom Krumo :pánko
Lost Legends
 

DeletedUser

Hosť
Chcel by som sa spýtať že je tam napísané že zakladatelia si môžu mesto rezervovať a tot tak že napíšu tie koordináty do radnice už v normálnej hre....a kde to v radnici máme napísať??
 

DeletedUser

Hosť
No to viem ale keď sa to bude dať tak budeme včas informovaný???
 

DeletedUser5036

Hosť
Samozrejme áno.

Ktoré mestá budú presunuté, o tom sa rozhodne pár týždňov pred aktualizáciou hry. Čas, kedy sa začne presúvanie, bude včas oznámený. Od toho momentu budú mať zakladatelia miest prístup k limitovanej verzii nášho editoru mapy, kde si budú môcť pozrieť polohy miest.
 

DeletedUser

Hosť
Zase inno pridáva do hry vec o ktorej by bolo dobré hlasovať s hráčmi, úplná blbosť.. keď už to nejde inak spraviť tak aspoň sa opýtam hráčov ako by navrhovali rozmiestniť tie mestá a pevnosti aby to bolo fér a nie spraviť toto.. toto sa nerobí..

// žiadosti vyhovené
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser

Hosť
Počul som, že už nebudú práce tak nahusto ako teraz, ale že napr. na 1 mieste v štvorci bude 10 robôt na kope. To miesto sa bude dať rozkliknúť a vybrať si prácu. Neviete či je to pravda?
 

Deleted User - 4

Hosť
Čaute, tak idem postupne odpovedať :)

Ak som to pochopil správne, mapa ktorá sa mi zobrazuje na pozadí bude zmenšená?
A čo to znamená 1/4 terajšej mapy? To akože bude mapa menšia?! :grrr::grrr::grrr::grrr:

Áno, presne tak. Mapa bude o dosť menšia, bude mať iba jednu štvrtinu terajšej veľkosti. Zo 40 krajín sa zmenší na 14. Pre naše malé svety je to dobrá zmena.

suhlsim moc velky zasah ked u nas na sk1 mala jedna aliancia takmer vsetky pevnosti dobyte

Takže tam už musela byť troška nuda, že? Menšia mapa znamená aj viacej akcie. Zo 120 pevností bude 42 pevností.

nooo...pevnosti este teraz nemame dostavane a mame zacat odznova, vazne fasa. Keby aspon tie hrozne ostnate draty sli prec...a tiez si myslim, ze vela ludi skonci. Ja mam vsak rada nove veci, takze skusim aj tuto fazu westu.

Ja viem. Nie je to zrovna dobrý spôsob, možno sa mohlo ešte niečo vymyslieť s tými pevnosťami, ale treba to brať aj tak, že keby sa nič neurobilo, tak tých veľa ľudí skončí temer určite, ten trend taký doteraz bol. Ja si myslím, že sa vám to hráčom bude páčiť, pretože sa tie svety určite oživia a o to nám hlavne ide. Nikoho nebaví hrať na prázdnych nudných svetoch, kde jedna aliancia ovláda celý alebo skoro celý svet, nič sa tam nedeje atď.

chcete samé nové svety ale toto sa vám nepáči? vy ste divní ľudia, však konečne troška života do tých svetov pôjde :)
a mám jednu otázku Linteo, nevieš náhodou ako poriešia trh? treba všetko pozbierať ešte pred updateom alebo ako? :)

Určite doporučujem si pozbierať všetky veci (ktoré je možné si vyzdvihnúť) z trhu pred aktualizáciou hry. Presne ešte neviem akým štýlom bude fungovať presunutie údajov na trhu, ale niečo mi hovorí, že radšej by som neriskoval, ten predmet si vyzdvihol z trhu a po "úspešne prežitej migrácii" ho tam zase dal.

a s novou verziou 2.0 pride aj novy svet uz konecne ?? :grrr: :grrr: :( :kukam:

Áno, ako som už písal, otvoríme jeden čisto nový svet s novou verziou hry :)

mna skorej zaujima to znovustavanie pevností ... kedze sa presunú komplet postavené mestá tak logicky kto sa prvý prihlási po premene sveta zacne okamzite rozoberat pevnosti , a kedze to nebude zajtra tak si dovtedy tie najsilnesie mesta nahromadia tolko surovin ze do mesiaca to bude secko postavane znova ...

No to už záleží na vás hráčoch. Preto vám to inak oznamujeme aj takto skoro, aby ste si už tie suroviny mohli začať zháňať a pripravovať sa na to.

Akú taktiku zvolíte? Necháte ostatných zabrať pevnosti a chvíľku počkáte, kým do nich niečo investujú a potom im pevnosť preberiete, alebo sami skúsite zabrať všetky, ktoré bude možné a brániť ich pred prípadnými útočníkmi? :)

(na ostatné odpoviem neskôr)
 

DeletedUser

Hosť
S tým súhlasím.....ale mám ešte jednu otázku.....zostanú svety Svet 1,Arizona,Buffalo alebo sa všetky spoja do jedného???
 
Hore