Pokec Diskusia o nadchádzajúcich updatoch

DeletedUser

Hosť
bude nejakých 5 úrovní v každej práci a podľa toho budú odmeny v práci? to akože napr. na úrovni 1 môžem nájsť produkt s napr 10% šancou a na 5-tej s napr. 60% ???
v podstate hej. pre každú prácu budú dané nejaké hodnoty a čím nižší level máš, tých väčším číslom sa tieto hodnoty vydelia a výsledok bude to čo získaš.
teda povedzme práca dáva 100xp, ak si na "pracovnom" lvli1 tak sa tých 100 vydelí piatimi (4 lvly ti chýbajú +1) a získaš teda 20xp, keď si na 4.lvli tak sa to vydelí dvoma (1lvl chýba +1) - 50xp a na piatom lvli získaš komplet 100xp.
Ešte ale nemajú nič domyslené a stavím sa o hocičo, že keď to vypustia do hry tak to bude nevyvážené ako všetko takže to budú x-krát meniť.
Len mi je ľúto Peteeho, ktorý sa fakt že nadrel aby zistil tú formulu zárobku na práci :(
 

DeletedUser

Hosť
posledný klinec do rakve ?

// to dokončím všetky úlohy, odteraz pochybujem, že bude nejaký špecialista na práce, všetko tanky, pevnostnici a duelanti na 100% a ďalej by ma zaujímalo, ako to bude s 3-tim kľúčom
 

DeletedUser3501

Hosť
tak ten tretí kľúč zaujíma aj mňa...

dobrodruhovia asi už stratia zmysel v tejto hre. bude tu polovica duelantov a druhá polovica vojakov, sem tam si dá niekto stavbára možno :)
 

DeletedUser9029

Hosť
"Tento systém bude určite lepší pre začiatočníkov."
Pre akých ? Veď nikto nový už túto hru hrať nezačína. Hráči len ubúdajú...

"Vizuálne zmeny dajú hráčovi lepší pocit, keď uvidí, že dosiahol novú úroveň pri nejakej práci."
No tak pardon, ale toto je hovadina prvého stupňa :--)
 

DeletedUser

Hosť
Ako tu už niekto písal, dobrodruh bol určený na takéto veci - čiže práce a hľadanie produktov. Aj týmto(teda updatom, alebo ako to nazvať) sa ďalej uľahčuje začiatok začiatočníkov. Keď mám porovnať môj začiatok pred 4 rokmi, kedy som 2. úroveň dosiahol až na druhý deň, so začiatkom pred pár mesiacmi, kedy som v jeden deň získal až 9 úrovní, tak je to dosť veľký rozdiel. No čo už, s týmto už nič nenarobíme :). Začiatočníci(ak ešte nejaký vôbec budú) budú ľahšie postupovať levelmi, dobrodruhovia stratia svoj význam a s plnením úloh nebude problém, ako sa tu už písalo ..
 

DeletedUser

Hosť
k tým začiatočníkom, až také zlé to nebude na cz Dakote pribúdajú hráči dosť rýchlo ... aj počty hráčov sa celkom ustálili
 

DeletedUser

Hosť
no ale je pravda že pre začiatočníkov je lepšie keď rýchlo postubujú lebo ich to skor zaujme mňa keď som začínal moc ma to nebavilo lebo som tú hru moc nepoznal a som postupoval pomaly
 
Dá sa ešte nejak zabrániť ničeniu tejto hry, ktorú mám rád ?
Vážne to bude jeden z posledných klincov do rakvy TW,
myslím, že ich ešte zopár bude a potom koniec.

Každý bude môcť všetky práce, no nedáva to zmysel, kopec vecí stratí význam či už pracovné návody, niektoré produkty z remesla a hlavne rozmanitosť, príde mi to tak, že schopnosti už takmer na nič nebudú
 

DeletedUser

Hosť
jj, na cz sa to celkom ustálilo. Možno by stálo za to aj u nás to trochu sledovať. Takže k dnešnému dňu (2.3.) je:

Texas: 2772 (1824 nad lvl 20)
Arizona: 2512 (1777 nad lvl 20)
Buffalo: 3708 (2626 nad lvl 20)
California: 8760 (3237 nad lvl 20)

To nad lvl 20 som dala, aby bolo vidieť, koľko aspoň teoreticky aspoň trochu hrá, ale to samozrejme nemusí platiť.

Za týždeň pozrem, aká bude zmena a dúfam, že to bude tiež aspoň ustálené
 

DeletedUser7799

Hosť
Nie !!!

Nekazte prosím tento the-west, mám rád túto hru ale toto už je vrchol, to už budú len vojaci a duelanti, dobrodruhovia striatia význam ale že úplne. censored :grrr:
 

DeletedUser

Hosť
ylepšenie bojov o pevnosť a multiplayer udalosti
- "Chytanie kráv" alebo "Lov medveďov", ktoré by boli podobné ako boje o pevnosť, ktoré umožnia boj proti npc postavám na špeciálnej mape s menej ľudmi
- Rôzne mapy pre rôzne pevnosti
- Lepšie vybalancovanie bojov o pevnosť


no tocho vylepšenia sa podla mńa nedočkáme :D :D
 

DeletedUser

Hosť
Oni len posuvaju west k tomu aby ho nikto nehral a mohli o zrusit,ale mna len tak nejaky nemecky vymysel neodradi :p
 

DeletedUser

Hosť
však ho aj furt "vylepšujú" :D

ale inak pár nových vecí, ak budú zavedené do hry sa mi aj celkom páči :) Napr. tie vylepšené (ak to nezmrvia) pevnosti a multiplayer (už sa teším ako pol ali bude naháňať medvede po nejakej mapke :D)
 
Hore