Pokec Ešte raz k migrácii

,, No a či to bude fungovať, to záleží hlavne od vás, pretože jedna z tých podmienok je to, že ak by niekto akýmkoľvek spôsobom zneužil túto individuálnu migráciu (napr. špekulácie s tombolou a podobne), zrušíme to a už sa to nikdy neobnoví. ´´ Toto je časť Linteovho prispevku ohladom podmienok migrácie kedysi skor... Len by som to chcel pripomenut spekulantom z fremontu... svet je dosť neaktívny, po migracii bude este viac... preto tombolovky budu v podstate zadarmo a bez výraznejsej namahy a nasledne migrovat na dela. Podla mojho nazoru by som urcite a nie ja sam privítal nejaky ochranný prostriedok proti zneuzitiu migracie... kludne som za uzatvorenie presunu postavy pred koncom velkonocnej tomboly...

vaše postrehy su vítané :)
 

DeletedUser11472

Hosť
Tiež som za určenie pravidiel čo sa týka tomboly a migrácie.
 

DeletedUser10989

Hosť
Zneužívanie migrácie po tombole nebolo ošetrené pri hromadnej migrácii z El Pasa.
(Ak sa to zmenilo, moja chyba, že som si to nevšimol.)

Nakoľko sa aj teraz jedná o hromadnú migráciu, tak nevidím dôvod to meniť, aj keď s takýmito špekuláciami nesúhlasím.
 
Ahojte , zdravim vsetkych Westakov .
Prichadzam s otazkou a zaroven s prosbou. Ja a nieklko hracov, krorych WEST naozaj bavi a chcu sa zucasnovat bojov o pevnosti a hrat aktivnejsie , by sme chceli poziadat o moznost MIGRACIE , ako to bolo umoznene na inych svetoch.Sme hraci na TEXASE , kde uz dlhodobo stagnuju boje o pevnosti , ked su , tak bojujeme 20 vs.20 , co je na boj , naozaj velmi malo.Duely na TEXASE , skoda pisat, 10 hracov dokola, lebo iny nehraju ,alebo len si zbieraju produkty. Velmi by sme boli radi, keby takato moznost bola, a bolo by mozne presunut postavu zo sveta TEXAS , na svet DELAWARE . Za odpovede vopred dakujem .
P.S. - Naozaj ma hra bavi a rad sa nou bavim,ale na mrtvom svete straca clovek (hrac) chut hrat.
 
Velmi by sme boli radi, keby takato moznost bola, a bolo by mozne presunut postavu zo sveta TEXAS
Riešilo sa to už veľa krát, myslím že ešte niekedy minulý alebo tento rok ma za to niekoľko hráčov na Texase poslalo slušne povedané do čerta, aby som sa nestaral, že oni nikam migrovať nechcú atď.. to isté bolo v roku 2017 keď sa konala aj anketa, veľa hráčov z Texasu bolo za ale aj proti, anketa vtedy dopadla v neprospech migrácie, takže s Texasom to naozaj nie je ľahké kedže sa jedná o prvý svet a zároveň jediný bez prémiových funkcií (hráči si nemali možnosť zakúpiť schopnosti a vlastnosti napríklad), aj preto dalo Inno Texasu možnosť rozhodnúť o jeho osude... no a naposledy sa na to Linteo pýtal v Januári tohto roku, bohužiaľ prišla negatívna odpoveď a bojím sa, že tých necelých 5 mesiacov je ešte krátka doba na to aby Inno zmenilo svoj názor, ale za pokus to určite stojí, takže musíme poprosiť Lintea či by bol ochotný ich s tým znova trochu pootravovať :)
 
Ahojte , vratim sa k teme migracie . Ako vidim, nik sa k tomu z kompetentnych nevyjadril a my by sme si naozaj priali , migrovat z Texasu na Dela. Ako som uz vyssie pisal , velmi rad sa zucastnujem bojov o pevnosti ,ale na Texase su tie boje uz dlhodobo otrasne. Mam tam postavu 8 rokov a nechcel by som tam tu postavu zanechat, zmazat, pre neochotu , alebo skor nechut do hry inych hracov. Velmi vela ludi odtial odislo a neni s kym bojovat, duelovat.MRTVY SVET . Darmo , ze je najstarsi , ale je bez duse .... Poprosim kompetentnych, aby sa vyjadrili , ci je vobec sanca, nadej , individualnej migracie . Dakujem .
 

DeletedUser11511

Hosť
Ako hrač , ktory hra aj na texase suhlasim s individualnou migraciou, pretože duely a najmä boje su tam na bode mrazu, je to väčšinou 20v20 niekedy aj menej, myslim si že by bolo fer ak by hráči , ktorí tam hraju 8 rokov ako lolo dostali priležitosť si zabojovať na poriadnych bojoch na Delaware, tak snad sa Linteo vyjadri :)
 

DeletedUser11245

Hosť
Migrácia, alebo spájanie svetov je pre TEXAS nevyhnutnosť a iba otázka času. Zbytočne to hráči bojkotujú hlasovaním proti. Čím dlhšie sa to bude naťahovať, tým viac účtov sa bude rušiť. Takmer nikoho to tam už nebaví, nič sa tam nedeje. Boje o ničom to ani netreba spomínať. Tiež som aspoň za individuálnu migráciu. Hrám TW nejaký ten rok a fakt nemám chuť, ani čas vytvárať nový účet. No na Texase ma to fakt nebaví. Chce to nejaké oživenie. Nechápem tých, ktorí neviem z akých dôvodov namiesto toho, aby podporili spájanie, lepšie boje, viac hráčov, viac možností... hlasujú radšej za mŕtvy Texas.
 

Deleted User - 4

Hosť
Poprosim kompetentnych, aby sa vyjadrili , ci je vobec sanca, nadej , individualnej migracie . Dakujem .

Od istého času ľudia, čo majú na starosti West, každé dva týždne (alebo tak nejako) pozerajú stav svetov a rozhodujú o migráciách vo všetkých jazykových verziách, tj. ja to už viac neovplyvním, ako v minulosti.
Šanca, že by sa tak skoro po Fremonte povolila ďalšia migrácia (akákoľvek) pre Texas (alebo aj Geronimo) je minimálna. V tomto roku sa tak nestane.
Viem, že vás to niektorých nepoteší, ale taká je realita.
Ak sa na to napriek tomu rozhodnete čakať, môže to trvať aj rok či viac.
Preto vám odporúčam založiť si už teraz nový účet v tom svete, kde chcete. Ušetríte si kopec čakania a zbytočnej frustrácie, ktorú často zažívali hráči pred vami..
 

DeletedUser11511

Hosť
Ja som napr. migroval z Fremontu na Dela, ale pol roka až tri štvrte roka pred tým ako sa povolila migracia som uplne prestal hrať, lebo sa tam nedalo skoro nič robiť(mrtvy salon,mrtve boje, mrtvy trh..)...a na Texase mi to príde podobné, trh mi príde dokonca ešte mŕtvejší...tak snad sa to tým Texasanom podarí a aspoň pár ich vydrží hrať kým ich Inno nespási a povoli migraciu..pevne nervy prajem a bojujte za svoje práva! :D
 

DeletedUser10940

Hosť
To isté je na Geronime, tam síce ešte celkom mrtvo nieje ale do konca roka bude a možno aj skôr
 

DeletedUser11668

Hosť
Zdravím vás,hráči Westu.

...takže....napíšem to len raz a dúfam,že aj za všetkých hráčov tejto hry,ktorí zdieľajú rovnaký názor a s ním aj rovnáké problémy...
...KONEČNE SA UVEDOMTE A POCHOPTE,ŽE TÁTO HRA NIE JE LEN O BOJOCH O PEVNOSŤ!!!!!! ..... TO PRE VÁS,KTORÍ SI TO MYSLÍTE SÚ VŠETKY TIETO PROBLÉMY SO SVETMI,MIGRÁCIAMI .... HRÁM WEST UŽ 9 ROKOV A SLEDUJEM AKO MIZNÚ HERNÉ SVETY,LEBO KEĎ NIE JE BOJ KAŽDÝ DEŇ,TAK JE TU PODĽA VÁS NUDA A TREBA ISŤ TAM KDE TO AKOŽE ŽIJE....A SŤAHUJETE SA AKO KOBYLKY,ČO VYŽERÚ POLE,KDE ZOSTANE IBA SPÚŠŤ A POTOM IDÚ ĎALEJ,ABY VYŽRALI ĎALšIE... A ČO OSTATNÍ HRÁČI,ČO HRAJU ROKY NA SVETE A MUSIA RUŠIŤ ÚĆTY S ROZSAHLÝMI USPECHMI,UKONČENÝMI ÚLOHAMI A VEĽKÝMI ZBIERKAMI VECÍ.... NA TÝCH Z VYSOKA KAŠLETE....HLAVNE ,ŽE JE BOJ!!!!! ....
 
Máš úplnú pravdu, hra nie je len o bojoch o pevnosť.. ale aj o dueloch, trhu, možností obchodovania, komunikácie, zábavy atď atď.. a nemusím ti snáď hovoriť, že nič z tohto sa nedá na svete kde je online 30 hráčov z toho 10 unikátnych, zvyšní sú tam len preto aby zbierali čučoriedky a aby im neušli nejaké veci v tombole ktoré by si potom mohli vymeniť na svoj primárny svet.. zaujímalo by ma podľa čoho súdiš, že na svete kde je 100 hráčov to nežije o nič viac než na svete kde je ich 20 a ako si teda ty predstavuješ svet kde to žije? tam kde má každý svoju zbierku, splnené úlohy a úspechy ale za celý deň sa v salóne objavia 3 slová? A ešte k tej poslednej vete - aké riešenie teda navrhuješ ty, aby som nemusel byť toho názoru, že ty takisto zvysoka kašleš na ľudí, ktorí chcú hrať napríklad boje? ponúkni teda nejaký kompromis... pretože zatiaľ si nedal žiadne riešenie problému väčšiny, len si dal najavo že teba nezaujíma čo budú robiť ostatní, či od nudy skončia a utrpí tým celá hra, hlavne že ty budeš mať svoju zbierku, úlohy a úspechy ktoré máš na každom svete.

Zvýraznil som slovo väčšina a použil ho kvôli tomu, že tieto problémy sú naozaj problémom väčšiny hráčov, ak by to tak nebolo, určite by sa za tie roky našlo veľa hráčov ktorí by tu na fóre písali názory, že migrácia je zlá, pretože sa kvôli nej musí zrušiť jeden z ôsmich účtov, čo sa ale nedialo, takže z toho dôvodu si dovolím tvrdiť, že patríš (bez urážky) k výraznej menšine.
 

DeletedUser11668

Hosť
....mimochodom chodím na bitvy a baví ma to......toto nie je o riešení problému migrácií...toto je o tom,že keď nie su niekde pravidelné boje s maximálnou účasťou,,,,prestane to "len bojovníkov" baviť a silou-mocou chcú preč....príkladom je svet California... svet považovaný na sk weste za najlepší....a kde je dnes???? .... toto je o neschopnosti mnohých hráčov zotrvať na svetoch,lebo chvíľku je tam "nuda",.... a ver mi Mallory.... Delaware...dnes vychytený svet....dopadne rovnako ako California.... prečo? pre ten istý dôvod.... boje....
 
Chápem čo tým všetkým chceš povedať, ale nesúhlasím s tvrdením že to prestane baviť ''len bojovníkov'', spomeňme si napríklad na El Paso a Fremont... áno, aj boje o pevnosť boli dôvodom prečo hráči chceli ísť preč, ale dosť výrazne sa spomínali aj duely, pretože hráči, hlavne tí s vyššími duelovkami nemali koho duelovať, takisto sa spomínal trh, že nešlo na trhu nič kúpiť atď, na salóne bolo mŕtvo.. všetko to ide ruka v ruke, potom je logické že hráčov pri pohľade na iný svet, kde tieto problémy niesu alebo nie až v takom rozsahu, napadne že aha, čo keby sme šli tam?

Delaware dopadne ako California jedine v tom prípade, že sa vytvorí nejaký nový svet, kde sa presunú úplne všetky účty z dvoch / troch svetov, to bol aj návrh ako alternatíva k migrácii ako ju poznáme dnes, výhodou by bolo to, že by sme neprišli napríklad o hráčov ktorí majú len hernú pauzu, ale to je na dlhšiu debatu a už to bolo vysvetlené tuším v tomto vlákne.. alebo ak by sa vytvoril nejaký medzinárodný svet, jednoducho niečo nové... ale určite sa Delaware nedočká migrácie smerom von, prípadne zrušenia v takej podobe ako California, že hráči odídu na novší svet, pretože ak sa to nestalo pri El Pase, Fremonte, Geronime a Houstone, prečo by mali ísť na nejaký ďalší keď tieto 4 svety sú dostatočným dôkazom toho, že tých bojovníkov o pevnosť tam nič lepšie nečaká?
 
Naposledy upravené :
Hore