Zbytečné zvyšování cen bojů o pevnost

Ak je problém len v tom že sa vám zdá že sme bez šance vyhrať boj o pevnosť ktorý kopneme, budeme kopať tak aby sme vyhrali každý jeden, to nie je problém :)
Magin0 pořádně si přečti, co jsem napsal. Pro nápovědu se podívej na název topicu. Pokud ani to nepomůže pak věz, že největší problém je umělé zvyšování cen bojů o pevnost.
 

Deleted User - 4

Hosť
Díky, Linteo, že máš pořád energii to řešit. Snad to povede ke klidu.

Za málo. Mám záujem na tom a chcel by som, aby sa to nakoniec vyriešilo tak, aby ste boli spokojní všetci, či už hráči v alianciách alebo hráči z daného mesta, toto celé považujem za úplne absurdne a zbytočne vyhrotenú vec, ktorá tu byť vôbec nemusela. Preto sa už nebudem ani nejako vracať do minulosti a poukazovať na to, že keby sa niekto na začiatku nevysmieval hráčom a nevyhrážal sa im, že ide všetkým ničiť hru, tak by sme tu toto vôbec neriešili, alebo už viac nebudem pripomínať, že by som bol ticho, kebyže som vám tu každý deň presúval boje alebo čo, ale jeden boj zo stoviek bojov v Iowe (alebo dokonca jediný v Iowe), čo bol presunutý a kvôli tomu toto riešime už druhý týždeň? V poriadku, aby sme sa niekam posunuli, všetkým hráčom sa za akékoľvek nepríjemnosti ospravedlňujeme, prejdem teraz rovno k tomu, o čom sme sa bavili v Inno a čo s týmto ďalej ideme robiť. Poďme sa teda radšej baviť herne a ujasniť si najprv jednu vec (myslím, že je dôležitá):

Vyvolávanie bojov o pevnosti nie je proti pravidlám hry.

Tvorcovia hry stanovili, že každý hráč môže vyvolať boj o pevnosť. Za to potrestaný nikdy nikto nebol a ani nebude. Každý si môže vyvolať boj - ak spĺňa herné podmienky, stačí mať dostatok peňazí v mestskej pokladnici, môže si vyvolať aj desať bojov za sebou. Môže si ten boj vyvolať kedykoľvek, na akýkoľvek čas, ktorý uzná za vhodný, časovo to herne obmedzené (zatiaľ) nie je. Ak sa teda niekto rozhodne, môže si vyvolať boj aj o tretej ráno. Je už druhá vec, či má taký boj vôbec zmysel, či škodí hernej komunite a že to väčšina hráčov naozaj nemá rado a niektorí kvôli tomu skončia aj s hrou, je to diskusia na dlho (a tento problém vnímame a už som na to aj reagoval; v prípade spamovania bojmi zavedením obmedzenia, ktoré zvýšilo cenu), to teraz neriešme a teraz sa bavme len o tom, že či sa to môže. Áno, môže sa to; ono to predsa ani nikto nezakazoval. Jediná výnimka u nás doteraz bola, aby boj nejako nezasahoval do komunitnej hernej udalosti boja o Awesomiu. V takom prípade bola dohoda a mohol byť boj presunutý (alebo aj zrušený), čo bolo inak známe už pred rokom a spolu s tým, koľko dlhopisov môžete získať, možno aj cez 50-krát ohlasované priamo v hre, takže sa dá tvrdiť, že neobstojí voči tomu žiadny (akože "protest") argument. Aby však už viac nedochádzalo k žiadnym zbytočným konfliktom medzi hráčmi a West tímom, túto výnimku rušíme, čo znamená, že kto chce, môže si boj o pevnosť vyvolať aj sekundu pred bojom o Awesomiu, alebo po nej - jednoducho kedykoľvek a žiadny normálny boj o pevnosť (tj. všetky pevnosti okrem Awesomie, tá je naša) už nebude presúvaný alebo zrušený - proste to isté predtým, ako keď tu žiadne boje o Awesomiu neboli. Ďalej, aby West tím (alebo mňa) nikto nemohol obviniť zo zaujatosti, nebudú viac žiadne zásahy do bojov (ani Awesomiu už nevyvoláme na požiadanie), hocijaký dôvod, požiadavka, aká vás napadne, okrem možných budúcich komunitných herných udalostí (ktoré budú len v prípade, ak sa nebudú dať zneužiť voči tomu, kto ich pre vás pripravuje, tak ako v prípade Awesomie), nebude z našej strany z tohto dôvodu realizovaná.

Dobre, aby som vás už ďalej nenudil, teraz sa dostaneme konečne k tomu podstatnému - zbytočnému zvyšovaniu cien a čo s tým. Tu ešte napíšem, že problém so spamovaním bojmi mali už aj iné komunity, vo všetkých pomohlo to zvýšenie cien. Nemá zmysel sa ale hnevať, že prečo to tu musíme ešte riešiť, v podstate dalo sa čakať, že to niekto vyskúša "posunúť" ešte ďalej. Napadlo ma viac spôsobov, ako to skúsiť vyriešiť, dohodli sme sa v Inno vyskúšať tento: Vo všetkých svetoch (aby sa iné svety necítili ukrátene) pre vás spúšťame od zajtra ďalšiu (nazvime to) komunitnú udalosť, pri ktorej budú vracané peniaze za vyvolané boje o pevnosti do mestskej pokladnice. To znamená, že ak vyvoláte boj a splníte stanovené podmienky (treba, aby sa boja zúčastnil určitý počet útočníkov), peniaze za vyvolanie vám na požiadanie vrátime do mestskej pokladnice. Viac podrobností bude zverejnených v samostatnom oznámení. Táto udalosť bude len dočasne, najprv na jeden mesiac, uvidíme, ako to pomôže - môže sa prípadne podľa potreby upravovať a predlžovať. Chceme týmto docieliť, aby nebolo možné, že niekto kvôli tej zvýšenej cene, ktorá bola prvotne nastavená, aby sa zabránilo spamovaniu bojmi (znechucovaniu hráčov) zablokuje väčšinu hráčov v alianciách, takže tí potom nebudú môcť vyvolať boj o pevnosť, lebo nechcú dať za boj milión dolárov. Touto komunitnou udalosťou by sa to teda malo vyriešiť, dúfame, že sa tým zmiernia aj všetky zbytočné negatívne emócie a budú všetci spokojní a že vás všetkých zase budú boje v Iowe baviť. Viem, že to nie je ideálne riešenie a má nedostatky, no chceme dať tomu šancu. Ak máte iný, lepší nápad, napíšte ho prosím, spätnú väzbu od vás všetkých, či prípadne návrhy, ako zlepšiť boje o pevnosti v našej hernej komunite, aby sa vám všetkým lepšie hralo, prepošlem vždy vyššie.
 

Deleted User - 4

Hosť
Čiže v krátkosti, nič sa nezmenilo.

Blacky, tak to by som netvrdil. Myslím, že tým vracaním peňazí sa zamedzí tomu zablokovaniu vyvolávania kvôli zbytočnému zvyšovaniu cien bojov, o ktoré tu teraz ide, keďže sa odstráni ten dôvod boj nevyvolať, lebo by ste zaňho museli zaplatiť napríklad milión dolárov. Ak by sa ukázalo, že stále je potreba vyvolávať 3-4 boje, blokovať väčšinu a že toto riešenie nepomohlo, tak po vyhodnotení udalosti sa môže zvážiť, či sa neupraví nastavenie tak, aby bola cena za druhý boj v miliónoch, čím zároveň odpovedám na názor vyššie, aby 1 hráč mohol kopnúť jeden boj. Keby sa to tak v nastaveniach upravilo, za jeden deň by sa dali kopnúť len dva boje a z toho jeden, ktorý by bol normálny, by bol po splnení požiadavky na útočníkov (ktorú nie je problém splniť, ak to má byť normálny boj) preplatený, resp. poplatky vrátené, takže by nevznikla škoda pre hráčov, ktorí ho vyvolali. Ak by ste tých hráčov zakaždým predbehli, tak by bol potom len jeden boj. Len má zmysel to až tak vyhrotiť? Veď tým by poškodili tí hráči len seba. Nebolo by lepšie, keby si každý mohol vyvolať boje ako chce, len s určitou ohladuplnosťou na požiadavky väčšiny/ostatných hráčov, tak ako to má fungovať normálne? Ako som písal, InnoGames sa môže pohrať s číslami, koeficientami, ak sa ukáže, že je niečo blbosť a prípadne to upraviť aj lepšie. Možno aj teraz ešte niekto bude vyvolávať 3 boje, ale ako som písal inde, zachvíľu bude veľmi demotivovaný výsledkami, lebo z toho ten hráč nemá v podstate nič a ešte sa vy na tom môžete zasmiať, že niekto minul zase pol milión dolárov, resp. takú sumu, ktorá bude môcť byť modifikovaná aj na milióny. A to zase nie je taká sranda zarobiť a len tak plesknúť milión každý deň, aby sa vás niekto snažil vytočiť, nemyslím, že je tu niekto až takýto, nebudem písať čo.

Ostatné problémy s bojmi sú stále vnímané a napr. čo sa týka bojov o tretej v noci, na to mám tiež nápad, ako by sa to mohlo vyriešiť. A ak máte lepšie nápady ako boje zlepšiť, napíšte prosím sem na fórum, všetku spätnú väzbu prepošlem,
 
Určite by boje zlepšilo, keby sa na boj o pevnosť nedostali hráči, ktorí budú označení hodnosťou "zradca". Videli sme to dnes ako krásne sa dá kaziť boj. Myslím, že nie je potrebné aby som to tu ďalej rozvádzal.
 

Deleted User - 4

Hosť
Určite by boje zlepšilo, keby sa na boj o pevnosť nedostali hráči, ktorí budú označení hodnosťou "zradca". Videli sme to dnes ako krásne sa dá kaziť boj. Myslím, že nie je potrebné aby som to tu ďalej rozvádzal.

Poprosím ťa to rozviesť, alebo kto chce, nakoľko ja som sa toho boja nezúčastnil, neviem o čo teraz ide.
 
" Možno aj teraz ešte niekto bude vyvolávať 3 boje, ale ako som písal inde, zachvíľu bude veľmi demotivovaný výsledkami, lebo z toho ten hráč nemá v podstate nič a ešte sa vy na tom môžete zasmiať, že niekto minul zase pol milión dolárov, resp. takú sumu, ktorá bude môcť byť modifikovaná aj na milióny. "

Omyl, dotyčný z toho získa dobrý pocit na duši o čo mu ide, peňazí má dosť. A po evente ich bude mať zase dosť.
 
Poprosím ťa to rozviesť, alebo kto chce, nakoľko ja som sa toho boja nezúčastnil, neviem o čo teraz ide.
To že ak chce niekto kaziť boj v útoku tak sa hodia hráči na vlajku a predčasne ukončia boj. Keď už majú nemenovaní hráči schválené že si môžu kopať kedy chcú tak nech si bojujú s kým chcú. Ale my ostatní čo chceme normálny boj by sme mali mať na výber či ich na svojom boji chceme alebo nie. Ak by sa zradcovia nedostali na boj, my by sme mali pokoj a oni nech si robia čo chcú.
 

Deleted User - 4

Hosť
Omyl, dotyčný z toho získa dobrý pocit na duši o čo mu ide, peňazí má dosť. A po evente ich bude mať zase dosť.

Ak sa na niekom smeje niekoľko desiatok ľudí, nemyslím si, že má z toho radosť...
Uvidíme, zatiaľ prvý deň, momentálne vidím v Iowe jeden vyvolaný boj. Event sa môže predlžovať a upravovať.

To že ak chce niekto kaziť boj v útoku tak sa hodia hráči na vlajku a predčasne ukončia boj. Keď už majú nemenovaní hráči schválené že si môžu kopať kedy chcú tak nech si bojujú s kým chcú. Ale my ostatní čo chceme normálny boj by sme mali mať na výber či ich na svojom boji chceme alebo nie. Ak by sa zradcovia nedostali na boj, my by sme mali pokoj a oni nech si robia čo chcú.

Ďakujem, opýtam sa na to, a aj na tie staršie nápady od hráčov ohľadom zradcov, konkrétne toto: Automatické nastavenie hodnosti zradcu

Poprosím vás všetkých, vždy keď niekto zosabotuje nejaký boj, dajte prosím vedieť, ale konkrétne, napíšte ticket, alebo sem na fórum, aký boj, kedy, čo sa stalo (ja nie som na tých bojoch, nevidím vaše chaty) Ono, čím viac zlomyselností niekto spraví, tým väčšia pravdepodobnosť, že sa na to bude reagovať, ako ten spam bojov, blokovanie vyvolávania, atď.
 
Ak sa na niekom smeje niekoľko desiatok ľudí, nemyslím si, že má z toho radosť...
Uvidíme, zatiaľ prvý deň, momentálne vidím v Iowe jeden vyvolaný boj. Event sa môže predlžovať a upravovať.



Ďakujem, opýtam sa na to, a aj na tie staršie nápady od hráčov ohľadom zradcov, konkrétne toto: Automatické nastavenie hodnosti zradcu

Poprosím vás všetkých, vždy keď niekto zosabotuje nejaký boj, dajte prosím vedieť, ale konkrétne, napíšte ticket, alebo sem na fórum, aký boj, kedy, čo sa stalo (ja nie som na tých bojoch, nevidím vaše chaty) Ono, čím viac zlomyselností niekto spraví, tým väčšia pravdepodobnosť, že sa na to bude reagovať, ako ten spam bojov, blokovanie vyvolávania, atď.
To automatické nastavenie hodnosti zradcu by bolo veľmi dobré riešenie. Som si istý že by to vyriešilo veľa problémov, na Iowe určite.
 

DeletedUser11708

Hosť
Na boj som sa prihlásil dostatočne vpred a som hráč čo počúva na boji velenie, čiže nemať zradcu "len za to, že ma niekto nemá rád" mi zabránilo počúvnuť rozkaz ísť dole z vlajky (ak nejaký bol) lebo som ho nevidel.... vždy ste brali pevnosti cez vlajku, bez ohladu na to, či to bola pevnosť psychiatrie (mimo dve velke pevnosti) zrazu vám to vadí, lebo som to ja ....
 
Hore