Zbytečné zvyšování cen bojů o pevnost

Ako čo ty chceš meniť? a zavádzať nové pravidlá... my hráme podľa pravidiel, hrajte aj vy a nevymýšľajte si nové tak ako sa vám hodí .. :)
 

DeletedUser10341

Hosť
Áno určite bude fajn, ak sa bude o takýchto zjednodušených pravidlách rokovať na Inno, pokiaľ teda nechcú prísť o všetkých hráčov. Ak im na Slovenských hráčoch záleží, tak by mali nejako konať. Viď priložený screen účasti na bojoch jedného mesta.

Magii na tvoju pripomienku ohľadom pravidiel:
Ak to považuje za potrebné, InnoGames môže kedykoľvek zmeniť časti, alebo súčet (vrátane odstránenia alebo úpravy), účtov, svetov, konfigurácií a ďalších aspektov hry, vrátane týchto pravidiel. Zmena bude oznámená vhodným spôsobom.
 

Deleted User - 4

Hosť
Taktika jasně a kdybych viděl, že u jazierka kopnou 10 bojů a jdou pak útočit na jeden všichni tak proti tomu nemůžu nic namítnout.

Veď to, že keby aspoň hráči, čo si vyvolajú boje, potom na tie boje aj chodili, tak by sa to dalo s privretými očami chápať. Keby to bol skutočný záujem o tie pevnosti a nie ako teraz, že to je len trollovanie, teda pardón "taktika".

To, že niekto na boj už nepríde, by som vedel pochopiť ako reakciu na to, ak by som v 50-60 bojoch dostal zakaždým výprask, moc by ma to teda nebavilo byť zakaždým poslaný do bezvedomia a terčom výsmechu obrancov - a nemať z toho vlastne nič. Ale nevidím nikomu do hlavy, možno je to skutočne len "taktika".

No porovnanie s divokymi kmenmi je uplne scestne , to skor pouzili len nech sa problemu zbavia lebo podla mna to v inno nevedia osetrit, lebo sa boja ze by samotne boje o pevnosti hocijakym vyssim zasahom stratili zmysel, ktory vyvojari zamyslali na zaciatku, kedze maju sluzit ako nieco o co bojuje skupina hracov, mesta alebo aliancie

Samozrejme nemohli pocitat s tym ze skupinka jadrovych fyzikov, psychologov pripadne niaky ganggang to vyuzije len aby boli aspon v niecom zaujimavy lebo citia vnutornu potrebu byt v centre pozornosti

inno sa bude musiet rozhodnut ci to necha plavat a hraci ubudnu tak ako sa aj stalo na iowe alebo sa k tomu postavia inak a nechaju to na rozhodnuti kazdej podpory v regionoch ktora to v ramci moznosti vyriesi pre dobro drvivej vätcsiny hracov v ramci udrzania hracov na serveroch a zabezpeceni si prijmov o ktore im prioritne ide

pre svojich bratom, pre zvysok karom ❤
#gaypride

To bol aj môj protiargument, porovnávať West s DK alebo Grepolisom, hrami, ktoré sú vyslovene dobyvateľské, u mňa teda moc neobstojí. To sú hry, ktoré sú o zaberaní dedín, miest, tam chápem akúkoľvek taktiku, ktorá slúži na zabratie dedinky. Fakticky je to síce správne (a bolo na začiatku hry, keď tu hrali tisíce ľudí), to vnímanie ohľadom pevností, ale West nie je dobyvateľská hra, vlastníctvo pevnosti (zatiaľ) nedáva niečo veľmi extra, tuto proste to je len doplnok hry. Keby za tie pevnosti bolo niečo dôležité, napr. extra predmety, body do rebríčka, atď, tak dajme tomu, lenže nie je. Prespať v pevnosti alebo zmeniť názov krajiny? O ničom. Vlastníctvo pevností je v podstate len psychologické, podstata (podľa mňa) je o tom boji medzi dvomi stranami.

On by ten argument od Inno byl validní, kdyby na serveru bylo aktivních aspoň tisíc lidí. Ale realita je taková, že se nezaplní ani jeden domluvený boj o střední pevnost, protože aktivně a kompetetivně hraje na Iowě tak 100 - 200 hráčů a lidi se musíte pomalu doprošovat, aby na boj přišli.
Doby, kdy West byl populární a kompetetivní, jsou pryč. Pamatuju si doby, kdy se slabší hráči nevlezli ani do útoku o velkou (!) pevnost a kopaly se kvůli tomu dva boje, ať si může zahrát každý. Na takovém světě by taktiky falešných bojů měly své opodstatnění, ale realita Iowy a dalších (minimálně) SK světů je taková, že můžeme být rádi za každého hráče, který to se hrou nevzdá i navzdory "eventům", které provozovali magpeter na Delaware, jezírkáči na Iowě a jim podobní.

Ďalší z argumentov, ktorý som použil. Veď presne, keby tu bolo 5000 ľudí, tak sa nikto nesťažuje a bolo by to aj fajn, že je tu ohľadom pevností taká aktivita a snaha ich zabrať. Ale to, čo sa deje, to je jasné, že to tak nie je. Realita je taká, že väčšina hráčov nechce vôbec riešiť "taktiky" ohľadom pevností, chcú si len zahrať 1-2 boje, ktoré sú vyhlásené v normálnych časoch. Preto to vo väčšine svetov dopadne tak, že sú dve aliancie, ktoré sa vedia dohodnúť a pevnosti si podelia a bojujú o ne. Ostatné mestá, ktoré nechcú byť členmi aliancií zase majú výhodu, že sa môžu slobodne zapájať. Miesto ega ohľaduplnosť, lenže keď to niekto doteraz nepochopil, tak pochybujem, že sa tak ešte stane.

Pre mňa osobne je veľmi nepochopiteľné, prečo niekto narušil funkčný systém, ktorý bol výhodný aj pre to mesto? Veď dve ochotné aliancie, s desiatkami hráčov, a kto nechce byť členom jednej zo strán, tak sa môže zapojiť na akúkoľvek stranu, na čo toto niekto strašne musel ničiť, veď to bolo výhodné úplne pre všetkých..

K tomuto asi len môžem dodať, že ak sa hráči jazierka plánujú ohradiť tým, že oni kopnú boj a my si tie počty môžeme vyrovnať, tak to nedáva logiku. Nakoľko ako bolo písané vyššie, nemáme toľko hráčov na SK scéne, aby sme si mohli dovoliť 4 boje denne. A ak to hráči jazierka argumentujú tým, že môžeme vyrovnať počty a prísť, tak to tiež nie je celkom pravda. Väčšina normálnych ľudí je počas dňa v práci alebo študuje a ak na každý zo štyroch bojov príde 15 ľudí, tak aj keby sa tie počty vyrovnali, aj tak je to úplne bezpredmetné kopať takéto boje. A ak chce INNO porovnávať the-west s hrou Divoké kmene, tak je to smutné, pretože som mal pocit, že cieľom tejto hry je, aby sa ostatní hráči zabavili. Ale 95% hráčov už nemá s týmto správaním strpenie a je otázkou času, kedy bude úbytok hráčov v hre ešte výraznejší, ako je v súčasnosti :)

Takže by bolo dobré odhodiť svoje ego bokom a dokázať, že ak chceme naozaj kvalitné boje, tak sa kopne jeden normálny boj, kde pôjdu všetci hráči. Myslím, že je to oveľa väčšia zábava, keď na boj príde 100 hráčov, ako keď sa bojuje 15 vs. 4. A fakt si len hráč spraví hanbu, keď si boj kopne a nie je schopný naň prísť. To svedčí o jeho mentalite, ktorá bude asi na veľmi nízkej úrovni.

Je zbytočné sa snažiť o diskusiu a presviedčať niekoho, kto na začiatku jasne napísal, čo bude vo svete Iowa robiť (a čo presne už tri týždne aj robí). Nehľadaj v tom logiku, to je strata tvojho času.

takže tá idea s tým perma banom nebola až tak zlá

Snaha z našej strany je, aby ste boli spokojní všetci a aby nikto nemusel z hry odchádzať. Ako som už písal, je škoda každého hráča, a aj keď to bude znieť čudne, dokonca aj "taktikov". West nemá žiadnu reklamu a noví hráči pribúdajú pomenej. Tento zbytočný a umelo vyvolaný problém nepomôže tejto hre a ani tým hráčom, ktorí to robia, naopak poškodí to a v konečnom výsledku prehrajú aj oni. Veď v bojoch o pevnosti bude menej hráčov, menej možností na získanie skúseností, ktoré sa dali ľahko získať. Alebo minuté peniaze, si napríklad zoberte len takú maličkosť, že koľko bolo doteraz minutých miliónov dolárov na tieto boje, ktoré niekto musel vložiť do mestskej pokladnice, nebolo lepšie ich použiť pre členov mesta?

takže vlastne môžem ísť na nemecký server a spraviť im to isté ? a bude to takita, výborne, som zvedavý za kolko mne zavesia permu :)

V pravidlách hry nie je nikde napísané, že by nebolo možné vyhlásiť boj o pevnosť (kedykoľvek, koľkokrát chceš) a pravidlá majú všetky jazykové mutácie rovnaké. Môžem vám len napísať, že to čo sa deje tu, to sa nikde inde ešte neudialo. Vždy sa to vyriešilo so zvýšením ceny za boj.

Čiže R.I.P. The-West.sk a Iowa či inné svety, kvôli spamerom bojov ?
Inno sa len bude prihliadať ako kapú hráči na sk. serveroch, a tým pádom aj zánik inak fajn hry. Ak o to ide Innu, tak myslím, že každý z nás sa prispôsobý.

Prečo hneď rip a všetky svety? Boje o pevnosti sú len jednou časťou hry. Stačí sa len prispôsobiť "taktike" a všetko bude zase ok. Vy stále môžete mať ten svoj normálny boj, o ktorý tu ide hlavne.

Aj toto by sa dalo považovať za zvyšovanie cien zbytočne?
Zobraziť prílohu 1338

Hlavne ak na tie boje vôbec niekto príde.

Ak neprídu, aspoň sa zasmejete, veď čo to o niekom svedčí, keď za tie boje zaplatí 100.000 dolárov a ani tam nepríde? :ahaok:

A čo sa týka zbytočnosti, tak prečo nebol vyhlásený aj štvrtý boj, hm? Prečo nikdy nevyhlási štyri boje za sebou? To určite nie je preto, že by nechcel. Opatrenie (spolu s vracaním peňazí) funguje a ja vám to aj môžem vysvetliť (radšej asi v inej téme), vy ste to jednoducho ešte nezačali využívať.

Tiež dobrá taktika kopnúť o šiestej 3 boje, aby každý ďalší stál 5 mega. Takže v normálnom čase sa boj nedá kopnúť. Čo ty na to Linteo? Taktika? Určite nedám do mestkej kasy 5 mega kvôli "inno taktikom".

Môžeme to vyskúšať zmeniť na 4 hodiny. Len problém potom bude, že tých zbytočných bojov bude cez deň viac. Ide o to nájsť ten balanc. To je vec na diskusiu. Opatrenie je výhodné pre aliancie, menej pre "taktikov".

Dobre chcelo by to úpravu pravidiel bojov.
1. Zaviesť tzv. nočný kľud, kde boje nebude možné kopať
2. Medzi bojmi zaviesť hodinový rozostup
3. Každé mesto, aliancia môže vyvolať boj raz za 24 hod ( tu je dosť problém, lebo nezabránime vzniku ďalších miest, ktoré atléti môžu vybudovať )
4. Ak aj chce vyvolať ďalší boj tak nech to stojí 1M z pokladnice
5. Hodnosť zradca na boji ═ nevidí bojový chat + nedostane sa na boj

Niečo som pozbieral z tohoto vlákna, ak doplňte ďalšie nápady.

Sú to dobré návrhy na vylepšenie, ktoré som už preposlal, k nápadom sa tiež vyjadrím k inej téme, ktorú pre vás (zajtra) založím, aby to tu nezmizlo.
 
Mňa naozaj udivuje ako ste schopní otravovať admina svojou neschopnosťou. Hráte sa tu na 2 najsilnejšie aliancie na servery a nie ste schopný dať dokopy 5m na boj? resp. 3m lebo stredná pevnosť by vám úplne stačila... to ste teda fakt elitné aliancie keď si necháte skákať po hlave od troch hráčov :D stačilo napísať HSku do ali aby každý hodil do mesta 50K, alebo by sa to dalo nejakemu jednemu hráčovi a ten by to dal do mesta ktoré by kopalo boje a to mohli spraviť obe aliancie, ale vy ste naozaj tak neschopní že to nie je možné :D stačilo to nazbierať raz, stačilo aby hráči prispeli keď chcú bojovať a po boji by ste si to vypýtali naspať, ked sa tu už to "pravidlo" pre vás založilo a tak to mohlo ísť dookola každý deň. Ale vy budete radšej vymýšlať nové pravidlá ako dať dokopy drobné :D vy nám nemáte čo vyčítať že sme vás pripravili o boje, vyčítajte si to svojim neschopným velitelom aliancií. Fakt by som vás chcel vidieť v reálnom živote riešiť nejaký problém, lebo používať mozog je pre vás španielska dedina.. :D

Smejeme sa na vás odkedy sme založili jazierko a pri vašej schopnosti riešiť problémy sa na vás budeme smiať ešte dlho :D
 
Naposledy upravené :
Škoda slov na takýchto hráčov... ale je smutné že už tak dosť biedna slovenská komunita westu bude ešte biednejšia pre takýchto úbožiačikov ktorý v reálnom živote nemajú čo robiť alebo ich život nebaví a musia sa takto zabávať.

Myslím že INNO by to malo riešiť radikálnejšie a takýchto hráčov trestať. Popravde áno robia všetko "podľa pravidiel" ale všetko je to na ich hrane a oni si to dobre uvedomujú a ešte sa tu tým budú aj oháňať a tváriť sa ako ja nič ja muzikant.
 

DeletedUser7444

Hosť
Fakt by som vás chcel vidieť v reálnom živote riešiť nejaký problém, lebo používať mozog je pre vás španielska dedina

No hlavne ak by ste sa takto arogantne v reálnom živote správali vy, tak neviem či by vám už dávno niekto neupravil vizáž.
Samozrejme takéto konanie neschvaľujem, len hovorím, že nie každý má toľko rozumu a trpezlivosti, aby spory riešili iba slovne. :)
 
Neboj magino zabavam sa aj ja ked vidim jak sa chudacik jomko rozplakal a odisiel z fungujucej ali len nech moze akoze znicit svet, tiez sa zabavam ako ste plakali na beta forku ked vam presunuli cas boja , tiez nezabudame aj na najväcsi protest v histori sk westu ked ste nakopali boje lebo vam posunuli prave vas bojik, tiez sa zabavame ako sa tvarite ze nad vas neni ze ste neuveritelne nad vecou

vsecko to ale vieme pochopit lebo povod alebo vysvetlenie na vase spravanie sa najde ci uz je to prehnany pocit byt nasilu zaujimavy a v centre pozornosti alebo ste len skocili na lep chudacikovi, ktory sa citi menejcenny lebo cely server nechce skakat ako on piska ( viaceri sme sa popalili, ale zas nie takto )

A neohanaj sa prosim ta argumentom kto ako rozmysla v reale to je detinske, ale samozrejme necakame zazraky kedze plakat na beta forku a nakopat boje na akoze protest je super dospele chovanie .

a preco ludia nedaju do kasy tie peniaze a nekopnu si boj ked sa im to moze vratit ?
Naco by to robili ? Komu sa to chce riesit kazdy den ? A koniec koncov len by to tesilo prave Vas ze s tym niekto straca cas .

Mne osobne staci sledovat jak cele dni kopete boje na salon nabehnete s kinder mafiou a snazite sa byt nasilu najhorsi nech mate pocit ze Vam vsetci strasne ublizujeme a krivdime .

Inno sa k celemu problemu bude musiet postavit inak. To je len otazka casu kym to pochopia a cele sa to vyriesi lebo hraci ubudaju a peniazky treba
 
Vy sa zabávate hej? okay jak myslíš :D Espo poriadne momentálne ani nehrá, akurát mu občas napíšem nech pozre na fórko a zasmeje sa na vás ale vy ho máte aj tak potrebu donekonečna riešiť :D my sme "plakali" pár dni a dosiahli sme čo sme chceli, vy tu nariekate tretím týždňom a aj tak to nikam nevedie, nikam ste sa neposunuli, to je jedna vec.. :D za dalšie, áno, naozaj sme nad vecou, vidíš že ja sa smejem a ty čo si tu vypotil bolo zo zloby a nenávisti :D

zas iba urážky, že je niekto chudáčik a menejcenný, keď to povie dlhoročný hráč a "vedúci" aliancie, ktorý nie je schopný vyriešiť banálny problém, verím že sa ho to naozaj dotkne :D

K tomu beta fórku, ja som sa tam osobne ani nestihol vyjadriť, bohužiaľ, mrzí ma to o to viac keď vidím ako veľmi vám to leží v žalúdku :D tie boje neboli akože protest, ale protest, ktorý k niečomu viedol, či si to priznáš alebo nie, kludne možeš ale dalej klamať samého seba že tak nebolo

Keď ti je zaťažko napísať denne jeden tiket aby sa ti vrátili peniaze za boj, tak ti asi na tých bojoch až tak nezáleží ako tvrdíš, a nie to nepíšem preto lebo potom by sme sa vám smiali že to takto riešite, len sa už nemôžem prizerať ako neviete nič vyriešiť, prichádzate o hráčov a potom poviete že je to kvôli nám hoci je to len vaša neschopnosť :D

neboj, nemám pocit že nám ubližuje a sme ukrivdení, my vás máme v podstate radi hoci vy nás neznášate, lebo je to iba HRA, nič viac, nie je to dôvod prečo by som niekoho nenávidel nech mi už povedal alebo spravil čokolvek, a áno, nemám problém priznať že na salón si radi rýpneme a pohráme sa s vašimi nervami, vždy sa niekto chytí, bohužiaľ, alebo bohuvďaka :D

btw viete prečo to INNO nerieši? lebo hráči si na iných serveroch vedia takéto banálne problémy vyriešiť sami, vám tu ešte aj pomáha admin a nič.. :D
 
Klames si ty ja sa zabavam nebolo to z hnevu alebo nenavisti len som si napisal svoj pohlad na vec, a zjavne som sa trafil . Neziv v sebe pocit ze teraz nemozeme spavat a cele dni sa len trapime lebo deticky skusaju co mozu . Ano mozno par ludi kvoli vam skoncilo mozno par ludi to ozaj hneva ale drviva vätcina pocnuc mnou si len dojde rypnut tak ako vy zadat kostol prace pomwnit veci a ma hotove vsak vzdy si dobre pokecame to sam vies ako aj to ze aktulane iowa je najaktivnejsi svet , a ako hovoris neviem ci bohuzial alebo bohuvdaka Vam :D

Na iowe niesom velitel veduci ali alebo nieco podobne ani nic neriesim ani s nikym o nicom nediskutujem ked sa riesi nieco s ali , myslim ako dalej alebo podobne , akurat napisem svoj nazor uz len z dovodu ze podobneho šaša sme mali na dela a problem sme si vyriesili , a nie nebolo to tym ze dostal permu ale to je zbytocne rozvadzat.
A niesom dlhorocny hrac nehram ani dva roky cize aj tam si sa mylil a uz vôbec som nechcel urazat , tusim ze som tam pisal ze dôvod toho konania si vieme vysvetlit rozne, cize nic konkretne len som udal mozne dôvody, kazdy si spravi zaver sam.

Presne ako pises je to len hra a treba sa bavit a koniec koncou vizitku si robi kazdy jeden hrac sam a moze sa urazit akurat sam na seba za svoje chovanie .Ja si nemusim menit meno na kazdom svete ( i ked to neni vyhra co som si dal :D) len preto aby som sa s niekym mohol normalne bavit pripadne obchodovat s cistym stitom :)
A neviem preco sa stale ohanate ze jomo nam lezi v zaludku neni tomu tak akurat, on bol ten starter ( nie na prvom svete) a vy ste sa chytili cize nespomenut ho je urazka , nemozete sa na jeho slave len prizivovat treba mu pripisat aj zasluhy :p

Ano dosiahli ste co ste chceli a tym bolo ze si mozete kopat boje kedy chcete ako chcete a nikto Vam ich nebude presuvat aj za pomoci protestu, to Vam neberem , akurat stale neviem ci to bolo az take vitazstvo jak si to opisal :)

a o tom ci to inno bude riesit alebo nebude to uvidime neskor, to ze si myslim ze ano je moj osobny nazor, mozno bude po vasom a bojovat sa nebude ale to je na zbytocne lamentovanie, nechajme sa prekvapit.

A neviem preco si sa tak rozcertil ved srandy je kopec na salone , uz sa tesime na stredu, pokecame zase a slubujem ze si Vas uz (jak hovori chudak matt82) lepsie ustrazim a neujdes nam zase na par dni :)
 
Naposledy upravené :
Hore