Pokec Úprava pravidiel hry - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
§7) Boty, Skripty, Makrá, Proxy
Používanie botov a skriptov je prísne zakázané.

čiže od 30.10 bude zakázaný hociaký skript? aj adblock napríklad?
 

Deleted User - 4

Hosť
Na německém foru je seznam povolených skriptů. Podle něho jsem si našel skripty, které používám. Je změna pravidel globální nebo se týká jen slovenských světů? Pokud jsou globální, bylo by fajn vycházet z toho, co povolili v Německu.

Pravidlá hry sú pre všetky jazykové verzie The West rovnaké.
Dnes by som sa mal konečne dozvedieť ako to s tými skriptami bude, poprosím ešte o trpezlivosť.
 

Deleted User - 4

Hosť
Ako to bude teda po novom?
V podstate tak isto, ako predtým :)

Skripty, ktoré boli zakázané aj predtým, sú zakázané aj v upravených pravidlách. Jedná sa o všetky skripty/doplnky/automatizačné programy atď, ktoré napodobňujú prémiové výhody alebo poskytujú neférové výhody hráčovi. Medzi to spadá aj skript, ktorý vám vyhľadá strieborné a zlaté práce na mape, či pridá možnosť "šatníka" bez aktivovaného Prémia, či skripty, ktoré zakáže InnoGames priamo, lebo napríklad môžu nejako poškodiť ich servery.

Aj keď sme u nás nemali zoznam povolených skriptov, bolo možné používať tie, ktoré boli povolené napr. v medzinárodnej alebo v nemeckej verzii, pretože máme rovnaké pravidlá. Nebudeme a nemáme v záujme vás postihovať za používanie skriptov, ktoré neboli doteraz zakázané, ktoré spríjemňujú hráčom hru, ako napr. tw calc, twdb, tw essentials, skripty, ktoré upravujú farbu na chate alebo pošlú praclíky priateľom a podobne, avšak musíte si uvedomiť, že ich používanie je len na vaše vlastné riziko. Keďže InnoGames nie je tvorcom skriptov, nemôže byť zodpovedné ani za škody, ktoré by vám mohli vzniknúť pri ich používaní. Nežiadajte nás preto viac o to, či je nejaký skript povolený alebo nie a taktiež vám už nemôžeme ani napísať nejaký zoznam užitočných skriptov. Z našej strany však nie je problém v tom, ak tak spravíte vy v nejakej téme tuto na fóre, napr. nevidíme problém v tom, ak by sem niekto prekopíroval a preložil ten zoznam z nemeckého fóra.

Aj keď autori west skriptov sú zvyčajne ľudia, ktorí vám chcú pomôcť a nemajú v záujme vás nejako poškodiť, je dôležité si uvedomiť, že sa môže vyskytnúť aj opačný prípad, kedy niekto vymyslí skript, ktorý sa môže javiť ako neškodný a nápomocný, no neskôr sa môže tvorca skriptu ho rozhodnúť zmeniť tak, aby vás nejako poškodil, napr. získal vaše údaje a pripravil vás o účet. Buďte preto opatrní, čo sa týka skriptov a doplnkov, ktoré si pridávate do svojho prehliadača.

Takže v skratke, ostáva to v podstate po starom, avšak používanie skriptov je len na vašu zodpovednosť.

Ďalšia úprava sa týka veku, resp. vety boli upravené pre uľahčenie výkladu. Samozrejme, že nikto vám nebude kontrolovať občianske preukazy, to je nezmysel. Opäť je zodpovednosť na hráčovi, prípadne rodičoch. Z nášho pohľadu je to niečo podobné, ako keď v televízii je pri nejakom programe uvedené, že je od 16 rokov.

Ostatné veci sú rovnaké, treba si dávať pozor na prihlasovacie údaje, nezadávať ich na cudzích stránkach, neposkytovať heslo druhým osobám. My si od vás heslo nikdy nebudeme vyžadovať a ak tak robí niekto iný, mali by ste ho nahlásiť.

Dúfam, že som vám to už objasnil, skutočne nie je dôvod na obavy, z môjho pohľadu to boli len kozmetické zmeny pre lepšie uľahčenie výkladu, či ujasnenie.
Ak máte k tomuto ďalšie otázky, pokojne sa pýtajte :)
 
Hore