Odmeny za boje o pevnosť

Čo si myslíte o tomto návrhu?

  • Som ZA tento návrh!

  • Som PROTI tomuto návrhu! (prosím uveď dôvod tvojho hlasu)

  • Je mi to nejak jedno, nijako sa ma to nedotkne.


Výsledky sú viditeľné až po hlasovaní.
Čaute, už dlhšiu dobu uvažujem nad tým , či sa mi oplatí chodiť na boje. Myslím si, že odmeny v podobe skúseností a "iných" odmien sú neadekvátne v určitých pasážach hry. Myslím si, že by bolo aj dobré prilákať viac ľudí na boje tak ako to bolo kedysi, že bol problém sa dostať do boja o pevnosť zas na druhú stranu vtedy hralo aj viac hráčov :p . No ale poďme k veci, myslím si že 6000exp (bez posilnení na skúsenosti) a nejaké tie doláriky plus UPP k tomu není nič extra pre vyššie úrovne. Navrhol by som to asi tak, že po určitom leveli, napríklad 120, kedy to už ide ťažšie "hore" pridať nejaké tie skúsenosti naviac a to napríklad taký, že by bol nejaký základ maximálnych skúseností ako je teraz tých 6000 plus navyše nejaká percento z prepočtu na level čiže napríklad:
Základ + 1% z celkových skúseností potrebných na postup do ďalšej úrovne k tomu.
Takže teda ak som ja 137 level a mal by som "super-duper" fort fight, tak by som mohol dostať nasledujúce skúsenosti:

6000 + 7244 = 13244

Myslím si, že by toto pomohlo možno aj celkom dosť ľudom, ktorí sú "stucknutí" na úrovniach vyšších ako 120 celkom dlhý čas. Možno by to nebolo zlé aj pre menšie leveli nejaký takýto vzorec, prípadne to nejak inak prerobiť.

Ďalšia vec sú odmeny za pevnosti, určite ste si všimli všetci, že počas eventov pevnosti praskajú vo švýkoch. A dôvod? Každý si ide po odmeny, dokonca aj tí , ktorí ani nevedia čo to za "okienko" na nich práve vyskočilo a nevedia ani čo robiť. Počas eventov je jasné čo treba rozdať a tým sú odmeny v podobe vajíčok, srdiečok, kvetiniek, atď... Ale bolo by dobré nájsť nejaký kompromis aj pre obyčajné boje. Áno UPP nie sú zlé, kúpiš si za to nejaké veci v shop-e. Jedna vec je aby sa asi nezvyšovali odmeny v podobe UPP aby nenastala tzv. inflácia a neboli tie predmety v shop-e viac dostupnejšie. Skôr by som navrhol aby padali nejaké predmety ako tomu bolo kedysi. Určite si väčšina pamätáte "Boje pre bohatých", ktoré boli v tej dobe veľmi super, následne prišli odmeny v podobe truhličiek a potom sa mi zdá prišli tieto dlhopisy. Takže by som to chcel na vrhnúť nejak tak, že by sa popri tých dlhopisoch dalo získať niečo "cenné". Myslím, že by nebolo na škodu keby náhodne padali hráčom bedničky alebo vaky, berte to ako chcete s posilneniami dostupnými či už z remesiel alebo united pacific shop-u, bolo by to tam rôzne namiešané. Teda nie tak, že by v bedničke bol napríklad len jeden lekvár alebo jeden leštiaci kameň. Proste by tam bolo napríklad nasledovné:
1x Mätový čaj (Shop)
1x Rúčka (Kováč)
1x Hostina pre urodzených (Kuchár)
1x Čaj (Mastičkár)
1x Prémium "Viac energie" na 1 deň

Proste bolo by tam napríklad do 5 predmetov v podobe posilnení pre postavu. Bednička by padala náhodne, nie každému a nie každý boj, nezáviselo by to od toho, či si umrel v prvom alebo poslednom kole, či si dal 50 dmg alebo 17000 dmg a podobne. Proste bolo bolo by to úplne náhodné :)
A takto nejak by to mohlo vyzerať (áno, slabý "fotošop"):

odmeny.jpg

P.S.: Viem, že pre hráčov, ktorí hrajú na Dela je to celé asi k ničomu ale zas na druhú stranu je tu možnosť osloviť nových ľudí , na nových svetoch a s menšími levelmi a dopomôcť tak slabším svetom troška žiť a užívať si hranie.

Ďakujem za prečítanie a pozornosť :)
 
super napad, mozno by sa xp mohlo zvysovat aj na zaklade uhybov alebo coho, nech sa ti oplati byt uhybac alebo tank
 
čo mysliš že na dela su len lvl 150? tušim sme to tu už riešili odmeny ,truhlice za boje neviem v ktorej teme to je ale ževraj to bolo preposlane
 
ja som za to aby to bolo nasledovne:

Expy za boj = dmg x 10 + uhyby x 1000
nazorny priklad:
spraviš 50k dmgu za boj, a 80 uhybov
Expy za boj(580 000)= 50 000 x 10 + 80 x 1000

Je to absolutne balanced
 
No jo! Namiesto dlhopisov nech sa dáva 100nuget za boj a prémiová truhla by tiež bodla, ďalej by som uvítal aspoň 150k $ za boj, potom by sa možno oplatilo aj chodiť na ne.
Posielalo sa viackrát vyššie nech tie odmeny zmenia... Nerieší sa to dlhodobo ani na zahraničních serveroch, čiže nečakaj že to vyriešia tak skoro tu na SK kde hraje dohromady 200 ľudí...
 
Ja by som dal este podmienku byt aspon 2-3 kola online lebo uz vidim ako to dopadne vela hracov by spekulovalo a dali by sa na opacnu stranu ako sa stoji len a len koli odmene a ztakychto hracov nieje nic
 
Hore