Hráč, čo nevie kedy má dosť

Mali by byť väčšie postihy za úmyselné kazenie hry a upravené ceny za kopanie bojov?

  • Áno mali by byť väčšie postihy za kazenie hry!

  • Nie, je to taktika bojov!

  • Je mi to jedno.


Výsledky sú viditeľné až po hlasovaní.
Ahojte,
toto sa bude týkať čisto ľudí na svete Juarez. Posledných pár dní sa nevie vpratať do kože jeden hráč, ktorý si myslí, že "farmiť" pacifické dlhopisy je lepšie cez boje o pevnosť ako to hrať cez denné úlohy a iné, tomu podobné. Úprimne už som prestal chodiť na boje, lebo to je o ničom hlavne skrz odmeny ale o to teraz nejde, teda o mňa. Tuto hráč s ingame nickom Aggressor sa nevie akosi vpratať do kože a nevie kedy je čoho dosť, resp. už cez čiaru. Túto čiaru prekračuje každý deň a nemá to konca, podľa mňa ani to nebude mať konca pokiaľ mu nedôjdu peniaze, no aj to pochybujem možno ho bude ktosi dotovať. Preto navrhujem aby sa nejako zakročilo zo strany podpory! Viacerým hráčom kazí pôžitok z hry a frustruje ich, ľudia si nevedia už rady s ním a nevedia ako to riešiť. Či je ideálne nechať ho bojovať samého proti všetkým mestám alebo mu nechať všetky pevnosti. Bohužiaľ toto je patová situácia a pre hráčov neriešiteľná nakoľko nevidia do jeho hlavičky. Preto by som navrhol buď rapídne zvýšiť ceny za boje to nie že dvoj, troj, či päťnásobkom. Videl by som to tak že, jeden až dva boje kopnuté v priebehu 24 hodín za normálnu cenu ako sú stanovené v nastaveniach servera ďalšie navyše, t.j. 3+ za cenu, ktorá bude pre daného "jedinca" likvidačná a šiel by som štýlom 100.000$ za tretí a následne to násobil dvoma, čiže štvrtý boj za 200.000$, piaty za 400.000$, šiesty za 800.000$ atď.
Chápem, niekto si poviete, že "taktika" no toto už není taktika!
Prosím vedenie tejto hry, aby rázne zakročili proti takýmto jedincom, čo kazia aj tým posledným aktívnym hráčom hru! ĽUDIA CHCÚ HRAŤ!!!
Prípadne zasiahnite proti hráčovi ako takému, upravte pravidlá, dajte tam niečo čo ovplyvní "kazenie hry" ako to je v iných hrách, kde ľudia zámerne hrajú tak, aby ľudom znechutili hru! Kde sa neustále nechávajú zabíjať a podobne! Myslím si, že toto je to isté!
Uvedomte si konečne že bez tých ľudí , čo to hrajú by ste neboli nikto admin, správca tejto hry. Že by v Nemecku v "centrále" nemali obraty z tejto hry. Je to pekný reťazec a preto spravte niečo aby neodišli aj tí poslední hráči, ktorí to hrajú aktívne! Väčšina hrá na Juarezi práve kvôli bojom, ľudia tam vymýšľajú taktiky, tabuľky, štatistiky atď. Napríklad také mesto Guerrers sa snaží udržiavať boje a robí všetko pre to aby sa bojovalo a verte mi že nebyť ich tak to tam už asi ani nikto nehrá!
Komunita robí pre Vás všetkých "tam hore" toho dosť, tak ukážte ľuďom , že máte páky na všetko a pomôžte teraz vy im! A nevyhovárajte sa na nič! My všetci vieme ako to na Juarezi je momentálne a nezakrývame si pred tým oči, chceme to riešiť no s problémovým hráčom není reč, robí si čo chce!

Pridávam nejaké screeny ako dôkaz!
 

Prílohy

  • reťo1.jpg
    reťo1.jpg
    135,4 KB · Zobrazenia: 38
  • reťo2.jpg
    reťo2.jpg
    118,4 KB · Zobrazenia: 39
  • reťo3.jpg
    reťo3.jpg
    32,7 KB · Zobrazenia: 44
  • reťo4.jpg
    reťo4.jpg
    211,6 KB · Zobrazenia: 46
Bolo to skvelo vystihnuté už tu , no momentálna situácia je ozaj smiešna. Najmä po tom, ako aj na Kansase zaviedli naozaj celkom rýchlo takéto poplatky.
Kde je teda problém?

Sú tu vecné dôkazy o tom, že Aggressor nemá záujem o normálnu hru, iba o to, aby si on sám nahrabal dlhopisy, pretože sa mu to stále "oplatí" aj na úkor ostatných hráčov a ich odlivu. Je toto niečo, kam sa chceme dostať? K precedensu, že si na Dela urobím mesto a idem kopať za deň 7 bojov, lebo ja proste chcem?

Ďakujem za zodpovedanie otázok aj verejne, bez štítku "tw podpora".
 
Tam, kde chýba prirodzená sebareflexia, treba hriešnikovi pomôcť sankciami. Myslím, že je v obojstrannom záujme, teda aj v záujme prevádzkovateľa, aby táto hra bola priestorom na relax a pohodu, a nie mentálnym boxerským ringom, v ktorom hráčov znechucuje sebecká exhibícia niektorých jedincov a hra potom prichádza o čaro, a čo je hlavné, o ľudí. Nezabúdajme na to, že kvapka jedu dokáže otráviť mnoho studní. Takže by prevádzkovateľ mal pouvažovať, čomu dáva prednosť.
 
Zrušiť UPD odmeny za boje s účasťou pod 10 hráčov by mohlo pomôcť.
Kopanie takéhoto množstva bojov by nebol problém, ak by hrali túto hru stovky, alebo tisíce ľudí. Momentálne sa však bavíme o cca stovke aktívnych hráčoch, ktorí chodia na boje. Bavíme sa tu teda o malej komunite hráčov, pre ktorú je takéto kopanie bojov neriešiteľné a má fatálny vplyv na spôsob hrania.
Ak chceme robiť úlohy, budovať mestá/kostol, duelovať, zbierať suroviny, dopĺňať energiu na hotely - proste hrať hru s tým, čo ponúka, tak v počte 100 ľudí nie je možné, aby nás takého kopanie bojov neovplyvnilo. Nie je nás 500, aby sme si povedali, že sa po pár hráčoch vystriedame na tých bojoch, bez toho, aby sme to nejako pocítili.
Áno, je pravda, že nedochádza k porušovaniu pravidiel. Ale pravidlá nikdy nedokážu počítať s každou alternatívou a toto je presne situácia, kde sa logicky obraciame o pomoc na vás.
Ďakujem
 
Obdobná vec sa riešila na dela s fetošom dostal ban skončilo to, na iowe keď im to Linteo porušil tak detičky plakali a vypisovali až do Nemecka, Po tomto incidente dala od toho podpora ruky preč a spravila (podľa mňa kravinu už vtedy) akože úpravu tým že každý boj stojí viac a viac. Nebavilo by ma vypisovať po každom boji a pýtať peniaze od podpory.

Tieto boje kope daný jedinec len aby zaujal a upútal pozornosť a teší sa ako to ľudí logicky rozčuľuje, pretože ako bolo hore písane si chcú ľudia zabojovať.
Keby ho podpora zabanuje celý server ma pokoj a žiadneho ďalšieho inteligenta by to nenapadlo. Podpora si akurát musí vybrať či zablokuje jedného hráča alebo postupne príde o skupinu hráčov/server . Neviem či je to až také ťažké rozhodovanie ale uvidíme :D
 
Tieto boje kope daný jedinec len aby zaujal a upútal pozornosť a teší sa ako to ľudí logicky rozčuľuje, pretože ako bolo hore písane si chcú ľudia zabojovať.

Bohužiaľ ich vraj kope kvôli tomu, že chce nazbierať 3000UPD skrz boje o pevnosti, lebo "10k $ mu stojí za 5UPD

Keby ho podpora zabanuje celý server ma pokoj a žiadneho ďalšieho inteligenta by to nenapadlo. Podpora si akurát musí vybrať či zablokuje jedného hráča alebo postupne príde o skupinu hráčov/server . Neviem či je to až také ťažké rozhodovanie ale uvidíme :D

S týmto sa stotožňujem. Minimálne ho varovať alebo mu dať ultimátum a nastaviť konečne pravidlá tak, aby počítali aj s touto hernou mechanikou. Nie je to prvýkrát, čo sa takáto situácia rieši..
 
a pokračujeme :) ... ďalším do partie je hráč Yeff. Zasiahne už niekto konečne alebo sa už píska koniec na Juarezi?
 

Prílohy

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    121,4 KB · Zobrazenia: 16
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    110 KB · Zobrazenia: 15
koniec bol odpiskany ked ten svet začal
dopadne to ako na iowe zdraženie bojov a potom vypisovat na podporu nech ti vratia peniaze ked chceš normalny boj :D
 
koniec bol odpiskany ked ten svet začal
dopadne to ako na iowe zdraženie bojov a potom vypisovat na podporu nech ti vratia peniaze ked chceš normalny boj :D

Dopadne to tak, že na základe impotencie momentálnej zostavy na podpore v riešení problémov, poprípade vo vyjadrovaní sa k problémom sa absolútne nič nezmení a maximálne to nastaví precedens pre hráčov, že to je vlastne v poriadku a prídu si kopať pokojne aj na dela. :D
 

Crony

Člen tímu
Zdravím,
situáciu monitorujeme na dennej báze priamo s tvorcami hry. Rovnako tlmočím aj všetky vaše pripomienky a návrhy riešenia. Pracujeme na viacerých spôsoboch "hodnotenia" daného správania hráčov a snažíme sa nájsť najlepšie riešenie, ako v jednotlivých prípadoch na konkrétnom svete, ale aj z celkového pohľadu vo všeobecnosti, naprieč svetmi/jazykovými verziami.
Akonáhle budeme podnikať konkrétne kroky, budeme o nich informovať.
Vďaka.
 
Tam nie je čo hodnotiť je jasné že to robia presne s tým úmyslom uškodiť ostatným s tým že sa ohradzuje pravidlami ktoré samozrejme neporušuje len sa pohybuje na ich hrane a takto provokuje a vyžaduje si pozornosť. Treba takýchto hráčov ako je Magi xeno Yeff jednoducho zabanovať a hotovo a banovať každý jeden nový účet ktorý si vytvoria ak nemá záujem o normálnu hru len potrebuje pozornosť tuna keďže ju doma asi nemá.
 
Wonder asi sám zabudol, že týždeň späť to riešil on sám a jeho mentálna úroveň ho tlačí k takýmto veciam. Máme nejakú spätnú väzbu, Crony? Posunuli ste sa niekam v oblasti riešenia takto problematických hráčov?
Čo v prípade toho, že sa hráč prihlási do útoku a po salóne začne rozposielať screenshot rozostavenia útoku? Na novších svetoch rozhoduje každá maličkosť. Bude aj takéto kazenie hry, inak povedané griefing časom trestaný? Čo s tým máme robiť? Tikety sú zbytočnejšie ako hádzanie hrachu o stenu, pretože tam sa ozaj nič nedeje. Zvládneme v tej hre posunúť aspoň pravidlá a dodržiavať slušné správanie? Či ozaj človek, ktorý sa vyjadrí vulgárne musí automaticky dostať 5 dní ban, ale niekto, čo systematicky kazí svet je v pohode?

Ďakujem za zodpovedanie otázok. Dovolil som si znovu písať do tejto témy, aby si aj iní ľudia vedeli urobiť obraz o tom, ako rýchlo sa vie situácia zvrtnúť. :)
 
Hore