Pokec Dobrodružstvá - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Aký je zatiaľ váš názor na dobrodružstvá?

  • Páčia sa mi

    Hlasy: 47 53,4%
  • Nepáčia sa mi

    Hlasy: 26 29,5%
  • Neviem

    Hlasy: 15 17,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    88
Akoze to mi je jasne ale neda sa potom vobec planovat kedze neviem ci som zadal skor ako super alebo nie. po case som sa naucil klikat co najrychlejsie ale ani to niekedy nestaci. ale lepsie ako nic. treba pocitat so vsetkym ale vytoci ma ked je medzi nami super obaja na neho zadame strielat on skor uhne za mna a spoluhrac pali do mna :D co sa logicky ale neda predvidat lebo neviem ci zadal skor pohyb ako ja.
Dalej som si vsimol jednu vec ze mi neuskutocni zadany pohyb a pritom je tam volne miesto. nahaname sa okolo mlynu zadam pohyb cez roh cez protivnika a ja tam proste nejdem. preco? su nejake obmedzenia pohybu?
 
Tak to je prvý ťah, ak dáš obe schopnosti strelu, tak je pravdepodobné, že druhú napáliš do svojho, lebo súper svoj prvý ťah zadal pohyb, stále to pôjde na striedačku... :)

A hej na okraji mapy ak si, tak tadiaľ sa nikam nedostaneš, ak si všimneš, ako chodí tvoja postava ak niekoho obchádza, tak z tej strany, na hrane mapy nemá kadiaľ obísť, tam sú tie zóny spravené, ale je to fajn, aspoň sa niekto netočí stále dokola, čo vie tiež nahnevať, zbabelo utekať aj s plným zdravým :D
 

DeletedUser7565

Hosť
je to načisto zaujímavá hra, ktorá je veľmi návyková a aspoň je čo robiť keď nieje čo robiť :DD teším sa na doladenie drobností a taktiež na nové mapy a odmeny. jedine čo mi tam prekáža je ten blbý chat, ktorého nemám kde dať. keby bol radšej niekde zafixovaný na boku, ale to je drobnosť. inak veľké plus pre the west :)
giphy.gif
 

DeletedUser

Hosť
V ľavom rohu máš panel s avatarom, zbraňou apod. Ten si stiahni šípkou a tam si daj chat.. Tak to robím ja. :)
 

DeletedUser

Hosť
ja najviac neznášam ked sú 3 vs 3 súper skorej obsadí mlyn a potom sa už len nahána 1 vs 1 pri každej budove a on vyhrá :/
 

DeletedUser9056

Hosť
Stalo sa to už aj vám, 34:34 ? Heh, ja som bol našťastie červený. :)

XoCnAd2.png
 

DeletedUser10340

Hosť
na tej spodnej liste vidim jak spoluhraci zadavaju pohyb a mne stale bezi animacia, da sa to nejak preskocit?
 
Čo sa týka dobrodružstiev:
1. konečne sa mi na ne podarilo prihlásiť ( náhodné skúšania sa nepodarili - písalo mi, že mám skúsiť neskôr)
2. pri prvej hre ma vyhodilo pre neaktivitu - nepochopila som ako sa tam má hýbať. Pri druhej hre som sa síce už vedela pohnúť (lebo spoluhráči mi našepkali), ale neviem, kedy strieľam a či trafím na koho mierim
3. inštruktážne video v angličtine mi bolo na 2 veci
4. z návodu vo wiki som síce o trochu múdrejšia, ale na hru to nestačí
5. keď spoluhráči zistili, že majú v tíme "nováčika" boli naštvaní, že prehrajú a dvaja sa preto hneď odhlásili

Takže nie všetci sa odhlasujú aby pokazili druhým hru, ale chýba tu rozcvičková hra - kde by sa to mohli menej chápaví hráči ako ja napríklad naučiť bez toho, aby "kazili" zábavu ostatným. Nehrávam počítačové hry, takže ak má niekto pocit, že sa to podobá na iné hry a hrá podobne ako neviem čo - tak ja nemám s čím porovnávať a teda ani hýbať sa v tom neviem. Nie som tínedžer, takže sa to ani rýchlo nenaučím - všetko mi potrvá. A dovtedy alebo budem dúfať v toleranciu spoluhráčov, alebo dobrodružstvá prestanem hrať, pretože to nikto nebude chcieť hrať so mnou. Ak budeme v hre traja a dvaja sa odhlásia, keď zistia, že sa v hre ledva hýbem tak sa ozaj veľa nezahrám.

V každom prípade - ani jeden z návodov na hru či už video v reči, ktorej nerozumiem alebo wiki(možno sa tvorcovia textu naozaj snažili) nie je pre mňa postačujúci.
 

DeletedUser9056

Hosť
gén, ak im nerozumieš, kľudne mi tu napíš súkromnú správu. Na wiki mi to príde zrozumiteľné (asi preto, že s dobrodružstvami mám dosť skúsenosti)... Ak mi napíšeš čomu nerozumieš, tak aspoň budem vedieť podľa toho upraviť článok na wiki aby mu porozumel ozaj každý. :)
 

DeletedUser9646

Hosť
By som banoval také lamy noobov čo sa prihlásia do dobro a odídu počas boja človeka to tak na**re že až
 
Cawte na delaware som hral 2x a v hre mam 17 k hp,ale v dobrodruzstve. Len okolo 3k.co presne urcuje to hp a schopnosti na tu hru? Diky
 

DeletedUser10341

Hosť
Nie..HP sa približne udáva podľa tvojej úrovne + pušky a druhoradé sú schopnosti.
 

DeletedUser

Hosť
všetko nie asiko. nikde neviem zistiť ktoré všetky veci mi môžu padnúť v tejt truhlici z dobrodružstva
 
Hore