Popíš svoju hernú postavu - Súťaž

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser11052

Hosť
Randolph

Z prvého pohľadu sa vám zdám, že som typický americký mladík, ktorý si ide za svojimi snami.
Veď aj prečo nie? Mám čierne dlhé vlasy, tmavé oči, rovný nos, vážny úškrn na tvári, ba dokonca
milujem indiánske legendy(som ich vášnivý zberateľ). Avšak môj život navždy poznačil znak, vďaka
ktorému ma ľudia poznajú - 3 jazvy tiahnuce sa od obočia, cez ľavé líce až ku krku - všetci ju
nazývajú „jazva smrti". Je to vlastne symbol toho, že som nevyrastal ako ostatné deti.
V tejto krajine mi prischlo mnoho prezývok, avšak najznámejšia je „Ochranca - potomok vlka."
Nazývajú ma tak preto, že časť svojho života som prežil s vlkom. Volám sa Randolph a toto je môj príbeh:

Narodil som sa v čase, keď vojna medzi „Úniou" a ,,Konfederáciou" bola ešte len v zárodku, v malej dedinke
na brehu rieky Arkansas ako piaty syn chudobného roľníka a slúžky z domu bohatého chovateľa koní. V deň
mojich tretích narodenín vtrhli do dediny nepriateľské nájazdy Južanov. Rebeli vyvraždili všetkých obyvateľov a
ich domy spálili. Zomreli všetci okrem mňa. Možno znamenie, možno náhoda - vysvetlite si to ako chcete. Legenda
však hovorí, že keď napadli môj rodičovský dom, zjavil sa veľký biely vlk - uctievaná postava z indiánskych
príbehov. „Jazvu smrti'' mi spôsobil vlk, keď ma v obrovskej tlame niesol hlboko do lesov, kde som vyrastal.
Tam ma potom našiel poľovník Edwin a vychoval ma. Dal mi všetko. Rodinu, lásku, vzdelanie, priateľov. Zomrel, keď
som mal 17. A teraz som tu. V štáte Tennesee vo východnej časti USA, kde vnikli vojská ,,Konfederácie". Bojujem
za slobodu a ochranu ľudí pred nepriateľmi. Zabíjam tých, ktorí mi zničili život ako „Vlčí pomstiteľ".
Pre priateľov spásou, pre nepriateľov smrťou. Pravda však býva bolestivá, nech už si myslíš čokoľvek.

img.php
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5958

Hosť
Riva

Z denného snenia ma prebral hluk od ohrady. Sledovala som horizont vrchol kaňonu, hľadajúc tam dvoch jazdcov. Sedím v kresle na verande, v kresle, v ktorom sedával ON. Zapadajúce slnko mi zapálilo tvár a z mojich šedín sa trbliece striebro. Stúpajúci prúžok dymu zo zhasinajúcej cigary na stolíku vedľa mňa sa lenivo plazí po stene budovy. Ranč, ktorý sme spolu s Ním vybudovali mi teraz v posledných lúčoch pripomína pevnosť. Našu pevnosť, nedobytnú baštu, plnú príbehov a tajomstiev ukrytých na okraji jej prahov.
Zimy sú pre mňa čoraz dlhšie a dlhšie. Akoby mi chlad prenikol do kostí a nie a nie ho odtiaľ vyhnať. Často takto sedávam, spomínam a sledujem prácu našich kovbojov v ohrade blízko ranču. Nedávno som držala v náručí môjho syna. Ešte stále cítim jeho mocné objatia, a vidím v ňom to malé škvrňa, ktoré mi teraz robí starosti so svojím novým plemenným žrebcom, ktorého sa mu nedávno podarilo chytiť pri mieste zvanom Pikecreek. Celý ON, pripomína mi HO pohybmi, hlasom, vôňou všetkým.
Prichádza Arthur. Spôsob akým poháňa appaloosu, akým z neho zoskakuje a jeho kroky smerom ku mne, rozoznám na míle ďaleko. nakláňa sa ku mne a šepká mi slová, ktoré vedia oceniť iba matky. Odchádza nesúc ma v náručí a ukladá do postele. Je čas na odpočinok. Skôr než mi sen ukradne posledné myšlienky vybavím si časy strávené s Ním.

Nad krajom kaňonu sedia v sedlách dvaja jazdci. Jeden z nich je očividne mladá žena. Je to poznať podľa nižšej postavy a dlhých havraních vlasov padajúcich na ramená spolujazdca. Spôsob akým sa nakláňa prezradzuje sympatie k druhému jazdcovi. Sledujú údolie, ktorým preteká riečka, a kreslia svoju budúcnosť. Život im ponúka možnosti, ktoré doteraz boli vzdušné zámky vo hviezdnatej oblohe osudu. Zdanlivo blízko sa ozýva útok kráľa oblohy a hukot tušeného vodopádu prezrádza cieľ ich cesty. Zastavujú sa. Kým ona buduje tábor a pripravuje večeru, ON vyznačuje územie kolíkmi.
"Tu bude náš ranč Riva, a tu veranda, z ktorej budeš mať výhľad do údolia..."


515704573.jpg
 

DeletedUser2852

Hosť
mimo0oza - Mimka M.J.

Začiatok
E3vIdHq.png


Môj westernový príbeh sa začal písať okolo roku 2009. Vtedy neskúsená, prostredím divokého západu očarená mimo0oza ,bola odhodlaná preskúmať každučký kúsoček, kedysi ešte obrovského územia českého sveta 1. Mala aj priateľov, ktorých poznala a rozhodla sa ich zaviesť na toto fascinujúce miesto, ktoré sľubovalo viacero možností zažiť dobrodružstvo. Mimo0oza bola veľmi zvedavá, priateľská, vždy rada organizovala a tak veľmi rýchlo zistila, ako môže pre svojich priateľov zabezpečiť strechu nad hlavou. Našla pozemok, postavila mesto a jej začiatky boli úplne jasné – staviteľka. Hneď pozvala priateľov do novučkého mestečka Devils and Angels, aby jej pomohli s jeho zveľaďovaním a napredovaním. Celé si ho spolu vybudovali a dlhé mesiace spolu zažívali najmä staré duelové dobrodružstvá, jazdili po prérii a plnili rôzne úlohy, ktoré sa od nich požadovali. Vtedy bolo všetko úplne inak, ako je to dnes, ale to už je iný príbeh.

o veľa mesiacov neskôr...

Ako tak plynul čas, všetci vyššie spomínaní priatelia sa rozhodli divoký západ opustiť. Všetci, okrem nej. Avšak Mimo0oze sa na základe toho zažiadala zmena, rozhodla sa opustiť svoju domovskú oblasť divokého západu , kde sa narodila a kde dlhé mesiace pôsobila a presťahovala sa do úplne novej oblasti slovenského Buffala. Napriek tomu, že nikoho na Buffale nepoznala a nikoho z jej pôvodnej oblasti so sebou nedoviedla, tak sa s chuťou pustila do hľadania vhodného pozemku pre založenie mestečka Siona – Light Heroes . Jej hlavným cieľom bolo toto mesto naplniť do posledného miesta. To sa veru Mimo0oze postupne aj podarilo. Jej ďalším cieľom bolo obsadiť a vybudovať si tú najväčšiu pevnosť blízko svojho mesta a potom aj tú menšiu a najmenšiu. Ani len netušila do čoho sa vlastne púšťa. Všimla si však, že viacero súperiacich miest sú so svojimi mestami na tom omnoho lepšie. Nevedela čím to je, že tieto sú s výstavbou viac ako o polovicu popredu. Veď vkladala do výstavby každučký zarobený dolár, každý kúsoček nadobudnutej energie, pozháňala tiež viacerých spoluobyvateľov a títo rovnako všetok svoj majetok venovali na rozvoj mesta. Tieto skutočnosti ju neodradili a snažila sa čo najrýchlejšie vyrovnať sa spomínaným mestám a pokúsila sa držať s nimi krok . To sa jej pochopiteľne nedarilo. Vtedy ešte totiž nepoznala zázračnú moc zlatých nugetov a nevedela, že tieto mestá nielen že túto moc poznali, ale aj využívali. Bezpochyby ich ďalšou výhodou bolo, že prišli na novú zem Buffalo už v skupinkách, ktoré sa poznali a tým pádom to boli viac menej zohraté partie. Mimo0ozu to napriek tejto krutej realite neodradilo. Práve naopak. Chcela dokázať, že ona má na to, aby mala jedno z najlepších miest na Buffale, nech to trvá koľko má a tak sa pustila do naozaj tvrdej práce!

po mnoho pretečenej vody na divokom západe na Buffale...

Po dlhých mesiacoch tvrdej driny sa jej podarilo vybudovať mesto , aké si vysnívala. Poháňali ju vpred najmä členovia jej mesta a v druhom rade mestá ako Kriváň na čele s michalfun-om a Valdoria na čele so Xenne-m, ktorí ju provokovali :D (nie len) umiestnením v rebríčku. Motivovali i ,,štvali“ ju neuveriteľne, ale zároveň ich obdivovala. Mimo0oza priznáva, že si v tom čase myslela, že niet namyslenejších miest ako je Valdoria a Kriváň :p , ale aby sme neodbočovali: postupne tak vybudovala úžasné mesto, plné úžasných ľudí, ktorých má v srdci až do dnešných dní a ktorých bude navždy obdivovať. Každá jedna stálica mesta Siona – Light Heroes (časom Siona Fort Knoxxx, neskôr opäť Siona – Light Heroes a v súčasnosti Kriváň a Siona) ju poháňala vpred a dávala chuť do hry, každý jeden člen mesta bol pre ňu rovnako dôležitý a nič sa na tom nezmenilo.

jedno veľké dobrodružstvo...
lBwvwLJ.png


Ako jej mama rada hovorieva, ,,už ako malá rada organizovala priebeh hier s deťmi a tie ju počúvali“ – tak tieto jej vodcovské predpoklady a dravosť nenechali na seba dlho čakať ani na divokom západe. Niečo (čo nevie slovami vyjadriť) v nej zanechal aj Fredy Destroyer , ktorý ju svojho času vzal pod svoje aliančné krídla a bol jediný, ktorý ju s jej mestom chcel, pretože boli úplne nové a neznáme mesto. Nikdy však nezabudne na vetu od neho, ktorú adresoval klobúkom v aliancii ,,Tá mimo0oza má niečo do seba, má potenciál a ja ju tu chcem. Tak tu bude.“ Bohužiaľ to je posledné na čo si spomína, pretože krátko na to Fredy navždy opustil divoký západ i celý svet... . Mimo0oza sa naďalej veľa učila a učiť sa neprestala. Nestačilo jej len viesť úspešné mesto. Zaumienila si zistiť čo je to ten michalfun a Xenne vlastne zač. Nemala tušenia ako, ale vedela, že kým sa jej to nepodarí, tak nebude spokojná. Jej ďalšie ciele predstavovali celoaliančné rozmery. To však spomínaní chalani ani len netušili. Ako sa časom dozvedela, tak si na jej adresu spočiatku robili aj srandičky, vzhľadom na to, že bola v podstate nováčikom. Mimo0oza sa chcela stať súčasťou tímu michalfun, Xenne a Vera29. Úspešnú trojku chcela rozšíriť o jedno miesto. Vzorom jej bol hlavne Xenne, na ktorom obdivovala pokoj, rozvahu a umenie jednať s ľuďmi tak, aby vždy dosiahol to, čo si zaumienil :) a neskôr aj (v tom čase pre ňu záhadný) michalfun ,ktorý ju svojho času tak nahneval, že dlhé mesiace s nim nechcela mať nič spoločné .Avšak ako plynul čas, našla si k nemu cestu zas a od vtedy ju veľmi veľa naučil. Obaja jej dali neoceniteľné rady, za ktoré im je navždy vďačná. Ďalšou westernovou osobou, ktorá v nej zanechala niečo, čo sa len ťažko dá slovami vyjadriť sa volal Dannys. Bol pre ňu vzorom divokého západu, vynikajúci bojovník a veliteľ. Mala pred ním rešpekt a obdivovala ho. Za čas, čo ho mohla poznať jej pomohol vidieť divoký západ inými očami, ale najmä bol k nej veľmi milý a úctivý. Nechápala prečo a už sa to nedozvie. Rovnako navždy opustil divoký západ, ako aj celý svet... Navždy však ostane v jej srdci a často si spomenie aké to bolo, keď žil svoj westernový sen. To už bola mimo0oza skúsená vojačka.

milovníčka bojov, zástankyňa tímovosti...až do dnešných dní
qQ2uOwc.png


Dnes jej už nezáleží na rebríčkoch :), za to oveľa viac na obkolesení sa ľuďmi, ktorí naozaj stoja za to, ľuďmi bez sklonov k závisti, zlosti a zákernosti, ľuďmi, ktorí ju vždy podržali a v tých najťažších chvíľach vedeli povedať slová, ktoré hriali pri srdiečku. Za tie roky na divokom západe si totiž okúsila toho veľa. Aj závisť, aj zlosť či zákernosť i podrazy a intrigy nevynímajúc, ale koniec koncov ju (aj ľudí okolo nej) to vždy posilnilo a naučilo zachovaniu si chladnej hlavy...nuž divoký západ je ozaj divoký. Aby nespomínala len to negatívne, tak ju postretli aj priateľstvá, spriaznené duše a ľudia, ktorí vedeli vždy pomôcť, vždy nájsť tie správne slová a byť oporou. Nik nevie, čo ho môže postretnúť pri skúmaní a objavovaní westernovej zeme, na koho natrafí a čo to v ňom zanechá. Mimo0oza je však veselá osoba, rada sa baví, rada pomáha westernovým priateľom so všetkým čo je v jej silách, rada vypočuje, všetko zlé hádže rýchlo za hlavu, ale nezabúda! Je názoru, že všetko zlé je na niečo dobré, že po búrke vychádza slnko a už nie raz sa jej názor utvrdil. Od začiatku až po súčasnosť sa toho v jej westernovom príbehu udialo mnoho, mnohé sa zmenilo, veď už len prostredie divokého západu je úplne iné. Stala sa milovníčkou pevnostných bojov, ktorým venuje všetok svoj záujem. Je maximálnou tímovou hráčkou a snaží sa, aby tímovo zmýšľali všetci v jej okolí – riadi sa heslom ,,Jeden za všetkých, všetci za jedného“. Nehľadí len na svoje záujmy a svoje mestečko (ktoré má nesmierne rada), ale rovnako ju zaujímajú všetky mestá aj s ich záujmami. Ďalej sa všemožne snaží pomôcť nováčikom uľahčiť im (nielen) bojové začiatky. Nakoniec je potrebné zdôrazniť, že si neskutočne váži svojich parťákov divokého západu, vďaka ktorým ju všetko čo robí, baví oveľa viac. Keďže väčšina jej westernových priateľov a spolubojovníkom ju dlhodobo nevolá mimo0oza, ale Mimka, tak za novými dobrodružstvami, na novú zem El Paso prišla už ako Mimka M.J. , ktorá už nie je tá mimo0oza, ktorá nesmelá a neskúsená prišla preskúmať divoký západ, ale dlhými rokmi skúsená dobrodružka.

Venované všetkým, ktorých na The Weste mám rada, zbožňujem i milujem, aj tým, ktorí už nie sú medzi nami.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10911

Hosť
Taloxy

Môj životný príbeh začína v Anglicku okolo roku 1650. Moji rodičia sa ako aj iné rodiny rozhodli odísť do „nového sveta“ Ameriky za lepšou budúcnosťou. Ja som to ako malý chlapec ani nevnímal myslel som si že ideme s rodičmi na výlet. V Amerike sa nám darilo. Boli sme jedni z najväčších producentov obilia v tej dobe. Ale jedna vec bola na mne a na mojich rodičov odlišná. Nepáčila sa nám týrania domorodých indiánov. A preto som sa jeden deň ja s mojimi rodičmi rozhodol pridať na stranu domorodcov a pomáhať im ako sa len dalo. Zo začiatku to bolo tajné nikomu sme o tom nechceli povedať. Báli sme sa, že sa postavenie našej rodiny a dobrého mena pokazí . Otec sa hlavne bál z väzenia. Ale raz nám nato prišli a boli sme nútený úteku a práve indiáni nás prijali k sebe ako svojich. Môj otec bol zručný v remesle a preto sa snažil naučiť indiánov lepšej bojovej technike ba aj im vyrábal a učil ich na lepších zbraniam ako boli napríklad muškety.
Jedného dňa môj otec s matkou boli prejsť po prérii kde boli zavraždený keď sa priblížili k pevnosti , ktorá bola postavená na obranu proti domorodcom. Veľmi som smútil ale v srdci som túžil pomstu zabiť vraha mojich rodičov. Rozhodol som sa za pomoci domorodých indiánov dopiť pevnosť ktorá sa volala Fort Colorado, ktorá sa nachádzala pri rieke Colorado. Prípravy na boj boli ťažké. Domorodci zistili, že pevnosť má pod kontrolou neobľúbený Generál Michal Krištof. Bol na americkej pôde od začiatku kolonizácie a vždy túžil iba po krutom utláčaní a zabíjaní nevinných domorodcov . V ťažkom boji sme nakoniec zvíťazili a tak sme potlačili Krištofa aj zo svojou armádou ku pobrežiu Atlantického oceánu. Dlhý čas sa Krištofovi nepodarilo získať pevnosť naspäť ale v jednom z útoku na tu pevnosť zomrel keď som ho zasiahol a tým som pomstil svojich rodičov.
Zomrel som ako starý muž, ktorý pomáhal skoro svoj celý život nevinným a utláčaním domorodcom, ktorým siahali Európania na ich zem a na ich životy.
 

Deleted User - 4

Hosť
Výhercovia súťaže

1. miesto - mimo0oza - 500 zlatých nuggetov + 100 bonus za obrázok
2. miesto - Richard Little - 300 zlatých nuggetov + 100 bonus za obrázok
3. miesto - WearniX - 150 zlatých nuggetov

Výhercom gratulujeme a tešíme sa na vás pri ďalších súťažiach!
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore