Predaj vylepšených predmetov

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Zdravím,

Chcel by som sa opýtať že kedy a či vôbec sa plánuje zaviesť do hry možnosť predať vylepšené predmety. Myslím že by to zaujímalo viacero hráčov. Za odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom tomik2410.
 
Pokiaľ viem som v téme Otázky a nie Návrhy a nápady. Ja tu nepodávam žiaden návrh ani neriešim načo by to bolo dobré len sa pýtam či niečo také bude. Takže nechápem čo sa k tomu vyjadruješ a ešte tak nezmyselne sa pýtaš keď som čakal odpoveď od niekoho kompetentného ( Linteo ). A ten kto má vylepšené veci a chce ich predať alebo niekomu požičať by ti vysvetlil načo je to dobré. Podľa teba je lepšie predať zbraň ktorú už nepotrebujem/nepoužívam v hodnote napr. 5M dedovi do shopu za 30k alebo ju zbytočne držať v inventári ako by som ju niekomu predal resp. požičal?
 

DeletedUser

Hosť
Poviem ti len jedno, s tvojim IQ si predávaj akurát tak oslov dedovi a kupuj si ďalších. Pýtal som sa slušne, aké by to malo využitie a keďže to tu nie je (a ak si si pozrel plány na rok 2015, tak sa to ani neplánovalo, ale to by si musel vedieť aspoň čítať a hľadať témy), tak si myslím, že kladieš nezmyselné otázky.

A obúvaj sa do niekoho iného.
 
:D :D vďaka pobavil si ma..takto na večer som si ani viac priať nemohol. Ja ti poviem zase len toľko že keby si mal ty nejaké IQ ( keď už sa teda obúvaš do môjho lebo ty si zjavne zjedol šalamúnové veď vieš čo ) tak by si prišiel aj sám na to aké by to malo využitie a hlavne by som sa nemusel opakovať že citujem : "Pokiaľ viem som v téme Otázky a nie Návrhy a nápady. Ja tu nepodávam žiaden návrh ani neriešim načo by to bolo dobré len sa pýtam či niečo také bude." A áno fórum sledujem a plány som si pozeral ale to že niečo v plánoch je neznamená že to bude do hry pridané a naopak to že niečo v plánoch nie je tak to automaticky neznamená že to do hry nemôže byť pridané. Toľko k tomu :) A neobúval som sa do teba to by vyzeralo inač len máš zjavne príliš veľké ego ktoré utrpelo ujmu tak prepáč ;)
 

DeletedUser5958

Hosť
Ego je naprd... robí len zlobu...
ja by som tiež uvítala predaj vylepšených vecí do budúcnosti.
 

Deleted User - 4

Hosť
Zdravím,

Chcel by som sa opýtať že kedy a či vôbec sa plánuje zaviesť do hry možnosť predať vylepšené predmety. Myslím že by to zaujímalo viacero hráčov. Za odpoveď vopred ďakujem.

S pozdravom tomik2410.

Zatiaľ sa to neplánuje, môžem to však preposlať ako návrh.
 

DeletedUser3733

Hosť
Ja by som bol rozhodne za.
Minimálne by sa mala zmeniť predajná cena obchodníkovi, nakoľko do predmetu investujem peniaze a predajná cena vylepšeného predmetu je rovnaká.
Vylepším 1.000$ predmet, ďalšie 2 musím kúpiť, ďalších 1.000$ na spojenie a aj tak je predajná cena vylepšeného predmetu rovnaká.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore