Starý west

Ja som síce zástanca starej verzie, ona nebola zlá, ale zase nie je zlý ani tento novší model, resp. na začiatku nebol, všetko rovnaké bolo, len sa grafika zmenila, a myslím, že na to Slovač nie je zvyknutá, na novoty, preto mám veľmi rád knihu Ťapákovci, kde je to pekne opísané.
Len škoda toho veľkého množstva tombol, ale tak o tom sme sa už všetkom bavili.
A svoje začiatky som tiež prežíval rovnako ako ty etele :D ešte nebola slovenská verzia, tak som na českom jednoznačne zahral na veľkého stavbára, schopnosti hocikde :D kvôli prácam :D

Nech tu debata nestojí, napadlo mi, ako ste zažívali začiatky bojov o pevnosti, predsalen aliancie neboli, vtedy sa používali skratky za názvom mesta, kvázi aliancie a mal som pocit, že hráči to viac rešpektovali ako častokrát teraz keď už je to celé také oficiálne :)
 

DeletedUser7318

Hosť
Na môj prvý boj ma pozval jeden típek , vraj má taktiku - šajnu som nemal čo tá taktika znamená, tak sme mu šli pomôcť útočiť....šlo o malú pevnosť a ked som sa prihlásil , tak som sa cítil tak trocha divne z nového okolia :) Nás bolo 7 a obrancov 2- vten deň bolo viac bojov a na tento prišlo málo ludí, ale sme vyhrali . Nemal som prečítané nič o bojoch , tak som vkuse klikal na myšku aby som vystrelil a pohyb som ani sám neviem ako zadal.Sranda bola , len sme tak pobehovali a nik nevelil a ten hráč kto nás pozval si stál iba na vlajke a bol off .Onedlho sme o pevnosť prišli a neskôr sme si vybavili spojenectvo ( boli tam mestá z okolia ) a začali sa venovať bojom.
 
Ja si spomínam na svoje prvé velenie, vtedy som zvykol dosť spamovať počas boja rozkazmi, teraz už to tak nie je :D Vždy verím, že už sú hráči tak vyhratí, že vedia čo robiť a hlavne im dávam základné príkazy,
no ale pôvodne pevnosti neboli podelené na malú strednú, veľkú, ten screen čo som starší dával, tam bol ešte neobmedzený počet ľudí na boj, tuším jeden som taký zažil a odvtedy som tam nevkročil hh
 

DeletedUser10464

Hosť
Človeku až príde smutno za takýmito časmi :/ Veľká škoda že to nehrá toľko ako kedysi, pretože pokiaľ sa nemá zaplniť ani veľká pevnosť to nie je ona. Ani by mi nevadili všetky tie nové updaty, tomboly - síce zo začiatku sme sa ponadávali všetci no zvykli sme si. Bol by som veľmi rád, keby sa vrátili časy, kedy som sa nedostával do žiadneho boja, nevedel ako si zapnúť chat :D Zlaté časy z Arizony :)
 
Keď ešte nebol chat, tak sa velievalo cez externé stránky rôzne :D
to keď sa dozvedel súper, tak to vždy rád zaspamoval, neviem vtedy to bolo na dennom poriadku aj s veľkým množstvom fejkov :)
 

DeletedUser11061

Hosť
starý west + terajšia mapa, kompletné oblečenie (pridanie opaskov a nohavíc)
starý duel. system, aliancie, trh a šerif
žiadne tanky, súpravy a ccdiny
DOKONALOSŤ !

3 vychádzkové palice na celom svete, no dnes už nič neznamenajú :D
 

DeletedUser9513

Hosť
Ja som začínal hrať west na českom serveri, slovenský ešte nebol. Hral som za stavbára, ale v stavaní som mal tak 10 bodov :D Potom prišli boje o pevnosť a dosť trvalo kým sme sa to vôbec naučili hrať a len tak sme tam pobehovali :D
 

DeletedUser3733

Hosť
Keď tak pozerám na príspevky, tak si uvedomujem, že to s touto hrou ťahám už tak dlho, takmer od začiatku, duely boli v tom čase nielen o náhode a najlepšom sete, boli len bežné zbrane, neboli žiadne pomôcky a mnohé veci boli len dohady, svietiace veci boli fakt unikátne a na svete ich bolo len pár (u joxa som tuším prvý krát videl Boonovu sekeru a to bol vtedy ťažký pán :) ), oblečenia bolo síce oveľa menej, ale aj tak človek musel dobre rozmýšľať čo si oblečie, aby mal max PB. Mestá, hmm, pamätám sa ako bol problém dostať sa do lepšieho mesta, žiadne také že berieme hocikoho, najskôr dobrého stavbára a potom duelantov na ochranu, dobrodruh a vojak našli skôr uplatnenie až príchodom pevností, dobrodruhovia hľadali suroviny na pevnosti a vojaci dostali dobrý bonus k HP (z čoho sa neskôr vykľuli tanky).
Nuž bolo to iné vo všetkom, aj tajné úlohy boli tajné, časy keď ešte len začínali zlaté súpravy, bože však už človek ktorý mal precíznu Winchestrovku bol frajer, zlatá súprava začala éru bonusov, nakoľko bol tuším bonus na začiatku bojov kumulatívny.
Potom príchod trhu, nové kusy oblečenia (ešte neboli opasky a nohavice).
Neskôr prvé sety, updaty a teraz už budeme mať každý mesiac nový set.
Málo hráčov sa na dianie v hre podpísalo najviac, hra okrem posledne pridaného (pre mňa trochu nezáživného) dobrodružstva v podstate neponúkla nič nové.
Je tu veľa nedokončených vecí, škoda hlavne toho že niektoré veci sa do hry nepridali, stavbári stratili po dobudovaní miest a pevností význam (keby dali starnutie budov a poškodenie budov po boji, mali by čo roiť stavbári) a stavanie kostola !!!! vec o ktorej nikto nevie či vôbec niečo pridáva, myslím že ani samotný vývojári nevedia čo ten kostol robí, také nedokončené remeslo, úlohy sú čoraz viac o ničom, hráči vo vyšších lvl. nemajú motiváciu na hranie ďalej, pevnosti by konečne mohli torchu oživiť, no neviem, je tam veľa vecí čo by sa dali zlepšiť, minimálne by som spojil staršie svety určite.
Mne osobne sa novší vzhľad páči oveľa viac, aj rozhranie celkovo, proste hra napreduje graficky v celku dobre, bohužiaľ hratelnosťou nejako stagnuje, okrem bojov a dobrodružstva sa tu v podstate nič extra neudialo, chcelo by to zmeniť minimálne štýl boja v pevnostiach, napr. prípravu pred bojom, nestačilo by len dať $ ale hráči by napr. museli dodať nejaké suroviny, napr. na stavbu dela, opevnenia a podobné prkotiny, dalo by sa tu o tom napísať more no nakoľko záujem o návrhy na zmenu pevností nieje skoro žiadny, tak nieje dôvod ich písať.
Toť asi vše, lebo sa mi už nechce klepať a je toho ešte moc čo by som napísal.
 
No ja som začínal hrať West ako piatak, čiže to už je koľko, 6 rokov? :D Bol by môj splnený sen, keby vývojári spravili novú stránku so starým westom vo verzii 1.0, keby sa to zase vyvíjalo tak postupne, ale neprišli by žiadne nové sety, tomboly ani podobné veci a za nuggety by sa dala kúpiť len automatizácia, vyšší plat a viac energie :D Som rád, že aspoň Texas ostal takýto, keď som skúsil Buffalo, kde sa dali kúpiť schopnosti a produkty, tak ma išlo poraziť, veď za nuggety by som mohol za chvíľu prejsť celú hru :D
 
Hore