Pokec Diskusia o nadchádzajúcich updatoch

Prehnané, neprehnané nugeťáci to budú kupovať vo veľkom preto tak hrotia celkovo všetky súpravy z posledných tombôl vedia že im to prinesie väčší zisk a INNO je firma a chce v 1. rade zarobiť za dobré slovo im servery nebežia ani upratovačky im zadarmo nepracú a tak podobne :D Výherné zbrane sú stále top čo sa týka komplexnosti máš bonus na xp, doláre, luck, PB, útok/obrana na boje/dobro, dmg, odolnosť ktoré zbrane ti dajú toto všetko dokopy? a hlavne na dobrodružstvá žiadna puška sa nevyrovná tombolovkám a tlingitovým už vôbec nie tak čo by si chcel niečo na štýl meč tisícich právd také zbrane žeby sa nugeťákovy nikto už nikdy nijak nemohol vyrovnať či čo? :D
 

DeletedUser11459

Hosť
no delaware konečne nieje po nemecky/anglicky ale trh stále nieje podla abecedy :D všetky veci sú porozhadzované
 

DeletedUser10852

Hosť
taktiez aj ta bavorska suprava neni uplne opravena zviera sa da stale nasadit hociake (kocur a macka)
 
Dnes bola aktualizacia ktorej sucastou bolo vylepsenie vykonu chatu a teda navysenie maximalneho poctu hracov v miestnosti z 80 na 150, na toto sme cakali uz nejaky cas a je to sice super ale az do chvile nez sa prekroci pocet 150 hracov online, potom sa vytvori salon 2 a tu nastava ten problem.. od tej chvile bez ohladu na to kolko ludi je v salone 1 ci je tam 150 alebo 60, zvysnych hracov to hadze do salonu 2, vsimol som si to na Fremonte aj na Delaware (kedze nikde inde sa tolko hracov nenazbieralo) a problem ktory bol pred touto aktualizaciou je tym padom spät, v jednom salone je momentalne na delaware 60 ludi a v tom druhom 30, neviem ci by bolo mozne este viac zvysit ten maximalny pocet hracov, ak nie tak navrhujem pridat do hry moznost presunut sa nejakym sposobom do ineho salonu alebo nieco ine, ale mohlo byt sa to nejak spravit lebo hovorim kym nie je viac nez 150 ludi online tak je vsetko v poriadku, ale ako nahle sa to prekroci tak tu mame zas ten isty problem ako predtym.
 

DeletedUser6745

Hosť
Grafika tých ženských postavičiek nie je žiadna sláva a nechápem prečo sú otočené opačne ako tie mužské postavičky. Ale oceňujem, že ste spravili niečo aj pre ženskú komunitu, ktorá hrá West v menšine.

Čo sa týka vytvárania tých vlastných skupín v dobrodružstve tak to je asi tá najlepšia vec od pridania "Súpravy bratov Wrightovcov" do hry, ktorú mohli vývojári urobiť. Konečne človek bude môcť hrať s ľuďmi, ktorí to vedia a nemusí sa každú hru báť, že dostane niekoľko infarktov a srdečných zástav :D Dúfam sa to z Bety dostane aj na ostatné svety čím skôr.
 

DeletedUser6745

Hosť
Okrem klasických rebríčkov, ktoré sú tu už dlho nám v poslednej dobe pribudli rebríčky profesií, pevností a najnovšie aj stavbársky rebríček... Ale rebríček dobrodružstiev v pláne asi nie je, však?

I keď radšej ako nejaký rebríček dobrodružstva by som konečne privítal tie vlastné teamy ako je tomu na bete.
 

DeletedUser6745

Hosť
Ja viem :)
Skôr som narážal nato, že pomaly tu bude rebríček na každú blbosť v hre, pomaly aj nato kto má koľko súprav / vecí a podobne...
Čo sa týka toho Beta testovania vlastných teamov o tom nie sú nejaké informácie kedy by sa to mohlo dostať aj na normálne svety?
 

DeletedUser1141

Hosť
Toto je asi otázka asi priamo na Lintea... Už bola hra aktualizovaná a dajú sa zberať tekvice ? Len sa pýtam lebo som ešte nezaznamenal žiadnu zmenu. A ak nie kedy sa plánuje ?
 

DeletedUser11219

Hosť
Bre ránko. chcem sa spytať ohladom tych odmien za turnajove boje... V minulom update bolo pisane ze dostneme odmeny za ucast ale nic som nedostal. Som jediny alebo este nikto nic nedostal? Alebo to dostaneme v tomto update alebo v buducom ???
 

Deleted User - 4

Hosť
Bre ránko. chcem sa spytať ohladom tych odmien za turnajove boje... V minulom update bolo pisane ze dostneme odmeny za ucast ale nic som nedostal. Som jediny alebo este nikto nic nedostal? Alebo to dostaneme v tomto update alebo v buducom ???

Odmeny za účasť na turnaji by mali byť pridané na účty najskôr v niektorom (asi januárovom) update v novom roku.
 
Hore