Vianoce

  • Zakladateľ témy DeletedUser11071
  • Vytvorené

Ste za?


  • Celkový počet hlasujúcich
    25
Nechcel som sa k tomu vyjadrovat ale neda mi to, niesom ani za ani proti, kedze nic z tych veci ktore boli v ponuke za nugety nepotrebujem ale moj nazor je taky, ze nevidim dovod preco by mali byt do vakov pridane len wrightove veci, to ze niekto hra dobro a chce ich tam mat je pekne, iny zas dueluje a povie ze je to nefer pretoze ten co hra dobro ma moznost ziskat si wrighta, zatial co ten ktory dueluje, nema moznost ziskat si napriklad hazardne zbrane.. takze ak by sa malo do vakov nieco pridavat, tak bud tam pridat vsetko z predajnych akcii alebo nic.
 
ale tu uz bol podnet aj na ostatne veci ci supravy ze by sa mohli dat kupit na konci roka ale tiez tam boli kade ake odpovede mohlo sa to uz vtedy vyriesit ... ale aj tak si myslim ze ak sa to dostane dalej nebudu uvazovat nad 1 supravou urcite rozhodne inno ako to bude alebo nebude a co bude prenich najlepsie a pripadne cez vianoce sa tieto akcie mozu spristupnit znova za nugety.... tu nejde o nic ine len aby sa nam spristupnili tieto veci co boli.... napriklad na vianoce 1-2 dni predajna akcia a to je vsetko aby mal kazdy moznost si ich kupit
 

DeletedUser11071

Hosť
Linteo mohol by si sa k tomu vyjadriť a zaslať môj návrh nemcom? Poprípade nech aj po zahraničných westoch sa urobia ankety, aby sme vedeli či sú hráči za alebo proti.
 

DeletedUser11385

Hosť
Zdravím, tento návrh je podľa mňa nereálny. Písal som do INNA keď bolo výročie bratov Wrightovcov či to nebude možné kúpiť tento rok kôli novým hráčom. Dostal som odpoveď, že nemajú záujem momentálne pridávať do hry tento set lebo ho UŽ bolo možné kúpiť. Ale zas že majú pripravené množstvo iných takýchto akcií pripravených a nejaké aj pre DOBRODRUŽSTVÁ! Preto znie môj návrh nasledovne, odoslať INNU spätnú odozvu, že veľa hráčov(nových/takých čo nestihlo kúpiť Wrightovcov) má záujem o nejaké “vylepšenie” do dobrodružstiev za nugetty a nech to “vylepšenie dobrodružstiev” pridajú do hry čo najskôr!
 
Keď pridali do vianočných vakov Jedovatého hada videl som na vlastné oči ako sa hráč cca lvl 50 chválil na salóne že mu padol z free vaku od Henryho za moriaka ( vianočné úlohy ) pričom ten Jedovatý had v predajnej akcii stál myslím 40-50e a to je podľa Vás fér že niekto si to zakúpil riadne za reálne peniaze a niekto sa nemusel snažiť aleže vôbec ( šťastko ) pretože nielenže neminul nugety ale dokonca nemusel minúť ani UPD, je to hlúposť a nie je to spravodlivé pokiaľ niekto hraje aktívne neexistuje aby mu nejaká predajná akcia ušla, ak aktívne nehraje je to len a len jeho problém a ak niekto na to proste nemá peniaze v čase keď akcia bežala tak hold zase jeho problém...dúfam že túto hlúposť hodia v INNO rovno do koša, predajných akcií bude ešte habadej a určite aj na dobrodružstvá motivácia pre Vás hrať aktívne ( predajné akcie sú vždy medzi veľkými tombolami )
p.s.: nevlastním ani Jedovatého hada ani súpravu bratov Wrightových
 

Deleted User - 4

Hosť
Zopakujem, čo som písal už minule, že nejakú reakciu alebo konkrétne vyjadrenie od vývojárov by som na takéto návrhy nečakal.
Ako som tu na fóre už viackrát písal, čo sa týka predajných akcií, my sami dostaneme info, až keď sa blíži nejaká predajná akcia, skôr nie. Jednoducho, záleží len od vývojárov alebo manažmentu hry, či to budú niekedy realizovať, alebo nie, konkrétne info sa dozvieme väčšinou vtedy, až keď už niečo je a vy až vtedy keď je daná akcia zverejnená (či už na normálnom serveri alebo na bete).
Nemyslím si však, že by pridali do vakov za dlhopisy/doláre tieto exkluzívne veci, ktoré sa niekedy dali kúpiť v časovo obmedzenej predajnej akcii len za zlaté nuggety. Ak áno, asi by spravili chybu, pretože by si tým odradili hráčov od budúcich nákupov takýchto predmetov.
 

DeletedUser6745

Hosť
Úplne súhlasím s Linteom.

A aj ja mám 1 návrh na preposlanie: Čo keby ste vyradili toho jedovatého hada z Vianočných vakov? Pretože nie je možné, aby zaň niekto zaplatil 2 000 nuggetov a niekomu padol zadarmo (bez akejkoľvek snahy) presne tak ako to opisoval tomik2410.
 

DeletedUser6745

Hosť
Aký sebec? Ja napríklad toho hada nemám, ale je podľa teba správne aby som ho dostal z Vianočného vaku doslova zadarmo? Je to podľa teba fér voči tým, ktorí zaplatili 2 000 nuggetov aby ho mohli mať?
 
Naposledy upravené moderátorom:
Videl si aka tam je pravdepodobnost ? :D Jak to ze zadarmo ? Zadarmo to nieje hraci tiez musia mat na to dlhopisy co zbieraju cely rok a to ze sa to stalo 1 hracovi ze mu to padlo z nejakeho vaku zadarmo (neviem ako funguju tie vaky zadarmo este som nemal moznost to skusit) to je fakt velka nahoda nepoviem ze by to padalo ako klobuky ale pri 0.09% pravdepodobnosti nalezu je tato sanca miziva takze tak ..... hrac moze minut vsetky dlhopisy co si setril za cely rok a nepadne mu .....
 

DeletedUser6745

Hosť
Videl som aká je tam pravdepodobnosť, ale videl som aj niekoľko hráčov na El Pase, ktorým to padlo a jednej hráčke dokonca 2x, čo mi už príde ako úplne choré.
Funguje to tak, že odovzdáš 1x moriaka a zato dostaneš truhlu, kde je vak z náhodného roku a vo vaku náhodná odmena z daného roku. Takže je to neskutočne veľké šťastie presne ako hovoríš, ale ako vidíš dá sa to. Aj v tom máš pravdu, že hráč môže minúť všetky UPD a aj tak mu to nepadne, ale tu ide o to, že nech tie UPD zbieraš hoc aj celý rok vždy ich máš zadarmo (samozrejme musíš robiť nejaké činnosti v hre, ale nestojí ťa to ani cent), ale keď dáš do hry reálne peniaze a kúpiš si nejakú vec, teba by nenaštvalo, keby ju dostane niekto iný zadarmo? Mňa by to naštvalo teda riadne a bolo by to poslednýkrát čo by som nejaké peniaze do tej hry investoval, presne ako hovorí Linteo, vývojári by ma odradili od ďalších nákupov predmetov z predajných akcií.
 
a je fer ked je teraz tato paradna tombola na den mrtvych a je to cisto tombola na nugety tak ty hraci ktory si kupia teraz aby mali sadu co maju plakat na vianoce ze oni minali nugety a na konci roka je to zadarmo ? :D Jaj boze to tvoje zmyslanie ... a nielen tvoje ... ste proti tomu aby sa dali kupit starsie sady vy ste proste proti vsetkemu co bolo len aby si mal ty a tebe podobny stakymto sebectvom v sebe .... Sranda je ze uz aj ty zrazu vies o hracoch z pasa aj o hracke ktorej to padlo 2x krat ... preco si to predtym nespominal ? Hlavne ze kazite dobro stu tvoju lady ale to mozte lebo to nieje proti pravidlam ..... Do vsetkeho sa seri... koli takym ludom ako si ty vela hracov odchadza a znechucujes hru ... A este aj preto ak sa im vyhrazas ked nebude potvojom ze ked snim budes hrat budes hrat z kamenom ako si pisal mne neboj postupom casu pride aj na vas 2 ved ste vsetkym na smiech ... Fakt mi je ta luto .....
 
Naposledy upravené :

DeletedUser7428

Hosť
vy tu plačete že dávate do toho peniaze a to nie je fér... ale nakoniec je to len hra a podľa mňa môže byť nefér to že za peniaze si môžeš kúpiť vec ktorú niekto kto nekupuje nugetty možno ani nikdy nebude mať viď. to čo písal M1No že z tejto tomboly nebudem mať skoro nič :D ale aspoň je to pre všetkých relatívne na rovnako teda že každý môže mať všetko, niekto na to ale musí klikať a niekomu stačí poslať peniažky :D tým som chcel absolútne nesúhlasiť s kriegovym návrhom o špeciálnych vakoch za nugetty ktoré by mali inakšie šance
 
Hore