Pokec Čas žatvy - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Deleted User - 4

Hosť
banner_event_harvest_1598x98.png


Tuto nám môžete napísať vaše komentáre k novej hernej udalosti Čas žatvy

Vaša spätná väzba je vždy vítaná!
 
je sranda ze mozme v tejto udalosti ziskat zadarmo napoj noveho zaciatku ked ste ho v predchadzajucej udalosti napchali do najvzacnejsich veci za 48k rakiet mali by ste tieto zbytocne veci bud prerozdelit do menej cennych kategorii alebo ich uplne vyradit lebo uz je onicom ...
 

DeletedUser10071

Hosť
Ako zadarmo ? Veď musíš klikať 15 sekundové práce niekoľko hodín a aj tak nemáš 100% šancu že dostaneš nápoj, na rozdiel od raketiek ktoré nazbieraš úplne ľahko. Stačí ti prísť do hry, zadať 9 prác a ísť off. Porovnávaš zadávanie prác so zadávaním prác.. áno zbieranie raketiek možno trvá celkovo dlhšie, ale celkový čas strávený pri ich zbere je úplne minimálny v porovnaní so zbieraním klasov...
 
jasne :D :D klasy mam nazbierane za 1 den ty mrdulant a kolko zbieras 48k rakiet hmm ty si strasne cudy clovek zo svojimi nazormi
 

DeletedUser10989

Hosť
Nie pre každého je nápoj na reskill zbytočnosť, čo som mal od dňa nezávislosti asi 6 nápojov, tak som už stihol všetky minúť, a som celkom rád, že padajú aj teraz. ušetrí mi to množstvo dlhopisov/dolárov do budúcna.

Odhadom musíš spraviť cez 1500 prác(držím sa šance 9% na drop), aby si vyzbieral všetky klasy. Neviem ako väčšine, ale mne sa nechce klikať 6 hodín(a niečo) vkuse aby som to vyzbieral za 1 deň. Čiže mi to potrvá o niekoľko dní dlhšie, ak vôbec bude čas a chuť to vyklikávať.

Inak ako pri každej tejto zberateľskej akcii, som rád, že to tu je. Vždy poteší, keď z práce padne niečo extra, čo má využitie.

A M1No, prečítaj si ešte raz diskusiu k tombole dňa nezávislosti, Rick tam má celkom pekné posty, ktoré ti snáď povedia prečo sú isté veci ako sú(to, že minieš 800 nuggov na niečo, čo ťa bežne stojí 1000, je zas ďaľšia vec)
 
vsak napoje na reskill by mali byt prave v takychto akciach a nie aby boli v ewente kde moze napoj padnut aj za 48k rakiet ... o to ide
 

DeletedUser10989

Hosť
Každý event, kde máš šancu získať nápoj na reskill za 48k sa volá Tombola.
Znamená to vecnú lotériu. A ako v každej lotérii riskuješ, akurát počas týchto eventov stále niečo vyhráš. Nestane sa, že tých 48k rakiet/vajec/whatever prepadne, ale dostaneš odmenu, či už jackpot v podobe želanej truhlice, alebo "nič" ako nápoj na reskill.

Čiže ak sa nezmení Tombola, na predajnú akciu, tak nie je dôvod tam nemať aj takéto vecičky.

A ak ti tak vadí ten nápoj na reskill za 48k, tak je tu riešenie. Netoč za 48k, ale viac krát za 9k(šanca, že ti padne práve ten nápoj je oveľa nižšia).
 
Clovek chce dobre a este tu mudrujete taketo blbosti hovorim cloveku sa nicim nezavdacis ked je tvrdohlavy ale ked sa to zmeni a vyradia odtial tieto zbytocnosti budete spokojny aj vy co ale tu brblete opak ... toto je chore clovek chce pre hracov lepsie ale niektory ludia nedokazu pochopit urcite veci nahravate zbytocne len innu a nie nam hracom bodaj by vam na kazdom svete padali tieto napoje a zbytocne truhlice ked si to tak zastavate a prajete si vtedy budete dufam spokojny :)
 

DeletedUser10989

Hosť
S tombolami som spokojný už teraz(síce nie až tak spokojný s niektorými setmi, čo v nich boli, ale hej, majú využitie- tak ako väčšina vecí).
Obhajujem princíp tomboly, nie Inno.

A keďže v Inne neplánujú zverejňovať dôvody, prečo niektoré veci nechcú meniť, tak som si dovolil ti napísať jeden z možných dôvodov, prečo nie je pravdepodobné, že to niekedy zmenia.

Radšej by som bol, keby sa konečne pozreli na bonusy postáv po 2 rokoch, a niečo urobili aj s bojmi(a že tých návrhov na zmeny od hráčov nie je práve málo). Zatiaľ aspoň táto zberateľská akcia mi zlepšila hru.
 

DeletedUser8140

Hosť
Takéto eventy sa mi páčia, človek sa musí uklikať a venovať tomu čas aby nazbieral všetky predmety, či už klasy, snehové gule alebo sklíčka. Aj odmeny z nich sa mi páčia, možno mám výhradu k truhliciam so starými setmi, ktoré už nemajú žiadnu cenu a ja osobne ich už ani neotváram.

To, čo mi dosť vadí je, že sa stále pridávajú úlohy, kde je časťou splnenia spánok. Tento typ úlohy je podľa mňa úplne zbytočný a zdĺhavý, ktorý už nič neprinesie, len zabitý čas, ktorý by človek radšej strávil nejakou prácou z ktorej sú aspoň produkty, doláre a skúsenosti. A nedajbože človek náhodou zabudne úlohu prijať, zistí to v polke spánku a môže ho zrušiť, ísť prijať úlohu a spať znovu, čím zabije ešte viac času :D (môj aktuálny prípad). Takže mne osobne by nevadilo keby sa tento typ z nových úloh vyradil, prípadne aby sa dorobila možnosť prerušovaného spánku, aby som ho vedel napríklad po hodine zrušiť, alebo zadať postupne po hodinách ako normálne práce. Ale to je len môj názor.
 

DeletedUser3733

Hosť
Neviem ako ostatným, ale povedal by som že sa nájdu práce, ktoré majú drop na tieto nové Eventy nejako zle nastavený.
Hammersvk písal o 9% drope no zrejme to nebude pri každej práci rovnaké číslo.
Po tombole sem hodím presnejšie údaje.
V mojom prípade:

Prepadávanie dostavníkov

  • počet zadaných 15 sek. prác 91 (čas 0,38 hod.) - nájdené klasy => 1

Predaj zbraní indiánom

  • počet zadaných 15 sek. prác 153 (čas 0,64 hod.) - nájdené klasy => 10
Povedal by som, že tu asi nebude niečo v poriadku.
 

DeletedUser10989

Hosť
Mne sa už stalo aj, že som minul 150 energie na 15s, a nepadol ani 1 klas, na tej istej práci som minul ďalších 150 energie(hneď po doplnení), a padlo ich 10....

Pokiaľ pracuješ s tak malým percentom, tak je dosť možné, že občas sa zadarí a občas proste nie.
 
Hore