Oživenie dobrodružstiev

Budem hrávať dobrodružstvá, ak bude/budú


  • Celkový počet hlasujúcich
    26
Ahojte. Čoraz menej ľudí hravá dobrodružstvá. Neviem, prečo to ľudí prestáva nebaviť. Možno by nebolo zlé spraviť nejaké zmeny. Či už zmeniť mapu, alebo zlepšiť odmeny; v skratke niečo také aby to ľudí motivovalo hrať viacej. Nie je normálne čakať na jednu hru dve hodiny okolo osmej deviatej večer, keď je tu najviac ľudí. Taktiež by som navrhol aby celá odpadlíkova súprava bola dražiteľná. Načo je mi trebars 5 odpadlík. koňov, keď mám napr. amiš jazdu? Niekomu by sa to zišlo, možno aj čisto len na zberateľské účely.
 
zabudol si tam dopísať ak tam nebudu hrať multaky, ludia čo ti zamerne kazia hru, ludia čo nevedia čitať a exoti čo nepoznaju myš a klavesnicu
 

DeletedUser7444

Hosť
Ja som tomu nikdy neprišiel na chuť, lebo mi to celé príde také nedomyslené.. Neviem to asi lepšie vysvetliť, ale proste dobro mi príde ako niečo, čo vývojári dali raz do hry na skúšku, a odvtedy vlastne sami nevedia čo s tým. A preto je aj taká odozva hráčov.. odmeny sú napr. oproti bojom nezaujímavé, kto to nemá v úlohe, tak to nehrá.. a tí čo to hrajú aj bez questu, tak čakajú dve hodiny.. Neviem, proste sa na to kašle zo strany Inno a odozva hráčov je pochopiteľne adekvátna.
 
Možno by nebol zlý nápad aj xp z dobra, dajme tomu každých 7 bodov 100xp; to by bolo tak akurát si myslím.
 

DeletedUser7444

Hosť
A to akože z dobra nie sú žiadne XP?
No prosím.., zrušte to celé radšej. :D
 

DeletedUser7444

Hosť
Jujky.. tak teraz už chápem prečo tých päť a pol ľudí ktorí hrávajú dobro, veľmi zle znášajú ak sa pripojí niekto, kto to hrať nevie.
Ak vám takto málo stačí na vyprovokovanie, tak to musí byť radosť s vami hrať, chalani. :)
 
Je normálne ak sa tam pripojí niekto kto to hrať nevie ale aspoň vyvíjam snahu nejakú alebo napíšem na chate "Ahojte neviem to hrať poraďte mi". Lenže tam príde niekto niečo mu napíšeš a on to berie tak, že čo si to vlastne dovoľuješ mu niečo napísať. Ďalej sa myslím netreba vyjadrovať k mulťakom a pod. ako napr. mag ktorý sa ti odpojí ešte ani hra nezačala tak je fakt že potom to prestáva baviť čoraz viac ľudí. Alebo taký šaňko ktorý si založí mulťaky a začne ti robiť naprieky. Ha ha fakt sranda.

A aby som sa vyjadril aj k tým odmenám a nejakej tej zmene tak určite by som uvítal nejaké lepšie odmeny z dobrodružstiev nie len 250VB za ktoré si aj tak nič nekúpiš lebo odpadík je na nič.

Ďalej nejaké lepšie sety na dobro áno Tatanka je super ale chcelo by to niečo lepšie tá nová súprava je o ničom. A obrana je tiež na nič pri dobrodrúžstvach. Tiež by som uvítal nejaké lepšie pušky aspoň pre tých čo nemajú laso, sekáč alebo dôstojníka. Myslím to tak že cenovo dostupnejšie lebo nie každý má a chce rozhadzovať nuggety.

Určite je potrebné aj prerozdelenie tímov je pravda že niekedy to namieša dobre ale väčšinou je to tak že na jednej strane stoja hráči ktorí majú vyboostenú celu tatanku sekáč na 3 gringo pušku a nejakého hráča dajme tomu s lasom a na druhej strane to rozhodí dvoch s lesklou puškou a ešte nejaký malý lvl tak je to dosť nespravodlivé.

A samozrejme čo je najpotrebnejšie je zbaviť sa škodnej a to mulťákov a hráčov ako Xeno, Mag a pod.
 
Jujky.. tak teraz už chápem prečo tých päť a pol ľudí ktorí hrávajú dobro, veľmi zle znášajú ak sa pripojí niekto, kto to hrať nevie.
Ak vám takto málo stačí na vyprovokovanie, tak to musí byť radosť s vami hrať, chalani. :)
maš aj dajaky konkretny napad či len dristy a že to nevieš hrať tak to ma fakt mrzi normalny človek sa to myslim nema problem naučiť po 2-3 hrach tak neviem kde je potom u teba problem :D
 
Ahojte ja som sa stretol s takým hráčom pri dobre, ktorými nadával po mojom 2 zastrelení. Nemal som to v úlohe. Pred hrou som napísal, že to neviem vôbec hrať a hrám to prvý krát na ostro. Odkedy sa chlapec najmúdrejší na svete na mne vulgárne vyvŕšil odvtedy dobro nehrám, pokiaľ ho nemám v úlohe.
Bolo by fajn, aby sa začiatočníci v hre o dobro s takýmto správaním nestretli.
Navrhujem aby druhý tím bol počítač, ktorý by sa prispôsobí úrovniam hráčov. Ak by som sa dobro naučil hrať v rámci úloh, tak s majstrami sveta budem už zbierať iba skúsenosti a budem si viac veriť.
Dristy nemám, možno v úlohách na dobro by bolo dobré, keby bol dlhší čas cca 60 sekúnd na tie tri úkony čo sa majú spraviť. Ja osobne som panikár a potom to ide dole vodou.
 
Naposledy upravené :
Bolo by fajn keby ten čo to zapne prvy krat dostal nejaky tutorial ako hrať lebo to čo je na west wiki si nikto neprečíta a ked zapne hru tak bud napiše že to je len kvoli ulohe a vypne sa alebo aj tak nerobi čo sa mu napíše takže nejaky tutorial by bol fajn ako v každej hre kde sa na začiatku človek nauči čo a ako sa ovlada
 
Hore