Pokec Lov na tekvice 2020 - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Deleted User - 4

Hosť
pumpkin_hunt_logo_2020_small.png


Priestor pre diskusiu, otázky, komentáre, spätnú väzbu k hernej udalosti Lov na tekvice 2020
 
To isté aj mne.

Niektoré tekvice môžu obsahovať ďalšie, menšie tekvice - veselo vyzerajúcu tekvicu, zmätene vyzerajúcu tekvicu, zlomyselne vyzerajúcu tekvicu alebo rozzúrenú tekvicu. Ak nazbierate tri menšie tekvice rovnakého typu, odomkne sa vám tajomná úloha. Po prijatí úlohy tekvice zmiznú z vášho inventára a môžete ju začať plniť. K dispozícii sú štyri úlohy, jedna pre každý typ tekvice. V salóne nájdete tri úlohy a ešte jednu úlohu niekde na mape! Splnenie všetkých štyroch úloh bude odmenené úspechom. Každá z úloh si bude okrem ďalších požiadaviek vyžadovať, aby ste na jej splnenie našli ďalšie tri menšie tekvice rovnakého typu.

Asi treba nazbierať zas nové tekvive a úloha sa ti objaví.
 
Podľa mňa to tak nie je Bobby, ja som neotvoril ani jednu žiariacu tekvicu čiže som tieto tekvice nemal a aj tak mi tá úloha zmizla.....
 

Deleted User - 4

Hosť
kdepak soudruzi z Inna udělali chybu?

ked som prijal ulohu, zmizli mi 3x "zmätene vyzerajúca tekvica" aj s úlohou

Po prijatí úlohy zmiznú 3 tekvice z inventára. Na dokončenie úlohy treba nájsť 3 ďalšie tekvice. Ak nemáte 3 tekvice v inventári, neuvidíte úlohu v salóne, len vo vašej knihe úloh.
 
Nehral som múdreho, len vieš, pre niekoho ako ja sú takéto úlohy dosť paséé... Ak túto hru beriem ako oddych , nepotrebujem si ešte zisťovať do detailov všetko.
 
Ja by som sa chcel opýtať ohľadom predmetu "Staré kosti" potrebné v jednej úlohe ukazuje mi že by mali padnúť z Kopania hrobov, ale nepadlo mi to ani po 100 prácach tak neviem či robím niečo zle alebo ako :-D
 
Hore