Budú aj Awesomie, ako je napísané v oznámení.Takze mame cca 15 dni na ziskanie vyse 600 tokenov? Budeme mat aj Awesomie na nejake extra? lebo prace ako vyhraj dobrodruzstvo je bez sance u nas
Takze mame cca 15 dni na ziskanie vyse 600 tokenov? Budeme mat aj Awesomie na nejake extra? lebo prace ako vyhraj dobrodruzstvo je bez sance u nas
Súhlas keď nášmu adminovi nevadí že vyše roka hra @dreamann s multakmi dobro a kazí prakticky každu hru a vďaka nemu je dobro nehratelne. Ale veď ked platí nuggety tak môže všetko. Na šikanovanie tu má predsa mňa @CronyTakze mame cca 15 dni na ziskanie vyse 600 tokenov? Budeme mat aj Awesomie na nejake extra? lebo prace ako vyhraj dobrodruzstvo je bez sance u nas
k eventu ak rozpravaš o "dobre" tak ti poviem že bude treba sa len 1x zučastnit , 1x vyhrat , 10x vyhrat nič viac a ostatne asi nestoji za dalšie komentovanieSúhlas keď nášmu adminovi nevadí že vyše roka hra @dreamann s multakmi dobro a kazí prakticky každu hru a vďaka nemu je dobro nehratelne. Ale veď ked platí nuggety tak môže všetko. Na šikanovanie tu má predsa mňa @Crony
10x vyhrat Tu 10x zapnes dobro za rok uspesne, z toho 9x dreaman striela po svojichk eventu ak rozpravaš o "dobre" tak ti poviem že bude treba sa len 1x zučastnit , 1x vyhrat , 10x vyhrat nič viac a ostatne asi nestoji za dalšie komentovanie
chalani ja Vás nepoznam a neviem ake hrate svety takže ja sa s vašim problemom nestretavam ked si to zapnem z dela tak viem že tam mam normal hračov a zahrame si dobra partia10x vyhrat Tu 10x zapnes dobro za rok uspesne, z toho 9x dreaman striela po svojich
Veď crony to určite preveroval a dreamann hra isto poctivo, teda omyl míňa dosť peňazí, tak môže10x vyhrat Tu 10x zapnes dobro za rok uspesne, z toho 9x dreaman striela po svojich
ohladom dobra len to čo som napisal.. ostatne budu boje vyhrat,zučastnit sa... dat dmg 4k a podobne potom vyrabat a vylepšovat predmety atd ohladom prac nejaky čas musis odrobit potom najst 1 upd pri praci dnes bolo napriklad včera bol že musis najst 1 špecialny token pri praci a take srandičky nič tažke no a potom ešte duely proti hračom ale aj npc nič hrozneJa ani neviem, aké sú tam vlastne úlohy,Reisende? Nepozeral som betu.
neviem ako to bude na sk serveroch ale ak sa kopla awe v zahraniči tak sa bojovalo čisto len o 100upd takže kludne aj 2-3x môže byt kopnutanam stači jedna. dakujeme