Pokec 16. narodeniny - diskusia

som jeden z najvacsich nepodporovatelov cornyho ale aj pepani mali 5.. ked inno zavre kohutiky tak admini sa mozu aj poje..ved viete co, tuna cornyho netreba dissovat

No inu farbu obalky nam dat moze aspon, co takto modru? Cez dios ked boli Awe, na vela zahranicnych dostavali truhlice s kostrami a my stale tu modru dokola. Vzdy sa da zmenit ak admin navrhne, rovnako ako migracia. Spravil som Linteo a migracia bola. Dreamman tahat vydavky za servery dlho nebude ....

Crony to nemôže West dávať dáke upozornenie, že končí akcia? Tak isto ako aj bliká cirkus, že končí za toľko dní a hodín..
Prípadne nemôžete nechať aspoň do konca dňa šancu ľuďom minúť žetóny z Narodeninového eventu?
Ešte ráno nahodilo aj nové úlohy, človek jak blbec okolo toho behá, ale nemôže tu nonstop sedieť a naraz bum a nikde ničoho...

Crony

Člen tímu
Crony to nemôže West dávať dáke upozornenie, že končí akcia? Tak isto ako aj bliká cirkus, že končí za toľko dní a hodín..
Prípadne nemôžete nechať aspoň do konca dňa šancu ľuďom minúť žetóny z Narodeninového eventu?
Ešte ráno nahodilo aj nové úlohy, človek jak blbec okolo toho behá, ale nemôže tu nonstop sedieť a naraz bum a nikde ničoho...
Zahrniem do reportu.
Tiež by som očakával minimálne nejaký odpočet, pre ľahšiu orientáciu.

Ďakujem za všetkých Wesťákov
Majvej ja uprimne neverim ze tie reporty niekto berie vazne. Najlepsie ak napises sam na betu. Fakt to funguje naj, kedze tam je okamzita spatna vazba. Ziadny navrh co tu bol "poslany" k vyvojarom sa nikdy neujal. Tym nechcem nic tvrdit ale urob si sam usudok.
Tip ako si to odsledovat je ze pojdes do obchodu a pozries si tam dokedy su tie v tomo pripade mince predajne. Tak vies ze dovtedy je aj platny quest.

Naposledy upravené :