Anketa Aké odmeny by ste chceli najviac vyhrávať?

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Aké odmeny by ste najviac chceli vyhrávať?

  • Posilnenia

    Hlasy: 8 16,0%
  • Truhlice

    Hlasy: 14 28,0%
  • Peniaze

    Hlasy: 2 4,0%
  • Skúsenosti

    Hlasy: 10 20,0%
  • Predmety zo súprav

    Hlasy: 33 66,0%
  • Prémiové výhody

    Hlasy: 26 52,0%
  • Iné, napíšem

    Hlasy: 0 0,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    50
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Aké odmeny by ste chceli najviac vyhrávať?

Môžete napísať aj konkrétne predmety.
 

DeletedUser10989

Hosť
Zaškrtol som truhlice ako to bývalo kedysi(ak mi teda ešte pamäť slúži trocha), ale uvítal by som aj možnosť získať z bojov Americký set(alebo časti, napríklad jeden boj oblečenie, ďalší jazdu, potom zbrane), ak teda nie je plánovaný špeciálny event na jeho získanie.
 

DeletedUser6745

Hosť
Zaškrtol som prémiové výhody, ale ak pod prémiovými výhodami rozumieme "automatizáciu, viac energie, bonus rýchlosti,..." tak by som radšej navrhoval prémiové body (nuggety), pretože za ne si môžem kúpiť čo chcem od posilnení, cez prémiové výhody až po rôzne predmety a nemusím byť obmedzovaný. Prípadne ak nuggety nie sú možné uvítal by som aj možnosť dlhopisov.
 
Do tých predmetov zo súprav by som sa moc nehrnul, nikde nie je napísané aké predmety to budú, keď z boja ktorý je raz za týždeň padne Frank Jamesova šatka ktorá sa nedá predať ani za minimálnu cenu tak či bude spokojnosť potom s takými predmetmi, a nemyslím si že z toho hneď budeme získavať najnovšie súpravy, ale možno sa mýlim, keby sa upresnilo o aké predmety by šlo tak by sa o tom dalo diskutovať, pretože to môže značne ovplyvniť účasť. Ináč sa radšej prikláňam k prémiovým výhodám, o tie ma vždy záujem každý.. ani tie truhlice nemusia byť výhra, keď z boja padne žltý opasok s prackou, to by som tiež asi rýchlo stratil záujem o to. Týmto samozrejme na nič nenadávam, len treba pri tom hlasovaní porozmýšľať, a nejde ani o to aby som z toho vyťažil niečo, to mne o to nejde... ale aby sa nestratil záujem o boje kvôli odmenám.
 

Deleted User - 4

Hosť
Uvidíme, čo všetko sa objaví ako odmena, ale určite netreba mať veľké oči a nečakajte každý týždeň prémiové truhlice či celé súpravy :)

Berte to proste tak, že predtým tu nebolo nič a toto je proste také obzvláštnenie bežnej hry, čo sa dá prispôsobovať, niečo extra.

Zlaté nuggety ako odmena nebudú.

uvítal by som aj možnosť získať z bojov Americký set(alebo časti, napríklad jeden boj oblečenie, ďalší jazdu, potom zbrane)

:happy:

ale aby sa nestratil záujem o boje kvôli odmenám.

Odmena bude pravdepodobne hlavný motivátor účasti, ale môže to ovplyvniť aj nastavenie týchto bojov. Ak to bude stále to isté, že rovnako vystavaná pevnosť, rovnaké nastavenia, v podstate taký istý boj o pevnosť, ako sa bežne odohrá vo vašom svete, tak aj to môže ovplyvniť ten záujem.

A to je už na vás. Píšte, diskutujte, navrhujte :)
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser10989

Hosť
Možno nejaký systém rotácie odmien? Aby sa každý mesiac(alebo každý (druhý)boj) dalo získať niečo iné(podľa toho, ktoré možnosti budú mať v ankete najviac hlasov, a predpokladaného trvania dĺžky tohto eventu).

Osobne by som rád opäť videl truhlice, alebo aspoň Lekársku tašku, ak hráč upadne do bezvedomia na boji. Ale zas nechcem vyzerať chamtivo, že chcem truhlice a ešte niečo iné.
Tak teda, nakoľko prémiové výhody sú asi najžiadanejšie, tak ich dať každý druhý boj?
Alebo ak by sa dalo nastaviť, tak za 4 (každý týždeň) boje v mesiaci prémiové výhody?
Možno by to poslúžilo ako motivácia sa týchto bojov zúčastňovať pravidelnejšie, aspoň ako offline.

A následne podľa príslušného mesiaca povedzme najskôr truhlice, potom ďalší mesiac predmety zo súprav, ďalší posilnenia, dlhopisy, zvýšenie skúseností.....
 

Deleted User - 4

Hosť
Inak tie dnešné prvé testovacie boje boli hlavne o tom, že či sa vám vôbec tie odmeny pripíšu, čo sa podarilo, takže fajn :)

- Prémiové výhody - sú tým myslené napr. medaile, čo vám dajú na 3 dni nejaké prémium, aktivujete si sami
- Dlhopisy sa dajú priamo, viď dnešné boje v niektorých svetoch, ale aj vo forme obálok.
- Lekárska taška a iné veci na energiu/zdravie, musím sa na to opýtať. Nie som proti, ale asi nie každý boj.
 

Deleted User - 4

Hosť
Americká súprava bude čoskoro rozdaná, čo by ste chceli získavať miesto nej? :)
 

Deleted User - 4

Hosť
Opýtam sa na to.

A nejaké iné súpravy? Pokojne píšte aj konkrétne veci, posilnenia, bonusy.
Čím viac návrhov, tým lepšie.
 
Podla mna by sa mohla vyrobit specialna truhla z ktorej by padali nahodne odmeny. System odmien este nemam uplne dorieseny ale premyslal som ze by z nej mohli padat veci zo suprav od 1vej supravy az po poslednu. Ale ako vravim, este to nemam uplne vyriesene ale zatial iba ako hruby navrh.
 

Deleted User - 4

Hosť
zbierky z cirkusu by neboli zlé, alebo ich dať predajné, lebo takto to človek bude veľmi dlho robiť tie 2 úspechy

Opýtam sa, no pochybujem, že to dovolia.

Podla mna by sa mohla vyrobit specialna truhla z ktorej by padali nahodne odmeny. System odmien este nemam uplne dorieseny ale premyslal som ze by z nej mohli padat veci zo suprav od 1vej supravy az po poslednu. Ale ako vravim, este to nemam uplne vyriesene ale zatial iba ako hruby navrh.

Novú truhlicu môžem navrhnúť. Pokojne napíš aj konkrétne súpravy, resp. predmety z týchto súprav, aké by mala podľa teba obsahovať.
Určite však nedovolia také súpravy, ktoré boli v predajných akciách, ako napr. zlatá jazda alebo teraz naposledy dôstojníkova súprava Únie.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore