Aktualizácia pravidiel týkajúcich sa kódexu správania

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Ahoj @Crony .
Prišlo mi vhodnejšie založiť na to zvlášť tému, kde budeme priamo diskutovať o potrebných zmenách v rámci kódexu správania, pretože i keď isto svoje kvality máš, skúsenosti na weste ti môžu chýbať. Od toho by som poprosil takých ľudí, ktorí majú nejaké relevantné a užitočné návrhy, tak ich asi napíšte sem nižšie.
Nadväzujem najme na iný príspevok, ktorý je už zahltený a venoval sa problematike trochu inak.



Názov som upravil na základe toho, že aj "urážanie" a iné "nevhodné správanie" by mohlo byť inak klasifikované a teraz, keď diskutujete o pravidlách, tak je ten správny čas sa zapojiť aj ako komunita a na základe našich skúseností pripomenúť veci, ktoré treba priamo adresovať. Dokázala sa tam pridať klauzula o "hra je pre hráčov od 16 rokov vyššie", tak teoreticky by to možno chcelo pravidlá dotlačiť do ucelenej formy, ktorá dáva zmysel a kompas ľuďom, čo znamená "správať sa normálne", keďže dnešná interpretácia vie byť zmätočná a vyvolávať zbytočné otázniky a ponecháva priestor niekoľkým medzerám.


Diskusia naďalej prebieha, pripomienky majú všetci zainteresovaní. Takže pokračujeme, vďaka za trpezlivosť :)
Ako pokračujete? Blížite sa k nejakému konsenzu? Vedeli by sme sem dostávať nejaké aktualizácie?

Ďakujem za odpovede a pripomienky od komunity a najmä od teba ako od CM.
 
ano od 16+ a dostaneš ban za slovo rit,moj pripad :D Ja sa nerad stažujem ale ked je hra od 16 rokov asi vedia čo je rit a nebudeme sa po desiatej hodine večer tvarit že tam mame na chate deti že ale bodiky za to rozdame
 
Ahoj @Crony Prešli takmer 2 týždne a vyslovene si nebol schopný sa vyjadriť a ani len povedať či ste sa niekam pohli.
Fakt ak na to nemáš čas, tak radšej spravte výberko alebo uproste Lintea aby raz za týždeň skočil na fórum. Aj to bude viac, ako ste zatiaľ predviedli. A to nevravím o "vybavovaní vecí", ale o celkovej komunikácii. Ľudia majú záujem hrať aspoň trochu. Ale opäť sú tu nejaké novinky.

Jednooký + hubomir dostali ban za mulťák a jednooký je po 5 dňoch späť? Len príde a hneď kopne 3 boje? Nehnevaj sa, ale príde ti toto normálne? Stále s tým neviete nič urobiť? Nedokážete ho vyriešiť ani za ten multiúčet ku ktorému sa verejne priznal? Prečo ostal hubomirovi ban, keď jednooký ho nemá? Fakt ste tak neschopní alebo sa snažíte kryť "svojich", ktorí vám nalejú ešte nejaké € do tejto jazykovej verzie? Pretože ak je to tak, tak potom vám len viac ľudí odíde a dúfam, že so svojou robotou budete spokojní.

Váš prístup je presne tak na smiech, ako to jednooký aj predviedol, keď poslal asi 25 rôznych screenov so slovami "toto je vaša posledná šanca" a stále hrá. Skúste sa zamyslieť nad tým, či je toto tá cesta, ktorou sa chcete uberať, pretože čoraz viac ľudí odchádza na iné jazykové verzie so slovami, že "aj tak je na SK weste absolútne neschopná podpora".

Píšem vám to sem verejne, lebo na tikety by v poslednej dobe odpísal konštruktívnejšie aj priemerne trénovaný šimpanz a tu to má príležitosť osloviť aj iných ľudí, ktorí majú s touto "novou podporou" tiež "skvelé" skúsenosti. Nielen, že ste stále anonymní ako jediná podpora naprieč všetkými jazykmi, ale ozaj mám pocit, že ten záblesk nádeje raz do mesiaca už sa tiež stráca.

Tu je iba ilustrácia toho, čo nasledovalo hneď po tom, ako vaša nekompetentnosť spôsobila, že mal druhý 5 dňový ban po sebe, aj keď mal mulťák a písal ľuďom aby sa zabili. :)
Snímka obrazovky 2021-06-09 094529.png




/edit: Toto nasledovalo ako som sa opýtal na salóne ešte v toto isté ráno.
a) opäť sa priznal k mulťáku
b) opäť píše aby sa podrezala
c) "ukecal som na podpore ;) "
Vďaka @Crony , skvelá robota.

Snímka obrazovky 2021-06-09 100556.png
 

Prílohy

  • Snímka obrazovky 2021-06-09 094529.png
    Snímka obrazovky 2021-06-09 094529.png
    259,5 KB · Zobrazenia: 3
Naposledy upravené :

Crony

Člen tímu
Keďže žiadne nové informácie nemám, môžem len napísať, že sa na tom pracuje a plán je Q3/Q4.

Nebudem tu s vami rozoberať blokácie účtov, ktorékohoľvek hráča. Ak hráč porušil pravidlá znova, bude riešený v súlade s aktuálnymi pravidlami, akonáhle to bude nahlásené a preverené.
A to, že niekto niečo napíše v hre, neznamená, že je to automaticky pravda, ale o tom vás presviedčať nebudem.
 
A to, že niekto niečo napíše v hre, neznamená, že je to automaticky pravda, ale o tom vás presviedčať nebudem.

Sám sa k tomu potom ešte povyjadroval a blokácia tých dvoch účtov naraz indikovala isté prepojenie.
Každopádne ďakujem za vyjadrenie a mrzí ma, že človek musí takto bombardovať aby došlo k odozve. Ak toho máte ozaj veľa, tak radšej vypíšte pozície a od mnoho ľudí som počul "rád si to skúsim".
 
nechapem co places, zajac si kopol boje lebo ma vlastnu ali, ty si co urcovatel kto ma co a kolko kopat?a pises tu ze ma multak , rozhovor suportu je tajny cize je to len tvoja domnienka. A nerob sa tu slusny, mne bezne nadavas a pises o mojej mrtvej mamine ze ma vyhodila na dialnicu a podobne motanice z tvojej hlavy. o_O
 
Naposledy upravené :
Od toho by som poprosil takých ľudí, ktorí majú nejaké relevantné a užitočné návrhy, tak ich asi napíšte sem nižšie.

@Zorro nerob tu prosím ďalší offtopic. Si neschopný normálnej komunikácie a už tak robím o krok viac, že ti vôbec odpisujem.


Ak by niekto z moderátorov fóra vedel zmazať/presunúť jeho príspevok, bol by som rád, lebo by som sa chcel držať témy - úpravy pravidiel.
 
Dosť mi je jedno čo si o tom kto myslí. Za svojim vyjadrením stojím. Si nechcený, no tvojich rodičov mi je ľúto. Ich konkrétne nikde neurážam a ani by som si to nedovolil. Mám isté hranice, ktoré ty očividne nie a bez akéhokoľvek chochmesu. Ale opäť tu pridávaš spam veci, ktoré nie sú k téme, založ si prosím svoju tému a zmaž ten odpad odtiaľto, vďaka.

Opäť prosím @Crony vieš to tu trochu upratať, premazať tak, aby ostali iba súvisiace príspevky? Ideálne po #6 príspevok vo vlákne.
 
opat si klamal ze nemam dokazy a jeje su. tak otacas zrazu klamar, casto nadavas na moju rodinu. crony radsej odisiel ako citat tvoje vylevy. ale aby som nebol ako ty- nespamoval, zajac ma pravo kopnut hocikedy boj, Je presne taky hrac ako ty a ty nemas co urcovat co je kazenie bojov. Presne toto sa tu raz riesilo a sam linteo povedal ze inno to berie ako taktiku boja.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore