Aktualizácia pravidiel týkajúcich sa kódexu správania

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Mrzí ma, že k veci nemáš absolútne nič a že jediné čo spôsobuješ je zbytočný spam a offtopic príspevky v relatívne serióznych témach. Zbaľ si prosím kufre a neoxiduj v tomto vlákne, kým tvoje príspevky nebudú mať aspoň aký-taký prínos, alebo aspoň úroveň.

Ešte raz prosím @Crony vieš to prosím presunúť od príspevku #6 niekam inam? Poprípade ja neviem, uzamknúť to? Pretože momentálne je to kontraproduktívne a sám vidíš, že sa to danej problematiky absolútne netýka. Ani snaha o to, že by chcel podať pomocnú ruku, ani snaha o akýsi návrh. Je to len prskanie a slintanie všade naokolo tak, ako to on ľúbi.

Prepáč, že dnes dostávaš zabrať, keď je tak pekne, slnečno.
 
ok pridam velmi konstruktivny navrh : ked prestanes urazat ludi, ich rodiny a posielat fotky ludi na salon tak mozno prestanu hraci co ta nemaju radi kopat boje:pifpaf::howgh:
 

Crony

Člen tímu
Tak myslím, že to opäť nabralo očakávaný smer...

K pôvodnej téme len teda znova dodám, že vás budeme naozaj hneď ako bude známa zmena, či už pravidiel alebo dizajnu herných prvkov (tých, ktorých sa možná exploitácia môže týkať) informovať. Nie je to úplne jednoduché, netýka sa to len jednej verzie, a skôr ako Q3/Q4 by som to neočakával.

Vďaka.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore