Anketa č.1 - Ako sa vám celkovo páči hra The West?

Ako sa vám páči The West? Akú známku by ste dali hre?


  • Celkový počet hlasujúcich
    242
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser9900

Hosť
The west je asi najlepsia browserovka a asi prva hra kde som bol ochotny minut aj nejake tie uspory :D
milujem tuto hru no ma aj zopar nevyhod napr:
1. pomale doplnanie duelovej motivacie
2. dal by som na vyber aj 30 min pracu
3. niektore ulohy su moc komplikovane a neni za ne skoro ziadna odmena
4. duely su priliz na nahodu
5. pre postavu dobrodruh uloha(obchodovanie s indianmy) ktora sa zjavi na krizovatke nejde spravit na takom lvli ako sa odomkne vela hracov moc bodov v obchodovani nema a tak to nespravite ani z naj vecmi na obchodovanie (samozrejme na ten lvl)

ale ma zas kopec vyhod:
ani neviem kde zacat (novy update):
super ze ste pridali casomiery na vyber(no ubral by som velkost zranenia na roznej dlzke prace)
nice ze sa motivacka po polnoci vzdy naplni na 100%
dalej odomikanie prac podla lvlu je tiez dobre
 

DeletedUser9599

Hosť
Hre dávam jednotku . Pretože je to super hra úlohy sa mi páčia také aj logické občas a proste zaujímavé :)
 
celkovo je hra fajn.

páči sa mi že sa dosť často aktualizuje na novšiu verziu a prichádzajú zmeny ktoré to vždy o niečo spestria. Páči sa mi grafické spracovanie, a aj to že tu je vždy čo robiť (úlohy, remeslo, pevnosti alebo len tak pokecať s ľuďmi ktorých som prostredníctvom hry spoznal)

nepáči sa mi že nemôžem zrušiť všetky zadané činnosti naraz príklad (mám zadané štyri hodinové činnosti a vtom niečo kúpim na trhu a chcem ísť pre to. A musím to po jednom zavrieť. to ma trocha irituje no dokážem s tým žiť :) ) ďalej sa mi nepáči nový systém prác a to pre to že som sa fest, "sakramentik" narobil pokiaľ som porobil značnú časť úloh a tých doláčov čo som pomíňal keď som potreboval prehádzať body kvôli určitej práci potrebnej na splnenie úlohy. Strach a hrúza. A hráči ktorí sa venovali niečomu inému to budú môcť pospĺnať len tak medzi časom bez najmenších ťažkostí. (TO MI PRÍDE STRAŠNE NEFÉR! :( )
 

DeletedUser

Hosť
Grafika super aj sistém prac je ale pridal by som niečo také ako manofkturi 2-5 hráči a vyroba zbrani textil a.t.d. by nosili produkty a pracovali v nej .
 

DeletedUser4682

Hosť
+Super grafika
+nový systém prác po update sa mi moc páči, nie len kvôli tomu,že sa otvoria práce na určitý level ale aj,že si opäť môžem zadať čas práce
+aj chat je v pohode nezavadzia mi,môžem si ho dať ako chcem
+ motivácia prác

-motivácia na duely
-duely moc o náhode
 

DeletedUser8266

Hosť
Hra ma oslovila na začiatku celkovo, ale najviac zo všetkého ma oslovili boje. Vyskúšal som si viacero typov postáv hrať viacero rolí ale všetky ma časom unudili či už duelant alebo hľadač vecí ale aj stavbár sú pre mňa nie moc zaujímavé činnosti pretože človek len príde, odkliká a odíde.
 

DeletedUser

Hosť
The west sa mi ako hra velmi paci ako grafika tak aj celkove napredovanie hry kde teraz novym updatom dostali moznost aj slabsi hraci dokoncit vsetky ulohy bez nutnosti reskillu.

Jedine minus co ma tato hra ze toleruje kradeze aj ked to je chyba hracov ze doveruju hracom ale malo by sa to podla mna riesit. dakujem
 

DeletedUser9631

Hosť
Dal som 2 zato lebo to má pár nedostatkov ale teraz ich tu nebudem menovať. :)
 

DeletedUser9982

Hosť
nazor

The West som zacal hrat ked tu este neboli pevnosti, trh, supravy veci a pod. musim vsak povedat ze za starych dobrych cias sa mi hra pacila o vela viac a stale to len upada s poslednym update som rozmyslal nad ukoncenim ale dufam v napravu takze som stale tu :)
 

DeletedUser4983

Hosť
TW hrám skoro od začiatku a chytilo ma to najviac zo všetkých hier :)
Prišiel som si všetkým zmenami.Každá mala svoje plusy alebo bohužiaľ aj mínusy, ale vždy som sa vedel prispôsobiť :)
Jedna vec sa mi ale strašne nepáči. Že za chvíľu sa bude dať za nuggety kúpiť aj Raketová korytnačka alebo iné vzácne veci. Podľa mňa nie je dobré že sa skoro všetko dá kúpiť za nuggety.
 

DeletedUser8201

Hosť
Myslím, že pre aktuálny west je asi najlepšia známka 3. Príchodom posledných updatov skončilo mnoho dobrých hráčov a hra sa celkovo zľahčila a tým pádom aj zhoršila. V minulosti bolo veľmi dôležité ako si hráč rozdelí vlastnosti a schopnosti. Teraz je to v podstate jedno keďže môže každí robiť všetky práce a tým pádom môžu ísť všetci ludia napr. na tanka alebo na duel a aj napriek tomu dokončia všetky úlohy.
 

DeletedUser9984

Hosť
Hra THE-WEST sa mi páči boje všetko je super ale jedna vec mi tu vadí a to veľmi.
Na The-Weste stále nieje potrestané kradnutie vecí. Zaradil bi som to medzi porušovanie pravidiel, ale ináč je všetko v pohode. :D
 

DeletedUser8892

Hosť
Najlepšia hra na internete. Hrám ju 2 roky a neprestala sa mi páčiť. Na TW je stále čo robiť akurát ma štve trocha, že bez nuggetov si túto hru nemožno užiť naplno, ale osobne investovať pár drobných do veci, ktorá sa mi páči nieje problém. Za nedostatky by som označil vzhľad mesta, telegrami, chat, vzhľadi niektorých itemov. Menšia úprava týchto vecí a bolo by to super. Myslím si že nemusím písať prečo sa mi to nepáči je to tu spomenuté Xkrát.
 

DeletedUser

Hosť
Pri tejto hre som strávil kopu času a nikdy ma neomrzela.
Dúfam,že čoskoro bude nová aktualizácia ohľadom vyššieho levelu :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore