Anketa č.1 - Ako sa vám celkovo páči hra The West?

Ako sa vám páči The West? Akú známku by ste dali hre?


  • Celkový počet hlasujúcich
    242
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser

Hosť
dal som známku dva.
Po poslednom update sa to celkom zlepšilo hlavne ohladom craftu ,myslím to čakanie sa odbúralo a niektoré recepty sa zjednodušili.
Nepáči sa mi system prác.Už netreba žiadny reskill na dokončenie úloh čo si myslím že je dosť nefer voči hráčom čo si poctivo každú úlohu odpracovali
 

DeletedUser

Hosť
Update 2.0 v podstatě zazdil hru, které bych bez váhání do té doby dal 1-
Současné práce na 15 sec nebudu raději příliš rozebírat, protože to je další dojná kravka na nugetky.
Je škoda že vývojáři nereagují na to, co žádají hráči.
Dost hloupaté je při lognutí se do hry schování počtu aktivních hráčů pod nicneříkající stav populace na světě - střední. Pro úplnost, střední je svět s 12 tis hráči i svět s 2500 hráči...
Pozitivum a asi jediné co mě a i další drží u této hry jsou pevnosti. V okamžiku kdy na ně hrábnou to bude v podstatě konec westu....
Tam jediné co bych asi přidal je možnost zamířit na určitého protihráče pokud by samozřejmě nestál na druhém konci mapy.
Myslím že by to byl zajímavej taktickej prvek ve hře.
 

DeletedUser9613

Hosť
Mňa to tu dosť bavi, Update bol skvelý, dobre sa xp :D a ešte nachádzam viac super predmetov na podomovom obchodnikovi. :)
PS:grafika je celkom ok keď ju porovnáte s 1.0
 

DeletedUser

Hosť
Hra je vcelku dobrá a rozmanitá...len ma mrzí, že pevnosti nemajú v hre väčší význam. Na boje chodí stále menej ľudí. Vrážajú sa do nej produkty a hlavne čas strávený zbieraním produktov a samotným stavaním. Jediný význam vidím v získaní UPD, ale mohli by sa zaviesť nejaké bonusy pre mesto z každej vlastnenej pevnosti...mať pevnosť by potom malo väčśí význam a boje by boli (možno) zaplnené. Systém prác komentovať nebudem, už sa okolo toho napísalo dosť.
 

DeletedUser8275

Hosť
Myslim ze teraz ako ste to spustili z moznostou volenia casu pri praci je to lepsie,este by som uvital nejake nove ulohy trebars aj z novymi obleceniami.
 

DeletedUser

Hosť
Veľmi sa mi páčia remeslá a nový systém prác, nebudem tu vypisovať aká je tu pekná kladná grafika a podobne somariny.. Dalšie plus denny bonus je to najlepšie čo ste mohli urobiť veľmi chválim.. Najnovšie rozdelenie prác asi najlepší update ohľadom prác. Len tak dalej :)
 

DeletedUser

Hosť
The West je podľa mňa najlepšia hra na svete hrám ju už tri roky a nikdy ma neprestala baviť vyskúšal som každý svet na sk, na cz, hral som aj na nemeckých a anglických serveroch a betu hrám ešte do teraz na oboch serveroch.
 

DeletedUser327

Hosť
Nic uz nebude, ako byvalo, ale citit mierne zlepsenie, pred tzmto upgradom by som sa ani do ankety nezapojil
 

DeletedUser9483

Hosť
Po novom update to už nieje to čo bývalo ale zas má to aj veľa pozitív.
 

DeletedUser

Hosť
The West- už samostný názov vraví, že táto hra je vsadená do prostredia Divokého západu. A preto ju aj hrám, pretože som veľký fanúšik, obdivovateľ westernových filmov, života, lúpeží, šerifov a banditov, zbraní, remesiel a podobne :)
 

DeletedUser

Hosť
Myslel som si, že west každým upom upadá.. No tento sa mi veľmi páči, či už sledovač úloh alebo, nuggety za každý 5 deň alebo robiť všetky úlohy.. U mňa veľké plus, teším sa na pozmenenie duelového systému.
 

DeletedUser

Hosť
Graficky dobre spracovane. Herny system je tiez super.
Zapor je ze hra sa obcas hra sama. Chcelo by to zlozitejsie zapojenie oblecenia do hry, aby viac ovplyvnovalo co mate na sebe. A lepsie statistiky.
 
Dávam dvojku, lebo je ešte stále čo zlepšovať. Aj keď ako hra je to super, stále sa vyvíja, mení a zatiaľ neomŕza. Ale ako komerčná hra sa asi sotva zbaví toho protežovania platiacich hráčov.
 

DeletedUser

Hosť
Hra ako samotná sa mi naozaj páči. The West je zatiaľ prvá hra, ktorá ma takto chytila a neomrzela po pár dňoch. Páči sa mi grafika aj inovácie (posledným updatom ste mi naozaj ulahodili :). Vyriešili ste pre mňa tú najviac demotivujúcu vec a to zber surovín).

Určite je stále čo zlepšovať a vychytávať nejaké tie muchy, ale ide to myslím veľmi dobrým smerom, aby bol TW obľúbenejší a obľúbenejší :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore