Anketa č.1 - Ako sa vám celkovo páči hra The West?

Ako sa vám páči The West? Akú známku by ste dali hre?


  • Celkový počet hlasujúcich
    242
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser9306

Hosť
Z The-westom som spokojny takmer na 100% nemožem mu nič vytknúť až na to že si možu nuggeťáci kopovať body schopnoti a vlastnosti ale inač je to faj preto som dal aj the-westu1
____________________________________________________________________________
A inač vy čo davate The-westu znamku od 3-5 tak načo to potom hrate ked mate problemy s hrou
 

DeletedUser7167

Hosť
TW je podľa mňa skvelá browser hra. Aj najnovší Update sa mi veľmi pozdáva, ozaj tam nie je veľa vecí, ktoré by sa dali vytknúť. :)
 

DeletedUser

Hosť
Dal som 2. Keby som mal byť objektívny, tak by to bolo možno o niečo horšie. K výraznému zlepšeniu známky prispel fakt, že TW je jediná hra u ktorej som vydržal viac ako pár mesiacov. Ak sa aj stane, že ma tu niečo prestane baviť, tak sa dá vždy prejsť na nejakú inú aktivitu, ktorých je tu celkom dosť (pevnosti, duely, remeslo, stavba,...).
Z kladov by som vyzdvihol posledné udalosti, ktoré aj keď sa niekedy nehodia k westu prispejú k oživeniu hry. Ďalej musím pochváliť posledný update, ktorý bol učite jeden z najlepších za veľmi dlhú dobu (nový systém v padaní produktov nemôžem posudzovať, až čas ukáže či sa to zlepšilo alebo naopak).
Hlavným negatívom je podľa mňa výrazný úbytok hráčov, ktorý určite nezachráni oznam pri prihlasovaní: obyvateľstvo-priemerné.
 

DeletedUser

Hosť
The west je dobrá hra každý si v nej svoje nájde jediné čo mi vadí je nuggetový systém a veľké rozdieli medzi nuggeťákmi a nenuggeťákmi preto hodnotím 2
inak super hra vždy mám čo na nej robiť
 

DeletedUser2578

Hosť
U mňa máte za 2 . Konečne to trošku ožilo . Sám sa divím že ešte stále hrám túto hru . Jedine čo môžem vytknúť je nespravodlivé dokončovanie úloh . Ja osobne som kvôli úlohám robil neraz reskill a ma to stálo veľa dolárov čo nových hráčov obíde . Nepáči sa mi to . Mohli ste dať nám starším aspoň po tej jednej fľaške s tím elixírom . No ale s tím nenarobím asi nič :D Tak len toľko :p
 

DeletedUser

Hosť
West hrám už velmi dlho,a žiadna iná browser hra sa nechytá,za ten čas som zažil nespočetne vela updateov,a nepamatam si už na povodny West.
Drží ma tu hlavne dobrá partia ľudí...
 

DeletedUser

Hosť
Dal som 1tku hlavne preto, že hra nestagnuje a stale prinasa nieco nove. System prac je po novom sice super, ale vysoky lv. uz nebude mat potrebu specializacie na prace alebo suprav na pracu kedze mu na staci len level a zrejme to trosku uskodi trhu.
A ak mam nieco vytknut, tak je to max level ktorý by sa uz mohol posunut a tiež by to chcelo trosku ozivenie remesiel. Kazde vyraba kopec veci ktore su nevyuzitelne a dalo by sa z toho zase nieco vyrobit. A nemusia to byt vobec len zbrane ktorých uz je aj tak pomerne vela. :)
 

DeletedUser5747

Hosť
West je prakticky jediná hra, ktorá ma baví od kedy som začal hrať. Je to určite aj prato, že sa hra neustále vyvíja a že navyše ponúka viacero možností zamerania (duel, pevnosť, remeslo, úlohy).
Aj keď nie všetky updaty sa vydarili stále je to lepšie ako keby mala hra stagnovať.
Jedinú výhradu mám voči tomu, že v dnešnej hre už bez nugetov nie je možné prežiť, aj keď toto z časti zlepšil systém dlhopisov ale rozdiel medzi nugeťákmi (ja ich používam tiež) a tými, čo ich nepoužívajú je stále príliž veľký a to je podľa mňa dôvod prečo hra prichádza o hráčov.
 
Hra ma veľmi nezaujala, čím novšia verzia - tým horšia hra. Poslednou úpravou sa trošku zlepšila hrateľnosť v oblasti plnenia úloh, no pridanie sledovača úloh sa mi vidí duplicitné s knihou úloh... Hodnotím za 4.
 

DeletedUser4623

Hosť
ja hodnotím west známkou 3.
Táto browserovka ma zo všetkých baví najviac a hrávam ju už 3,5 roka. Za ten čas táto hra prešla mnohými zmenami a už to nie je také ako kedysi
 

DeletedUser9325

Hosť
podla mna je tato hra na 1 :)
hrajem tu uz dlhsi cas ale verzia 2.0 sa mi az tak nepaci ale da sa to zniest
 

DeletedUser7779

Hosť
The West je dobrá westermová hra. Ako som už písal (ešte dávnejšie) doviedol ma k nej hráč rado 1. Spoločne hráme na Arizone... A teraz k Westu, probližne od 2011, to robia prevratné zvraty v prácach, bojoch, chatov, no povedal by som že hlavne v prácach, určite nikomu sa nepáčilo, keď zrušili čas práce, že sme si to nemohli nastaviť. Mne pomerne od 1.35 vadia iba tieto 2 veci, to že zrušli nastvavovanie času prác (čo už v podstate vrátili, no a samozrejme ma potešili aj tie práce, ktoré si môžeš odomknúť, podľa mňa to uľahčilo robotu) a ešte je tu jedna vec, zrušenie nálezu počas boja, to boli tie truhlice, toto sa určite najviac páči tankom, no aj ja by som rád uchmatol nejakú truhlicu. :DD Mohli to spraviť tak, nechali by ten nález truhlíc pri boji a zároveň by boli truhlice aj v shope. Podľa je to výhodne, lebo dlhopisy sa napríklad na prémiovku zbierajú celkom dlho, a truhlica by ti padla tiež iba niekedy a náhodne. :)
A teraz som si spomenul aj nápad od Hebi, o ktorom som vôbec netušil, spraviť nejaké série úloh pre úrovne 100 - 120, o tom som ani nevedel, že 100 a vyššie už nemajú úlohy na plnenie a samozrejme dokončiť sériu "Mýtus" s ktorou sa tiež ešte len stretnem. :)

PS: Sorry, dal som známku 2, no chcel som dať "jedinku" no pomýlil som sa. :D
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser

Hosť
The West je jedna z dvoch browserových hier ktoré aktuálne hrám, donedávna bola dokonca jediná. Hrateľnosť a ovládanie je dosť jednoduché to je veľký plus pre hru, vynikajúca komunita hráčov a prostredie rivality dáva hre určité čaro ... na záver updaty zlepšili grafiku ale nie vždy vyhovujú hráčom a popis zmien ktoré poskytuje herná podpora nieje vždy konkrétny ale len určité indície.

Dávam hodnotenie 2
 

DeletedUser3983

Hosť
+ Hra má originálny system ktory na inych hrach nevidim je dost prepracovana
+ velke možnosti pre každu klasu

- remesla nemaju velke využitie chcelo by to dopracovat detaily
- ten kdo nehra pravidelne v dueloch nema šancu, musi mat velmi silnu vybavu

inač hra je skvela fakt sa mi pačia posledne updaty :)
 

DeletedUser

Hosť
TW je hra, ktorú hrám už 4 roky a stále sa mi páči, navyše moja jediná onlinovka, ktorú hrám. Hra si prešla niekoľkými updatmi, či už väčšími, alebo menšími, lepšími, alebo horšími, no stále má to svoje čaro, ktoré ma oslovilo pred 4 rokmi. Najviac sa mi páči, že v hre je hneď niekoľko možností, ktorým sa hráč môže venovať. Takže ak ho jedna z týchto možností prestane baviť, stále môže vyskúšať tie ostatné. Úlohy sú fajn, duely tiež a čerešničkou na torte sú boje o pevnosti. Tiež sa mi vždy páčilo, že je to hra, pri ktorej treba trochu aj premýšľať a plánovať. Potom ešte to čaro spolupráce s ostanými hráčmi, ktorá je v niektorých prípadoch nutná je tiež dobrým spestrením (teda aspoň pre mňa), osobne mi to vyhovuje oveľa viac, ako hry, kde si hráč stavia mesto a vojsko sám (viem, že aj tam sa dá spolupracovať, no už je to o čosi iné). A v neposlednom rade grafika, ktorá je poďľa mňa celkom pekná.

Dal som 2 a preto spomeniem aj nejaké nedostatky, na ktorých by sa mohlo ešte trošku popracovať. Tak napr. Privítal by som nejaké oživenie po dosiahnutí úrovne 120, aby to nebolo také fádne. Potešilo by ma, keby vývojári trošku viac dali na feedback hráčov, čo sa však v poslednej dobe podľa mňa už trochu zlepšilo. Nové akcie by som radšej videl s westernovou tématikou, aby to trošku viac ladilo s hrou. A na koniec ešte nuggety. Nuggety sú v poriadku, sám ich kupujem, no zdá sa mi, že rozdiely medzi hráčov, ktorý používa nuggety a hráčom, ktorý nuggety nepoužíva je momentálne väčší, ako tomu bolo v začiatkoch hry. Plne chápem, že nuggety sú potrebné, no všetko treba s mierou a niekedy je menej viac.

Čo mi najviac chýba sú hráči, ktorých bolo kedysi na jednom svete viac, ako teraz na všetkých svetoch dokopy...

//ešte som zabudol dodať, že stále je to pre mňa momentálne najlepšia hra na trhu s najlepšími hernými možnosťami :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore