Anketa č.2 - Ako by ste oznámkovali West fórum?

Ako ste spokojní s fórom? Akú známku by ste mu dali?


  • Celkový počet hlasujúcich
    190
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Ako ste spokojní s fórom?

Myslíme tým atmosféru, moderátorov, prehľadnosť, chovanie ostatných hráčov, grafiku, proste úplne všetko, čo je na tomto fóre.

Oznámkujte West fórum -> ako v škole, 1 - veľmi sa mi páči až po 5 - vôbec sa mi nepáči.

Len pripomeniem, že ak chcete vyhrať zlaté nuggety, musíte nielen hlasovať, ale musíte aj napísať príspevok do tejto témy, v ktorom svoju voľbu zdôvodníte.

Každý hráč môže napísať iba jeden príspevok.

Okrem toho, je to pre vás výborná možnosť dať nám vedieť, čo sa vám na fóre páči alebo nepáči a pomôcť to možno svojím komentárom trochu zlepšiť.
 

DeletedUser

Hosť
Fórum nie je ako kedysi, ale stále sa mi páči tunajšia komunita. Jednička.
 

DeletedUser

Hosť
nastastie neviem ake bolo forum kedysi, ale paci sa mi ake ho poznam aj s ludmi ktorych tu poznam a chodim sem kazdy den. Najdem tu co mi treba a ak nenajdem tak sa opytam a je vzdy kopa ludi co poradi. Obcas sa tu aj dobre nasmejem (dnes Atival nemal chybu s tymi xichtikmi). Pre mna tiez 1.
 

DeletedUser

Hosť
Forum se mi vzhledově libí a je přehledné. 2 jsem dal jen kvůli mazání příspěvků.
 

DeletedUser3733

Hosť
Fórum je v pohode, ale keby boli výpadky hry častejšie, tak by sem chodilo aj viacej hráčov :D
Akurát mi trochu vadí, že nemôžem mať v podpise odkaz na TW-DB kvôli nezhodám ktoré s nimi máte.
Ale inak nemám žiadne pripomienky.
 

DeletedUser8473

Hosť
Vyzerá fajn ale už by podľa mňa mohlo prejsť aspoň menším redesignom, keďže vyzerá asi tak isto ako na začiatku Sk servera
 

DeletedUser

Hosť
Ja som sa už k téme vyjadrila v druhej ankete, tak to len okopírujem. Tak sa som spokojná tak napoly, niekedy človek nedostane odpovede absolútne na svoje otázky alebo ich poskytnú bežní hráči, keby tu tých pár nápomocných ľudí nebolo, nik by sem už ani nepísal, keďže by mu často nemal kto ani len odpovedať. Tiež ako ostatní napísali, tak okrem Lintea tu žiadneho komentátora nevidím, ktorý by buď odpovedal na otázky hráčov (nemyslím o úlohách), alebo by aspoň dohliadal na fórum, aby sa neotváralo sto tém s tou istou problematikou či úlohou, aj by som tie príspevky popresúvala potom do jednej,potom sa to stáva neprehľadným. Atmosféra je vďaka ostatným hráčom výborná.
Po ďalšie, asi každý člen by dostal inú známku, ale anketa je globálna,tak aj známka tomu zodpovedá.
PS: Ťažko sa posudzujú tieto ankety (najmä prvé dve), pretože len vy viete, ako máte medzi sebou podelené úlohy, kto zodpovedá za čo a ako tie úlohy spĺňa. My môžeme hodnotiť len to, čo vidíme tu a možno som bola nespravodlivá, lebo som neposúdila prácu , ktorú nevidím, takže to beriem s nadhľadom.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5708

Hosť
Fórum je pre mňa automatické zaškrtnutie v prehliadači. Jediné čo sa mi nepáči je, že mi chýba možnosť sledovať čo kto robí. Ale aj tak dávam za 1, pretože je tu super kolektív. :)
 

DeletedUser

Hosť
Keby tu chodí viac ludí ako kedysi že som nestíhal čítať nové príspevky tak by som bol rád ...
 

DeletedUser

Hosť
Fórum ako také sa mi páči, človek sa tu dozvie väčšinou čo potrebuje. Škoda len, že už tu nebýva tak živo ako kedysi, ale to súvisí s počtom hráčov aj v hre a za to fórum nemôže :)
 

DeletedUser9056

Hosť
Hlasoval som za známku 1.
S TW fórom som veľmi spokojný. Vždy keď mám nejaký problém, otázku a pod., napíšem na fórum a už som bez problémov, otázok. :) Samozrejme nie je to tak, ako to bolo kedysi ale aj tak, vždy tu niekoho nájdem s kým sa dá pokecať alebo mi pomôže. :)
 

DeletedUser4673

Hosť
S fórom som veľmi spokojný, takmer vždy tu nájdem všetko čo potrebujem.
Samozrejme platí čím viac názorov tým lepšie :)
možno čo sa týka webdizajnu: je čo zlepšiť, lebo je už dosť zastaralý...
 

DeletedUser2518

Hosť
Forum ako také sa mi páči, je prehľadné.
Jediná chyba je, že je tu príliš málo prispievateľov. Možno by to chcelo častejšie oznámenie do hry s odkazom na forum...
 

DeletedUser

Hosť
Fórum je rok čo rok neaktívnejšie. Ako pozerám, je tu minimum aktívnych, pravidelných prispievateľov. Za éry TW boomu v rokoch 2010/2011 bolo toto fórum naozaj perfektné, aktívne, ba dokonca akčné ! :D
Nedá sa však z toho obviňovať nikto. Aktívnych hráčov prirodzene ubúda :(
FÓrum ako také však prešlo minimom zmien, čo sa mi naozaj páči, pretože vidno že kvalita fóra nieje o grafike, ale o moderátorskom teame a kolektíve.
Pozdravujem Peeteho, funebráka prešpekulovaného, dalej konyka nagélovaného, zabanovaného a samozrejme niekdajšiu najkrajšiu moderátorku Nicki :)
Lovu zdar.
 

DeletedUser3501

Hosť
Fórum taktiež dvojka výlučne kvôli množstvu šasto až nezmyselných tém v archíve. Ak sa budú duplicitné témy (ale aj témy neaktuálne - napr. návody na splnenie úloh ktoré už dávno zmenili nároky) vymazavané, budete mať jednotku aj tuto :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore