TW tím má odo mňa čistú jedničku.
So slovenským tímom som veľmi spokojný, všetko funguje tak ako má. Najväčšie pozitívum je pre mňa Linteo, ktorý tu hýri aktivitou, čo ma veľmi teší a veľmi to oceňujem, fakt klobúk dole pred jeho robotou a prístupom k hráčom. Nechcem hodnotiť iné jazykové verzie, keďže mnoho z ních ani nepoznám, no takúto podobnú aktivitu ja registrujem len na dvoch jazykových verziách - tu a na bete. Čo sa týka ostatných členov tímu, všetci robia to čo majú na výbornú. Dokonca raz sa mi stalo, že som dostal neprávom niekoľko trestných bodov v hre za nevhodný profil, no supportér, ktorý mi ich udelil si priznal chybu a body mi odpočítal, čo tiež veľmi oceňujem, lebo ako sa hovorí, spraviť chybu je prejav ľudskoti, ale priznať si ju, to je prejav charakteru. Takže TW tím môžem len pochváliť. Jediné čo ma mrzí je to, že nie všetci hráči poznajú úlohy jednotlivých pozícií v tíme a preto majú aj mylné predstavy o tom, čo by mali robiť a aj to, že niekedy si neuvedomujú, že je to dobrovoľná práca, kde ľudia, ktorí ju robia do toho investujú svoj vlastný voľný čas so snahou pomôcť druhým.
A pre ľudí čo dali známky 3, 4 a 5 - Wiki tím nie je súčasť TW tímu, takže takéto známky sem naozaj nepatria.