Anketa č.3 - Ako ste spokojní s TW Tímom?

Ako ste spokojní s TW Tímom? Akú by ste nám dali známku?


  • Celkový počet hlasujúcich
    192
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Ako ste spokojní celkovo s TW Tímom?

Myslíme tým úplne celý tím, čo sú moderátori tu na fóre, všetkých dobrovoľníkov v hernej podpore a samozrejme aj mňa, celkovo našu činnosť, či už sa to týka starania sa moderátorov o fórum alebo napr. rýchlosti odpovedania v ticketoch, komunikácia s vami a podobne. Jednoducho všeobecne, ako by ste nás ohodnotili, aký je váš názor na nás.

Oznámkujte TW Tím -> ako v škole, 1 - som veľmi spokojný(á) až po 5 - som veľmi nespokojný(á).

Len pripomeniem, že ak chcete vyhrať zlaté nuggety, musíte musíte nielen hlasovať, ale napísať aj príspevok do tejto témy, v ktorom svoju voľbu zdôvodníte.

Každý hráč môže napísať iba jeden príspevok.

Okrem toho, je to pre vás výborná možnosť dať nám vedieť, čo sa vám na nás páči alebo nepáči a pomôcť to možno svojím komentárom trochu zlepšiť.
 

DeletedUser

Hosť
Team je vskutku dobrý. Tickety radšej rozoberať nebudem, ale práca na fóre sa mi páči. Ak by som mal zahrnúť aj prácu na wiki, tak je to isto za jedna, ale takto dvoječka pánové.
 

DeletedUser

Hosť
Tady jsem dal 5. Příjde mi, že se tady team moc nesnáží. Nejnovější zprávy sem skoro vždy dává laki.
V minulých letech tu bylo strášně málo soutěží, ale už se to začína zlepšovat. Myslim, že by to chtělo nabrat do teamu nové tváře, protže jediný kdo tu něčím přispíva je Linteo.
Support také moc nefunguje. Jak vyřešili situaci s tim Velikonočním podvodem se mi vůbec nelíbilo. Další věc je vrácení prodaných věcí. Pokud si někdo prodá věc jako je howdah nevidim v tom jedíný problém danéhu hráči ho vrátit. Pak ty ceny za vrácení... např. zlatá puška za milion. To tu možnost můžete zrovna zrušit.
 

DeletedUser

Hosť
moja osobna skusenost s timom je na 1. V hre som mala problem asi tri krat a po poslani ticketu som vzdy dostala rychlu odpoved a vyriesenie problemu. Tu na fore je komunikacia tiez na dobrej urovni. Len teda neviem ze na co je zelena herna podpora, lebo tych tu vidim dost malo, ale kedze neviem na co su, tak nemozem ohodnotit ze ako robia ''svoju pracu''
 

DeletedUser3733

Hosť
havana to v skutku vystihol, najčastejiše tu vidno príspevky od Lintea, potom je to Markus a Ice, inak ostatný sa teda na fóre moc nezapájajú.
Tickety som riešil hlavne kvôli prémiu a tam som problém nemal, rýchlosť vybavenia bola primeraná.
 

DeletedUser8473

Hosť
TW Team je nadvesmírny :D
Najviac som spokojný s Marcusom, vždy pomôže :D
 

DeletedUser

Hosť
Tak sa som spokojná tak napoly, niekedy človek nedostane odpovede absolútne na svoje otázky alebo ich poskytnú bežní hráči, keby tu tých pár nápomocných ľudí nebolo, nik by sem už ani nepísal, keďže by mu často nemal kto ani len odpovedať. Tiež ako ostatní napísali, tak okrem Lintea tu žiadneho komentátora nevidím, ktorý by buď odpovedal na otázky hráčov (nemyslím o úlohách), alebo by aspoň dohliadal na fórum, aby sa neotváralo sto tém s tou istou problematikou či úlohou, aj by som tie príspevky popresúvala potom do jednej,potom sa to stáva neprehľadným. Čo sa týka hernej podpory,mala som dvakrát problém, ale ten mi vyriešili, takže to neviem celkovo posúdiť, ale mohli by sa riešiť aj veci ako krádeže.
 

DeletedUser5708

Hosť
Ja som absolútne spokojný. Poznám (nie extra dobre, ani osobne, ale proste pár krát sme si písali) niektorých z tímu - Marcus, Icebear, Joxo, Rekimaru. Preto môžem v pokoji napísať, že lepší tím sme si nemohli ani želať. Pomôžu vždy keď môžu. Proste tím na jedničku. :)
 

DeletedUser

Hosť
S jedným so supportu som mala kedysi dávnejšie problém... spravil to čo nemal a ja som potom úplne neprávom vyzerala ako zlodej (nebudem rozpitvávať) takže za 3
Módi fórum celkom fain, ale myslím, že by sem mali častejšie trošku pozreť :) za 2
Linteo myslím netreba detailizovať čo sa týka ticketov a komunikácie na fóre za 1
 

DeletedUser9056

Hosť
Hlasoval som za známku 2.
Nemôžem si pomôcť ale zo všetkých troch ankiet som v tejto musel hlasoval za známku 2. Podľa mňa práca TW Tímu nie je na 1 (teda, česť výnimkám). S niektorými som nadmerne spokojný a s niektorými nespokojný. Možno to je iba vec názoru... :)
 

DeletedUser4673

Hosť
S TW Tímom som veľmi spokojný a fandím Vám. Veď hľadať odpovede na občas "blbé" otázky je ťažké a navyše sa často opakujú :)
 

DeletedUser2518

Hosť
Viem aká je náročná a nevďačná práca v TW tíme. Súčasný tím vôbec nepoznám a nejako už ani nepotrebujem rady, tak neviem moc posúdiť ich prácu. Nikto nie je dokonalý, tak preto dva.
Ale napríklad sa mi páči, že admin komunikuje s hráčmi aj tu na fóre.
 

DeletedUser3501

Hosť
a s TW- týmom nemám žiaden problém, písal som im len raz a promptne ma vyriešili k mojej spokojnosti. Jednotka ako remeň....
 

DeletedUser2929

Hosť
1 :) Ochotne odpovedajú, vymýšľaju kadečo na oživenie,... je pravda, že nikto nie je dokonalý a vedel by som aj niečo vytknúť, ale tých fajn vecí je oveľa viac :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore