Anketa č.4 - Ako by ste ohodnotili nápovedu (wiki)?

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Akou známkou by ste ohodnotili nápovedu?


  • Celkový počet hlasujúcich
    112
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser

Hosť
Hlasoval som za 1, lebo v nápovede sú všetky potrebné informácie, ktoré sa hráčom zídu, je podstatne prehľadnejšia ako nápoveda na českom weste, tam to majú trošku chaotickejšie usporiadané podľa môjho skromného názoru :)
 

DeletedUser5355

Hosť
Nápoveda je samozrejme prehľadná a sú tam užitočné informácie, len herné novinky by sa tam mohli objavovať skôr a preto som hlasoval za 2 :)
 

DeletedUser8503

Hosť
Je to dobra vec a casto tam najdem veci ale napr ulohy su neaktualne :) a nedorobene!
 

DeletedUser

Hosť
Ja som mal k wiki vždy veľmi dobrý vzťah. Robil som tam, kým sa dalo, kým ju Nemčúri nezablokovali. :ehmehm: Je to v skutku neaktuálne, ale nedá sa stíhať všetko - dáte to dokopy chlapci. :)

Len kvôli tej blokácií pre bežných používateľov 2.
 

DeletedUser

Hosť
Ja som hlasoval za 1 :) Určite s tým je veľa práce, a určite to zožerie aj veľa času.
A za ďalšie je to aj veľký prínos pre hru.
Mne to veľmi pomohlo, strašne sa mi to páči. A ľudia čo sa o to starajú majú môj obdiv.

P.S.
Keby to je na mne, tak určite im dávam aj odmeny v hre ako napríklad nuggety, dlhopisy.. atď., keďže to všetko robia dobrovoľne. (Možno to tak je a možno nie, len môj názor)
 

DeletedUser

Hosť
Nieje úplne 100% preto som hlasoval za 2. Určite je ešte na nej niečo čo by sa dalo zlepšiť :)
 

DeletedUser6739

Hosť
používam len veľmi málo, ale čo som potreboval som našiel
 

DeletedUser

Hosť
wiki som ohodnotila na 2ku. Preco? Je velmi dobre spravena a zaciaku som ju dost pouzivala, lenze ked prisla zmena na verziu 2.0 a teraz zase dalsia zmena, informacie v ulohach uz nie su aktualne (hlavne tie casy) a ked som to este pouzivala tak par uloh aj chybalo. Ale viem ze od update je na tom vela roboty a viem ze to robia dobrovolnici, preto som nedala horsie ako 2.
 

DeletedUser2929

Hosť
1 :) keď som bol ešte začiatočník (staré zlaté časy :DD), dosť mi pomohla, i keď posledné mesiace na ňu vôbec nechodím a využívam perfektné tw-db :)
 

DeletedUser10015

Hosť
ja som dal 2.ako vzdy mi pomohla len niekedy mam problem s nepochopenim, ale to som cely ja :D
 

DeletedUser4911

Hosť
Nápoveda ? neviem..použil som ju 2 krát a aj tak nič z toho, pretože radšej používam iné stránky ako napríklad ..neviem či ich tu môžem menovať, na iných fórach sa to nesmie tak nebudem pokúšať šťastie :) Je tam ešte čo doplňovať :) určite sú aj obsiahlejšie weby :D dávam tak 3
 

DeletedUser9989

Hosť
Ja som dal známku 1.Som úplne spokojní s pístupom redaktorov.Mne sa nápoveda úplne páči,hoci to pozadie celej stránky je trochu tmavé.Ale to je len môj názor.Čo sa týka konkrétne hry tak je to super.Mne osobne už táto nápoveda pomohla veľa krát.Som veľmi rád,že aj vďaka tejto hre som si tu našiel dosť kamarátov.Táto hra so všetkými riadiacami osobami a aj samotnými hráčmi je veľmi fajn!!!
 

DeletedUser9029

Hosť
Hodnotím to na dvojku.
Nápoveda je užitočná vec, je tam skoro všetko, čo by mal každý hráč o weste vedieť.
Vadí na nej len to, že obsahuje dosť chýb. Niektoré sú z nepozornosti redaktorov... No väčšina je z dôvodov aktualizácie hry. Tie zmeny redaktori nestíhajú prepisovať a o niektorých ani sami nevedia (nie že by to bola ich vina).
 

DeletedUser

Hosť
Téměř ji nevyužívám. Naposled jsem se chtěl kouknout na změněné řemesla ale nebylo to tam aktualizované. Určitě bych se bez ní obešel. Když něco hledám kouknu se na forum a nebo na tw-db. Dal jsem 3 za snahu.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore