Autorizácia pri predaji na trhu

Súhlasíte s mojím návrhom?


  • Celkový počet hlasujúcich
    13

DeletedUser

Hosť
Zdravím, jednoduchý návrh, ktorý podľa mňa vyrieši aj situáciu s kradnutím vecí z trhu, čiže uľahčí prácu a otázky na support a takisto vyrieši situáciu s tým, keď jednoducho nechcem podporiť nejakého hráča a kúpi z trhu vec, práve on.
Ide ale hlavne o to, aby sa zamedzilo kradnutiu veci z trhu, čo je tu ozaj veľmi v obľube a nikto s tým nič nerobí, aj keď by kľudne na tento účel mohli slúžiť len menovky.

Nápad môže mať 2 podoby
1.
Pri predaji predmetu na trh by predávajúci hráč mohol zaškrtnúť políčko s možnosťou "Chcem dostať dodatočné potvrdenie o predaji daného predmetu", ktoré by aktivovalo funkciu v hre, kedy by pri neautorizovanej kúpe (predmet s menovkou a kúpi iný hráč, resp. by toto upozornenie mohlo chodiť pri akomkoľvek záujem o kúpu predmetu) prišlo najprv upozornenie hráčovi do oznámení o tom, že niekto má záujem o kúpu jeho predmetu, zobrazil by sa tam nick daného hráča a tak by mohol odkliknúť predávajúci, či chce prijať peniaze za zaplatenie daného predmetu alebo nie.

Ak by bol predávajúci offline alebo by z nejakého dôvodu bol neaktívny, tak by sa táto autorizácia po určitej dobe zrušila a predmet by bol ďalej ponúkaný na trhu.

2.
Základ by bol ten istý, ale pri autorizácii, ak by bol predávajúci offline alebo neaktívny, by sa táto autorizácia, po nevybavení v určitej lehote, zrušila a predmet by bol predaný hráčovi, ktorý o predmet prejavil záujem.
Tu ale vidím problém v tom, že ak by o predmet prejavilo záujem viac hráčov, nemám riešenie takejto situácie, resp. predmet by teda musel z trhu zmiznúť na tú určitú dobu a objavil by sa, až keď predávajúci po neaktivite autorizáciu zamietol, resp. by zmizol z trhu, keď by automaticky prepadol hráčovi, ktorý oňho mal záujem.

Čakám na vaše názory a pripomienky, budem rád za nejaké nápady na zlepšenie.
 

DeletedUser

Hosť
zbytočne komplikované, stačilo by sem http://prntscr.com/7qatam pridať možnosť menovky aby sa ten predmet zobrazil na trhu len pre toho hráča pre ktorého je určený

I1mfykB.png
 

DeletedUser

Hosť
Ta tak, nech je prednet viditeľný - dostupný len pre menovaného hráča
 

DeletedUser

Hosť
Neviete čítať alebo skutočne len trollíte? Lebo sa mi nechce veriť, že niektorí jedinci môžu byť až tak "nízko", hneď na začiatku píšem, že by na to mohli kľudne slúžiť len menovky, ale nie, na čo čítať s porozumením, to ľudia bez občianskeho nepotrebujú.
 

DeletedUser

Hosť
Myslíš, že trollia? Musel si si straaaašne pomasírovať ego kamarát, keď okamžite cítiš potrebu niekomu vynadať. Momentálne si ukázal, že si ešte nižšie ako hocikto v tejto diskusii. Gratulujem k tým pár hodinám, čo máš občiansky, teraz si s ním bež namazať maslo na chlieb.

Teraz k tomu nápadu, cool vec, škoda že len tá menovka. Ten intergalaktický spôsob od pána Aušlusa je nanič.
 

DeletedUser

Hosť
Aha tak pardon - takže, pridal by som notifikacie emailom, identifikaciu odtlačkom prstov... tiež by som pridal bezpečnostný systém, čo ak nahodou pridu nejaky čínsky hackery, potom by si mohol prísť o imaginarne veci.

A kamarát moj pekný, si myslíš že keď si 1. v ranku a minul si "nehorazne prachy" na nuggety tak si pán sveta?? Možno tie tvoje cvičene opice ta papkajú ale tu si vedla..

Hlavne si daj tvrdý profil aby všetci boli PAF..

No ale neviem či môžem písať dospelakovi ked mam len 19...schvaluju to súčasné dobré mravy?
 
Naposledy upravené moderátorom:
Smiať sa či plakať?

Čakám na vaše názory a pripomienky, budem rád za nejaké nápady na zlepšenie.

Ty budeš asi schizofrenik keď napíšeš že budeš rád za nejaké nápady na zlepšenie a keď ich dostaneš tak sa začneš hneď obúvať do hráčov a nezmyselne ich urážaš. Už sa spamätaj Ausschluss si trápny a všetkým hráčom len potvrdzuješ čo si vlastne za človeka. Namyslený horenos čo si myslí že zjedol šalamúnov bobek mastiaci si svoje monštrózne ego bez akejkoľvek badateľnej inteligencie. Už mám fakt dosť takých jak si ty. Nevieš prijať konštruktívnu kritiku a furt len vyplakávaš ako keby sa celý svet točil len okolo teba. Pán boh pomáhaj. :howgh:

P.S.:
aj keď by kľudne na tento účel mohli slúžiť len menovky.
Ty si to síce napísal ale neuviedol si to do finálnej podoby ako Rafe McCawley ale namiesto toho si tam vymyslel 2 zbytočne komplikované verzie.
 
Ja sa radsej nebudem zapajat do tejto debaty :D

To obchodovanie medzi hracmi riesia uz dva roky . Evidentne to maju vyvojari na haku.

tak ako je na trhu moznost svet. aliancia, mesto mozu tam pridat hrac a tu ponuku uvidi len ten konkretny hrac. pre schopneho kodaka je to praca na par hodin mozno minut.
 

DeletedUser

Hosť
Ospravedlňujem sa za svoj "výbuch", nešlo mi o nič zlé, práve naopak týmto návrhom, ale prosím o zmazanie témy, nech napíše ten návrh niekto iný, ja sa už o to nestarám a takisto ani neprispievam naďalej na toto fórum, dúfam, že si ktosi tento návrh prepíše a dá si ho do lepšej podoby a niekto s tým aj čosi nakoniec urobí :howgh:
 

DeletedUser

Hosť
Stavím sa, že ty ešte prispeješ niečim na fórum. :D Raz si napísal,že na tombolu neminieš ani nuget a predsa to robíš :D
 

DeletedUser3733

Hosť
Návrh na predaj vecí konkrétnemu hráčovi (akýmkoľvek zabezpečeným spôsobom) tu bol predkladaný krátko po spustení trhu, neujal sa bohužiaľ ani raz, tvorcom tejto hry je kradnutie na trhu celkom šuma fuk.
 

Deleted User - 4

Hosť
Úplne najjednoduchšie by bolo, ak by sa dal predmet priložiť do telegramu..
 

DeletedUser

Hosť
Úplne najjednoduchšie by bolo, ak by sa dal predmet priložiť do telegramu..

To by bolo fain, ale len na tie predmety čo chce človek vyslovene darovať... predmety, ktoré by som niekomu chcela predať len lacnejšie ako trhová cena to nerieši

To napísanie konkrétneho hráča, ako sa dá navoliť ali a mesto by bolo čo sa týka komfortu pre hráčov asi najlepšie.
 
Hore