Bude nový svet ?

Ahojte, ako to vyzera s novým svetom ? minuly rok sa otvaral NO - 15.10, mam info, že vacsina tam chce isť , aj hraci z montany chcu ist ako partia :) Ide o to, ze vacsina, chce skusit iny druh postavy a remeslo tak ako i ja osobne, chcem konecne aktívne hrať ako duelant, ale nie na rozhoratom svete, ale pekne od 0, kvoli rovnocennosti suprav a lvl :)

Bol by som rad, pre otvorenie sveta určite sa tam nazbieraju tak či tak hrači :) velke reci boli aj ohladom otvorenia NO a napokon sa tam pozbierali ludia z roznych svetov ci uz kvoli vymene suprav alebo hraju pasivne alebo ba dokonca aj aktivne dalsi svet.

Ďakujem

Prečo by sa to nepodarilo? Inno vás rado podojí. Ty tiež keby si videl, že krava ešte dáva mlieko tak hádam by si ju nenechal nepodojenú.

goya ja chapem , ze ta to ... ty by si bol najradsej, aby sa zrusili vsetky a ostalo by len DELA svet a aby si si tam ho... ego

nie o to nejde.. nejde vyslovene o dela, prečo by som si mal honit ego? ten level čo tam mam, s tym stavom v akom je slovensky west sa da dosiahnut relativne rychlo(ano scriptami, a nie nepouživam ich, stači si porovnat mojich 230k zadani s tymi čo maju 3miliony+..trochu to nesedi však).. pointa je ta že všetci su roztahani kade tade, napr z texasu roky nariekali že chcu migraciu aj ked je to nepremiovy svet na rozdiel od dalšich.. nebolo im to umožnene a nemam pocit že ešte niekto z texasu niečo piše, lebo aj ten posledny už tam pomaly zhasol.. ano, som zastanca toho aby boli 1-2 poriadne svety, to bohate pre SK verziu stačí kedže tu noví hrači nepridu.. nikto novy sem nepride hrat, to je mytus, len sa tu recykluju stale ti isti, pod inymi nickmi.. taky isty nezmysell je sem davat každy rok novy svet.. kvoli čomu? to len potapa ten každoročny stav ešte viac.. aj tak tie nove svety su aktivne a funguju do prvych vianoc..tam je konečna pre každy novy svet od houstonu.. ja dokažem pochopit aj tu druhu stranu že chcu začat ako každy od začiatku, ale to tiež nie je celkom realita.. znova je to len o tom kto dokaže čo najdlhšie krmit scripty, vytiahne level, zanuggeti tomboly a potom znovu ti isti čo tu chcu novy svet pridu o rok že kedy bude dalši novy svet, lebo to nie je ferove, nestihli a chcu štartovat na rovnakej čiare.. dalši blud, ako som pisal, vačšina tych čo su high lvly su ti isti hrači pod novymi nickmi, so scriptami..

alebo tu pride jeden nemenovany exemplar a pokupi učty..

no hej ale vezmi si na CZ tiez otvaraju a ano chodia tam aj SK hraci, ale ako som pisal vyssie postava ani remeslo sa neda zmenit na danom svete a tiez napriklad ja chcem konecne skusit toho duelanta od zaciatku, ale uvazujem aj zmenu remesla , lebo napriklad na NO mi nepasuje kuchar co som skusil :) a viem, ze na novy svet pojdem inak, takto chcu aj iní hraci co som sa informoval, keby tu bola moznost na svete 1x zmenit remeslo alebo postavu tak vsetci by to zmenili a tak nemaju navyber , len skusit novy svet :) ale zbytocne tu budem vypisovat, pytal som sa na novy svet , prisla odpoved uvidime co bude

na cz ludia chodia lebo je tam predpoklam viac hračov ked tam bude cz+sk komunita..pozri, ja ti nevravim že nechod tam, ja len vravim svoj uhlod pohladu prečo su nove svety zbytočne a kontraproduktivne.. len ked o rok sa tu bude znovu pisat o novych svetoch, tak to bude znovu to iste..tak ako posledne 4 roky

legenda keby si uz nejaky hral poraidne a som zvedavy na tie počty co sa tam nahalsi ked tam kazdy chce ist neviem skade take presvedcenie bereš nik tam nechce ist len ty s tvojou partiou xD zbytočný svet radsej mohli spojit 3-4 svety posledne a spravit 1 poriadny

@Legenda27 vymenuj potom tu väčšinu lebo hráme podobne svety a info mám trošku iné asi mas lepšie kontakty

@Crony je možné radšej riešit spojenie CZ a SK ? myslím ze toto je skor nastroj ako udržat hru pri živote.... problem vidim ale v mene platenia ale to by sa dalo vyriesit zeby si hrač určil v akej mene chce platit. inak čo sypať budu rovnako

Naposledy upravené :
Začneš tam pekne od nuly ako duelant a po polroku zistiš že nemáš koho ani zadať na duely, boj bude 3vs0, a budeš tam kapať a stavať kostol a škemrať o migráciu tak ako na každom predchádzajúcom svete. načo je toto dobre otvárať ďalší svet. Len aby tam zas prišlo zopár hráčov nahádzalo do toho prachy a skončilo.

Začneš tam pekne od nuly ako duelant a po polroku zistiš že nemáš koho ani zadať na duely, boj bude 3vs0, a budeš tam kapať a stavať kostol a škemrať o migráciu tak ako na každom predchádzajúcom svete. načo je toto dobre otvárať ďalší svet. Len aby tam zas prišlo zopár hráčov nahádzalo do toho prachy a skončilo.
tak ako sa urobila i montana aj NO :) aj tak vacsina tam pojde hoc aj vymenit veci

A po velkej noci je vsetko v dovolenkovom rezime s premiovkami na sebe s popisom v profile:"Najdete ma na .net".