Buff Menoviek

Zdravím, opäť sa hlásim s ďalším skvelým nápadom.
Keďže sa (nie len) na novom svete rozmohlo kradnutie vecí z trhu s menovkou, dali sme s mojím tímom hlavy dohromady a vymysleli možnosti ako takémuto nešportovému správaniu zabrániť (keďže pravidlá to nezakazujú, ale vie to okradnutým zásadne narušiť a znepríjemniť hru.)

Možnosť 1: Predmet sa na trhu ukáže iba hráčovi, ktorý je napísaný v menovke.
Možnosť 2: Predmet vidia všetci, no kúpiť ho môže iba hráč, ktorý je napísaný v menovke.
Možnosť 3: Zavedie sa priame posielanie predmetov iným hráčom, tak ako teraz funguje posielanie peňazí cez banku.

Súčasná situácia nahráva nečestným hráčom a takáto zmena by veľmi zvýšila "kvalitu života" v našej obľúbenej hre.

čiže vlastne mulťáky by si mohli úplne bez starosti a nutnosti sa pripojiť k mestu mohli posielať predmety ak tomu dobre rozumiem???

Dramaman :D však len blbec si nechá ukradnúť veci . Však keď niekto s niekým mení dzignem tam tú vec za 5mega a on tiež a predíjde sa kradnutiu :D

Dramaman :D však len blbec si nechá ukradnúť veci . Však keď niekto s niekým mení dzignem tam tú vec za 5mega a on tiež a predíjde sa kradnutiu :D
pokial nepoznas kupca a on teba, pochybujem ze dzignes cenovku 5 milionov a potom mu ich das a on ti bude verit.

suhlasim s Dramaman, aktualne je to velky problem kedze vela hracov ma script na okamzity nakup z trhu (napr Reisende, atd)

Uprimne si myslim ze tento script uz realne zasahuje do hry obohacovanim voci spoluhracom a INNO by malo urcite nieco robit a myslim si ze aj robi. Lebo tu to zacina byt pravne na tenkom lade.

Chlapci, k tejto téme takto.. ja kradnutie pomocou scriptou poznám z počutia z CZ Nashville, tu to doteraz nebežalo, aspoň som doteraz nemal takú skúsenosť z akéhokoľvek SK sveta (pokojne ma doplňte ak niekto takú skúsenosť máte)

na New Orleans bola teraz zrazu jedna strana uškodená pretože im niekto niečo ukradol zo svetového trhu.. (opakujem, opatrnosť tu bola menšia lebo sa to doteraz nedialo) a tak sme tieto veci riešili takto benevolentnejšie s vierou vo fairplay.. samozrejme odpoveďou na to je výsmech zo strany NashvilleJehovistou, lebo mal si si to ustrážiť! Tých istých NashvilleJehovisou ktorí, poškodení neboli.. zaujimavé