Áno, napísal som slabota, pretože už tretí deň alebo koľký, čítam o billovi a nejakom chate, tak mi to také prišlo, nechápem, prečo to je stále problém, keď to bolo vyriešené, na čo je dobré písať o tom ešte ďalší týždeň? Veď je to vyriešené, uzavreté a ide sa ďalej.
Predaj vecí je nová vec, ktorú dnes nahlásil Uncle Jim, riešia to organizátori turnaja, treba si počkať, ako to vyriešia. Ten hráč v tíme určite už viac nebude. Veď ja chápem, že to človeka dokáže znechutiť. No treba sa k tomu postaviť normálne, neľutovať sa, riešiť problém a po doriešení na to zabudnúť a baviť sa ďalej.
Nemôžu nikomu predsa takéto veci pokaziť zábavu, veď práve naopak, to by vás mohlo motivovať ešte viacej, aby ste sa na tom turnaji dobre bavili aj napriek takým ľudom. Ak chceli dosiahnuť, že by vás to malo znechutiť, tak by som im na vašom mieste dal jasne najavo, či už na chate, na fóre alebo kde, že sa im to nepodarilo. Oni na turnaji už skončili a to čo tam robili, sa s nimi už ponesie. Just by som sa preto bavil, a o to ešte viac, nech ich aj roztrhne...