Súťaž Diskusia k majstrovstvám IFBC3

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Ste za potrestanie týchto antihráčov?


  • Celkový počet hlasujúcich
    31
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
ifbch3.png


Priestor pre vaše otázky k majstrovstvám v bojoch o pevnosti 2020
 

Deleted User - 4

Hosť
Registrácia do tímu bude spustená čoskoro, len čakám na odpoveď, akým systémom to vlastne má prebiehať, aby ste tu zbytočne nemuseli päťkrát písať.
 

Deleted User - 4

Hosť
Budú sa nejakým spôsobom aj vyberať hráči alebo pojde každý, kto sa regne?

Registrovať sa môže každý, ale kto bude v tíme a akú bude mať rolu, bude nakoniec záležať od veliteľa/generála.

Registrovať do tímu sa budete môcť od zajtra, zatiaľ si už ale môžete vytvoriť účet na tom event serveri a začať plánovať. Odporúčam vám vytvorenie nejakého spoločného chatu, napr. na discorde a tam sa dohadovať.
 
Zdravim :)
Vytvaram tuto temu aby ste navhrli a spolu sme vyriesili otazku velitelov na tohtorocne majstrovstva. Pokial niekoho navrhnete poprosil by som aby ste sa aj ostatni vyjadrili ci ano ci nie (a dali aj dovod preco ano/nie). Navrhnuty hrac samozrejme moze odmietnut je to len na nom :D . Nasledne by som ocenil aby sa vybrati a zvoleni velitelia spolu dohodli a vytvorili pre zvysok temu kde nam priblizia plan/y . Poprosim vyjadrovat sa len k teme dakujem :) .
 

Deleted User - 121383

Hosť
bolo by fajn vediet kolko je nas prihlasenych.Bude nas tak ci tak malo.No dufam ze uz nas administrator komunikuje s CZ/PL kolegami a dohaduje spojenie.Je tu ale velmi malo informacii co sa tyka organizacie.Co viem povedat je ze bude velmi dolezity vyber charakteru postavy.Posledne dni sledujem boje na pripravy.Do obrany bude treba len HP,absolutne ziadne DMG tam netreba a uhrat to az dokonca.Co sa tyka utoku tak to je presny opak.Priblizne 25 DMG hracov ale duelantov,tam sa jedna o kritiky a stavbar s vodcovstvom to neda.Z jedneho timu treba spravit 2,jedny ktori budu chodit do obrany a druhy do utoku.Ak mate vytvoreny chat na komunikaciu,dajte mi prosim vediet,rad sa aj tam pripojim.
PS:pocas turnaja si odlozte osobne nezhody bokom
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore