Pokec Diskusia k súťaži Bojovník

Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser7428

Hosť
10x sa pomodlis a zucastnis sa dvoch bojov alebo 4 dobrodruzstiev co je na tom nejasne
 

Deleted User - 4

Hosť
Podmienky boli upravené, stačia len 2 boje o pevnosti a 10 modlení.
 
Podmienky boli upravené, stačia len 2 boje o pevnosti a 10 modlení.
V prípade toho, že sa niekto chcel zapojiť skrz dobrodružstvá, lebo na Geronime boje o pevnosti idú asi ako prezenčná výučba vysokých škôl v tomto semestri, tak stratil možnosť? https://prnt.sc/tgbqlt


Vyhradzujeme si právo kedykoľvek celú súťaž, či jej časť, upraviť, pozmeniť alebo zrušiť a to aj bez predchádzajúceho upozornenia. - VPPS
Chápem, asi to tak už bude, no.
 
Naposledy upravené :
Ešte by som sa chcel opýtať či je primeraná odmena v raketách 1000. Keďže 10x 15 minút to je 2 hodiny a 30 minút. Za tú dobu človek získa rakiet aj viac skrz výstavbu kostola alebo 10 minútovky popri ktorých odvážne zapne už spomínané dobrodružstvo.
Áno, 150 nuggetov je pekných, avšak cez tombolu vám to prihodí 1x točenie za 9k, 6 točení za 1500 alebo 18 skrátení, čo vám pomôže, ak by rakety získané pri plnení podmienok dokázali pokryť aspoň jedno točenie za 1500 a nie ledva 2x skrátiť s tým, že mi ostane smutných 40 raketiek na účte. Toľko k malým prepočtom. Snahu o súťaž cez tombolu si isto každý váži, ale aby to dávalo zmysel, tak by aspoň mohlo ísť o činnosť v hre, ktorá vám zaručí zisk rakiet a nie niečo, čo vás o ne pripraví, ak nebudete vyžrebovaný šťastlivec.
 
Naposledy upravené :

Deleted User - 4

Hosť
To je veľmi zaujímavé, že v tejto súťaži: https://forum.the-west.sk/index.php?threads/banditi.24384/ vám dvom, ktorým tak strašne vadí, že tam bolo napísané prác namiesto oznámení z boja o pevnosť, to vtedy pri tej súťaži vôbec nevadilo. Vtedy ste prečo takto nepísali, že tam neboli napísané oznámenia z duelov, vtedy neboli podmienky nejasné? Lebo ste v tej súťaži vyhrali? A prečo vám to vadí až teraz? A prečo vám vadí, že miesto 3 výhercov je ich 5? A prečo vám vadí, že výhercovia môžu dostať okrem 150 nuggetov ešte ako bonus 1000 raketiek? Ja tomu nerozumiem... Súťaž nie je povinná a ak sa niekomu nepáčia odmeny, veď sa jej nemusí zúčastniť. Nerozumiem, na čo je dobré byť hneď toxický.
 
pretože duely aspon nejaké oznámenia majú.

nabudúce neupozorním na nič, "oznámenia" z dobro budú fake screeny upravene v skicári

prepáčte že som chcel upozorniť na niečo čo nie je celkom dotiahnuté, aby sa až na konci súťaže neprišlo na to že tie pravidlá nemali hlavu ani pätu...
 

Deleted User - 4

Hosť
Ale bolo tam napísané iba z prác. A vtedy to nebolo nejasné. Tie dobrodružstvá, no bóže, tak sa ten Marcus pomýlil. Aký je len hlúpy, že vám chcel dať možnosť vyhrať pár nuggetov za účasť v dobrodružstve. Upozorniť sa dá na to ale aj normálne. Zaujímavé, že tie pravidlá bez hlavy a päty nikomu nevadili 20 súťaží, či koľko ich bolo. Čo sa týka screenshotov, preto také súťaže s nimi už nie sú.
 

DeletedUser11647

Hosť
chcem sa informovat ci sa uz rata aj vcerajsi boj o awe do tejto sutaze dakujem
 

Deleted User - 4

Hosť
Pre hráčov vo svetoch, kde nie sú aktívne boje o pevnosti, (aj keď vždy sa dá vyhlásiť Awesomia) sme pridali alternatívnu podmienku. Zároveň boli znížené počty modlení v kostole. Ďalej, pre tentokrát bola cena navýšená na 200 nuggetov. Bonusové raketky sa už viac navýšiť nedajú.

Pomodli sa v kostole 5/5
a
Zúčastni sa bojov o pevnosti 2/2
alebo
Vyhrané duely proti NPC postavám 5/5
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore