Pokec Diskusia o Awesomii

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Dokedy ešte budeme trpieť hráča, ktorý v sebe nemá kúsok úcty k druhému, jeho práci, nahlasuje každé porušenie pravidiel, etický kódex mu takmer nič nehovorí, kazí ostatným hru, slobodu prejavu (no a čo, že občas niekto napíše nadávku, vy ste vždy v pohode?)

Dovtedy, dokým bude dodržiavať pravidlá a všeobecné obchodné podmienky.

Ani mne sa to nepáči, čo sa dlhodobo deje, ako sa ničia pevnosti (napr. vyvolávaním bojov v noci), dobrodružstvá (afk, kazenie hry naschvál) a zábavu (všetko je mŕtve, všetko je zlé, vyplakávanie o trestných bodoch) ako sa niekto dokáže správať voči druhým. No zároveň nie je to také čiernobiele a o jednom hráčovi - je to aj o vás. Akcia vyvoláva reakciu a treba sa aj zamyslieť, že prečo ak niekto dostane tie trestné body (keď už ich teda dostane), ide robiť z obete vinníka (on ma "donútil" nadávať mu), keď je možnosť (a to úplne jednoduchá) si hráča zablokovať, aby viac nebolo možné vidieť jeho správy. Keby ste si niektorí jednoducho zablokovali hráča, čo vás očividne dlhodobo troluje, máte pokoj. Ale nie. Nespravíte to. Ja keď to sledujem, nechápem. Vás to niektorých baví, že prídete z práce, zo školy alebo podobne a idete si vypisovať s niekým, kto vám lezie na nervy? Prečo venujete energiu niekomu, komu ide len o to, aby vám hru pokazil? Prečo si takého hráča nezablokujete?

Dalo by sa veľa o tom napísať, opísal si to dobre...
 

Deleted User - 4

Hosť
Aby sa zabranilo pripadnej sabotazi mohla by sa dana pevnost zakazat kopat a mohlo by to robit len vedenie cize vy...

Pretoze pozorujem ze pomaly kazdy hrac si robi zbierky veci z hernych udalosti tak by sa mohli najziadanejsie veci zaradit medzi odmeny a rozdavat tak ako boli americke veci (samozrejme nie predmety za nuggety) ... popripade inac ... :D moj navrh zase je len v hrubej podobe ... na doladenie by som ocenil pomoc viacerych ak teda neni som 1ny kto chce tie boje obnovit. :)

Aj mňa napadlo, že by som si Awesomiu privlastnil celú, tj. vyvolal boj na celý týždeň. Len chcel som dať možnosť niekedy aj vám vyvolať si tam boj. Napr. počas eventov.

Áno, mohli by sa tam zaradiť. Len treba napísať konkrétne návrhy tých vecí, na ktoré by som sa mohol opýtať. Nemôžem si tam totižto dať veci len tak.
 
Tak ja mam dotycneho v ingore uz davno :D tiez sa cudujem preco ho tam nema kazdy ale tak ich vec.

Chapem ... kazdopadne nemam tucha kto tam co chce ale jedine co by som ako rozumne riesenie mohol navrhnut tak samotne vaky - take ako su na vianoce ... no kazdopadne takto :D ja som si svoje navrhy podal ... viem ze vela z vas si precita tento post tak vas pekne prosim zapojte sa :) Inak sa na to mozem vykaslat ... aby som sa ja nadrel kvoli vam a nic z toho nemal len vase staznosti ( v tomto uplne chapem Lintea) na to vam kaslem.

PS: Ber len ako vtip Linteo :D ... mozes prist dat ho do ingoru vsetkym a ked tak to hodit ze chyba v systeme :p :D
 

Deleted User - 4

Hosť
jedine co by som ako rozumne riesenie mohol navrhnut tak samotne vaky - take ako su na vianoce ...

Je tu len jeden malý problém s takýmito vakmi alebo truhlicami a to, že sa musia najprv vytvoriť. To môže trvať nejaký čas, lebo najprv musí niekto dať návrh, aký by mal byť obsah..
Nestačí napísať "veď dajte tam všetky klobúky, čo sú dobré na boj". Na to vývojár nemá čas, z toho väčšinou nič nebude. Musí to byť niečo konkrétne, čo má logiku a napísané ID všetkých predmetov. Ak by tu boli také návrhy, veľmi rád ich prepošlem.
 
Je tu len jeden malý problém s takýmito vakmi alebo truhlicami a to, že sa musia najprv vytvoriť.
Praveze som mal na mysli vaky z vianoc doslova nie len tie bojove supravy z nich :D
Musí to byť niečo konkrétne, čo má logiku a napísané ID všetkých predmetov. Ak by tu boli také návrhy, veľmi rád ich prepošlem.
Ak niekto napise solidny navrh na preposlanie nemam problem doplnit idcky :)
 

DeletedUser11511

Hosť
Aj mňa napadlo, že by som si Awesomiu privlastnil celú, tj. vyvolal boj na celý týždeň. Len chcel som dať možnosť niekedy aj vám vyvolať si tam boj. Napr. počas eventov.

Áno, mohli by sa tam zaradiť. Len treba napísať konkrétne návrhy tých vecí, na ktoré by som sa mohol opýtať. Nemôžem si tam totižto dať veci len tak.
Ahoj, len to nie pretože keby si dal nám tu pravomoc vyvolať si boj, tak by ho mohol automaticky vyvolať aj troll niekedy o 4. ráno na Štedrý večer. Radšej sa budem prispôsobovať tvojim terminom v rozumnom čase. Dufam že sa boje o Awesomiu vratia, mne sa ten koncept tiež páčil
 

Deleted User - 4

Hosť
Praveze som mal na mysli vaky z vianoc doslova nie len tie bojove supravy z nich :D

Ak niekto napise solidny navrh na preposlanie nemam problem doplnit idcky :)

Aha, myslel si rovno tie vianočné vaky? No to by mi asi nedovolili teraz cez leto.

Napadlo ma to spraviť formou súťaže, kedy by ste mohli vyhrať aj svoju navrhnutú truhlicu, len sa na to ešte musím opýtať, zatiaľ nepíšte žiadne návrhy.
 
Ja by som bola tiež veľmi rada ak by sa tie boje vrátili. Bolo to úplne super a konečne boje, kde sa zapojilo viacej ľudí a nebol to len obyčajný nudný boj.
 
Aha, myslel si rovno tie vianočné vaky? No to by mi asi nedovolili teraz cez leto.

Napadlo ma to spraviť formou súťaže, kedy by ste mohli vyhrať aj svoju navrhnutú truhlicu, len sa na to ešte musím opýtať, zatiaľ nepíšte žiadne návrhy.
nechcem opravovat ale no :D vidim ze casto pises napadlo ma ale spravne je napadlo mi ( napadne ta medved, ine zviera, xenino :p) ... skoda no tych vakov ... mozno kazdu 4tu alebo tak nejak ... za pokus som nic nedal :D ... chcel som pisat navrh ale citam ze nemam :D tak ti len prajem genialne myslienky :D a ako kazdy si pockam na dalsie info :)
 
Uf, celé to ide mimo podstaty.
Podstata: tie boje boli super, ďakujem za ich organizovanie. A ak je tu niekto kto ich nechce a robí prieky (aj keď nechápem prečo, ledaže je zakomplexovaný, či závidí), hľadajme iné riešenie, napríklad nemožnosť vyhlásiť boj pre hráčov v deň ktorý si urči herná podpora. :ahaok:
 
Čítam, čítam, čítam a furt nič k téme...

No síce som sa tých bojov nezúčastňoval a ani to nemám v krátkej dobe v pláne ale určite neboli na škodu, mať každý deň rovnaký boj s rovnakými odmenami môže omrzieť, takže nápad dať tam raz za čas nejaký špeciálny boj, bol proste fajn. Problém bol v tom Linteo, že si dôveroval hráčom, že budú disciplinovaní a to čo tu napíšeš alebo čo sa tu dohodne, bude platiť.. od začiatku to nebolo zabezpečené voči takýmto problémom a dalo sa čakať, že sa toho poniektorí chytia.. no a asi najlepší spôsob ako to zabezpečiť, napísal JURA.. jednoducho v deň kedy sa bude vyhlasovať boj o Awesomiu, nebude možné vyhlásiť iný boj.. tam nie je príliš veľa toho, čo by sa dalo spraviť a ako inak to zabezpečiť aby sa tie boje mohli obnoviť.. buď sa to dostane do pravidiel (čo asi ťažko) a kto ich poruší, bude potrestaný alebo to proste nebude možné sabotovať tak ako sme to videli.. možno to nie je jediný spôsob ako by sa ten boj dal narušiť, ale myslím že nič nenapácha také škody ako nemožnosť vyhlásiť ten špeciálny boj.. keďže sa bojov nezúčastňujem, nenapadá mi žiaden ďalší spôsob ktorým by sa to dalo sabotovať, ak niekto vie o niečom ďalšom tak sem s tým, nech sa takisto nájde spôsob ako prípadný problém zabezpečiť, aby sa to potom zas nemuselo riešiť až keď bude neskoro.
 

DeletedUser10989

Hosť
no a asi najlepší spôsob ako to zabezpečiť, napísal JURA.. jednoducho v deň kedy sa bude vyhlasovať boj o Awesomiu, nebude možné vyhlásiť iný boj..

Problém bol väčšinou v tom, že v deň kedy sa mal vyhlasovať boj o Awesomiu už táto pevnosť bola kopnutá, respektíve nebolo možné túto pevnosť jednoducho iba "kopnúť", lebo musí prejsť 24 hodín od konca jedného boja k vyhláseniu druhého.
Okrem toho, Awesomia sa kopala s 48 hodinovým odstupom od vyhlásenia k začatiu boja, čo by malo za následok, že by piatky neboli boje.

Teoreticky by sme mohli žiadať, aby boli tieto boje kopnuté v piatok(a tým by sa mohlo zakázať kopať boje v piatky), ale asi každému je jasné, že piatky má dosť ľudí svoje plány mimo dosah počítača.(Čiže táto možnosť asi nepripadá do úvahy)

Ďalšia možnosť by bola, ak by sa dalo nastaviť, že by sa len Awesomia konkrétne nedala kopať od stredy(alebo utorka, lebo 24 hodín medzi kopnutiami jednej pevnosti). Čo by hráčom nechalo awesomiu dostupnú na pondelok a utorok do večera(možno aj stredu do večera)- hovorím teraz o priebehu boja, nie o čakaní naň. Aj to teda len v prípade, ak by sa to dalo nastaviť.

No asi najreálnejšia možnosť aj tak je, ako písal Linteo, že by si on privlastnil awesomiu, a hráči by sa museli uspokojiť s bežnými pevnosťami.
 
Ahojte takže ako velitel vačšej aliancie na Dela by som sa trošku vyjadril, v prvom rade by awe pomohlo keby mali utok,obrana aspon jednu hodnost čo da regrut hračom čo tam dojdu, to za prve, daju sa odstranit hrači čo nechceme a nebudu škodit aj ked sa na chat napiše niečo čo nehra s pravidlami furt sa to stava a poznam to doverne :D ludia ma chapu ale ked sa objavi ...voldemort ,bohužial každe porušenie pravidiel aj neviem takto z hlavy .. je porušenie pravdiel lebo je to určene niekomu .
Nikoho to neurazi len samozrejme jeden jedinec

A preto by som navrhoval hodnost utok obrana

Zatial hra ako aj je 120-140

Odmeny sa daju riešit podla uvaženia ,ale tieto boje oživuju svety lebo je motivacia.

Da sa otom diskutovat je nas malo už všade ale kolko ludi tolko chuti ale verim že 70% hračov čo bojuje tie boje chcu

Dakujem.
 
Naposledy upravené :
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore