Pokec Diskusia o Awesomii

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser10989

Hosť
Z krátkeho pýtania na dela a houstone som dospel k záveru, že ľudia obetujú možnosť kopnúť awesomku behom týždňa, ak budú mať možnosť získať odmeny z týchto bojov.

Prijateľnejšie by asi teda bolo, ak by sa dalo nastaviť, že by sa awesomia zakázala kopať v určité dni(streda, štvrtok, prípadne aj utorok večer, ak je problém s 24 hodinovým odstupom) Ale ak sa to nebude dať nastaviť, tak asi neostáva nič iné, než aby si ju Linteo "privlastnil"......

Hodnosť pre jedného "rekujúceho/veliteľa" by nebola na škodu, len podľa čoho ju dať, a komu? a hlavne kto by ju dal v obrane? Mňa tuto nejaký návrh zatiaľ nenapadá, tak prosím ostatných, nech sa vyjadria, ak to teda chcú.

V prípade, že by bol problém s odmenami, a obnovili by sa tieto boje, tak odmeny asi "zrecyklovať" z ankety v Awesomskom archíve(posilnenia, truhlice[ako v starých verziách], dlhopisy, prémiové výhody......) aspoň do doby než niekoho nenapadne niečo iné, alebo až pokým sa z Inna nedostane odpoveď, prípadne aj nové truhlice.

Ak niečo nie je jasné, alebo mám niečo viac rozvinúť, smelo do mňa ;)
 

DeletedUser7159

Hosť
A nedalo by sa jednoducho nastaviť poplatok za kopnutie Awesomie trebárs na 10 000 000$?
 

DeletedUser10989

Hosť
A nedalo by sa jednoducho nastaviť poplatok za kopnutie Awesomie trebárs na 10 000 000$?

Podľa môjho názoru navýšenie ceny kopnutia bude mať v konečnom dôsledku rovnaký efekt, ako keby si Linteo rovno privlastlnil Awesomku na celý týždeň.
 
Najlepší je Linteov nápad vyhlásiť boj na celý týždeň (alebo dajme tomu 4 dni dopredu) aby sa zabránilo sabotérom vo vyhlasovaní bojov.

Toto snáď nemyslíš vážne! Ty si čistý Harabin! Všetko podľa zákona, všetko podľa litery, srať na to, že to je neetické, neľudské, hlavne že je to podľa pravidiel, podľa zákonov, ktoré nemyslia na vychcancov, ako si ty, čo sa presne vyžívajú vo vyhľadávaní medzier v zákonoch, bažia sa a vychutnávajú si, ak nejakú dierku nájdu a nikto im nič nemôže... Lenže pamätaj si, "na každú sviňu sa voda varí"... Aj Kočner by ti už teraz vedel rozprávať...
 

Deleted User - 4

Hosť
Problém bol v tom Linteo, že si dôveroval hráčom, že budú disciplinovaní a to čo tu napíšeš alebo čo sa tu dohodne, bude platiť.. od začiatku to nebolo zabezpečené voči takýmto problémom a dalo sa čakať, že sa toho poniektorí chytia.

Takže za to všetko vlastne môžem ja :DD

Ale nie, rozumiem, ako to myslíš. Je to trochu aj o tom, že mňa vôbec nenapadlo, že to tu niekto začne zámerne narúšať a preto som ani nevytváral žiadne zákazy a pravidlá, myslel som si, že to netreba. Mal som asi vedieť lepšie.. Ale k veci. Čítal som si vaše návrhy, bavil som sa o tom aj s InnoGames a rozhodol som sa boje opäť obnoviť.

Takže tadáá, privítajte Awesomiu 2.0 :D
Pribudnú obmedzenia, pravidlá a tresty, proste všetky tie nudné veci, aby sme sa vyhli ďalšiemu sabotovaniu.
Boje sa budú konať každý týždeň v sobotu, tak ako predtým.
Podrobnosti napíšem neskôr.
:howgh:
 

Deleted User - 4

Hosť
Čo tak sabotérovi bojov zrušiť odmeny z Awesomie na párkrát alebo trvalo vždy keď sa tam dostane ?

Taký jedinec to nerobí kvôli odmenám, ale aby urobil ľudom zle. To ho teší, keď vám môže nejako ublížiť a vaše reakcie na to, nie tie odmeny, to nie je preňho podstatné.
Už to poriešia pravidlá eventu. Inak sa mu môžme aj poďakovať, vďaka tomu mám teraz viac možností ;)

Boje pokračujú ďalej, ja by som chcel, aby ste ich už vnímali ako súčasť hry (vývojári ich ako súčasť hry pravdepodobne nikdy oficiálne nespravia, tak aspoň takto neoficiálne.), aby ste sa vždy mohli spoľahnúť na to, že každý týždeň v sobotu bude nejaký boj, v ktorom môžete získať nejaké odmeny.

Ich kvalita, vyrovnanosť a ostatné, je však už len na vás.
 
Neviem či niekto už niečo podobné písal ako áno sorry.

V prípade ak bude veľmi nevyrovnaný boj napr. 30 obrancov verzus 10 útočníkov (prípadne naopak), dať útočníkom (prípadne obrancom) zväčšené schopnosti čo sa týká presnosti, úhybu alebo odolnosti a samozrejme aj vyššiu hodnotu zásahu.
Také The West Avengers (aby bola zábava) :lovec: tak aby to boli schopný ako vystrieľať tak aj prežiť a vyhrať boj o pevnosť v oslabení.

A aby sa nešlo hneď na vlajku, sektory vo vnútri pevnosti by bonus rušili
 
Naposledy upravené :

DeletedUser7159

Hosť
Som skeptický, neviem, čo sa dá považovať za zvýhodnenú stranu a čo nie, zdá sa mi, že na Awesomii s vežami na úrovni 1 dokáže aj prevaha obrancov prehrať proti útoku, 9-políčkové veže síce zázraky nespravia, ale priebeh boja sa mi viac páči, je to jednoznačne lepšie, dynamickejšie než teraz.

Ono, kedysi tie veže mali svoju funkciu, stáť na veži a na tráve sa nedalo porovnávať, lenže aby to bolo zase ako predtým, tak by sa najprv musel zvýšiť bonus všetkých budov aspoň *4.
 
Naposledy upravené moderátorom:

Deleted User - 4

Hosť
Chcete viac raketiek? Zo zajtrajšieho boja môžete získať 100 dlhopisov a debnu plnú raketiek, ktorá vám každých 11,5 hodiny vyrobí raketky.
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
item_51482.png
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore