Pokec Diskusia o Awesomii

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
tiež som za, už sa mi pár krát stalo že som mal skoro max a nedostal som tých 100 upd tak som musel písať na podporu, aj linteovi by to určite ušetrilo čas
 

Deleted User - 4

Hosť
Pripisovanie dlhopisov bolo takto dohodnuté s Inno, nebude sa to meniť.
Odporúčam vám sa vždy pred bojom uistiť, že máte nejakú rezervu a nemáte ich na maxime, lebo inak vám zbytočne prepadnú.
 

DeletedUser10989

Hosť
108-68, 101-89, 107-67, 108-80, 109-89, 99-103..... od najnovšieho po najstaršie.....
Zhruba sú tie počty na dela podobné, akurát posledných 5 bojov je viac obrancov.

Prehadzovanie hráčov nie je riešenie, lebo zas budú len nadávky mierené na Lintea.
Zrušenie týchto bojov tiež nie je riešenie, lebo zas budú len nadávky mierené na Lintea.
Komunikovať s hráčmi tiež nie je riešenie, lebo budú nadávky, že ľudia otravujú( a aj tak sa hráči nepresunú).

Mimochodom na Houstone pár tyždňov to bolo podobne nevyrovnané(0 upd), a túto sobotu prekvapivo 100 upd. A nikto tu nepísal, že to má byť zrušené.(ale mal som chuť to tu napísať, namiesto toho som však radšej písal tamojšiemu obyvateľstvu)

Buď sa môžme vyrovnať s tým, že proste dlhopisy nebudú ako odmena, ak budú takto boje vyzerať, alebo vymyslieť, ako večne nespokojných a nespolupracujúcich hráčov "prinútiť", aby boli ticho, respektíve, aby prestali hrať túto hru "sólo" a začali spolupracovať. Mňa žiaľ nenapadá ako by sa dalo niečo vymyslieť, aby neboli nadávky( neviem či sa dá na slovenskom weste vôbec hocičo vymyslieť, aby neboli nadávky)
 

Deleted User - 4

Hosť
Pobavil ma jeden komentár, keď v boji bolo o 40 viac obrancov ako útočníkov a niekto sa sťažoval, že keď som dal preč opevnenie a veže, tak nebudú mať obrancovia žiadnu výhodu :) Áno, pevnosť sa bude niekedy meniť, nečakajte, že to bude stále rovnaké.

Tí, čo chcete hneď všetko rušiť a neviete napísať nič konštruktívne, ak vás tieto boje iritujú, neúčastnite sa ich a budete mať svätý pokoj.
Ja ich v pláne rušiť nemám, ako som písal, chcel by som, aby ste ich už považovali za súčasť hry. Ako sa dá získať 100 dlhopisov je jasne uvedené, odkaz v hre bol viackrát, je to teda len na vás, ako viete aspoň minimálne spolupracovať pre spoločné dobro alebo nie, ako vyžaduje si to fakt len trochu snahy... Veď sami o tom rozhodujete, ak nechcete tie dlhopisy, tak sa dávajte ďalej do obrany, alebo sa o to vôbec nezaujímajte. Keby nebola takáto motivácia, ako sa ukázalo, tie boje by boli inak jednostranné, čo je potom nuda pre všetkých.
 

Deleted User - 4

Hosť
Prečo potom robíte všetko preto, aby ste tam tieto boje nemali? Túto sobotu tam prebehne ďalší boj, ale rozmyslím si, či bude v Houstone nejaký ďalší, lebo to asi nemá žiadny význam. Ja predsa nebudem venovať svoj voľný čas a rozdávať zadarmo odmeny ľudom, ktorí moju snahu neustále znevažujú, smrtan.
 

DeletedUser11681

Hosť
@Linteo, ak teraz narážaš na to, že 1 (jeden) človek kopol Awesomiu vo štvrtok, tak, že sa konala v piatok (čo ju znemožnilo spustiť na sobotu) - tak to asi nemyslíš vážne. Za a) ťažko takto „trestať“ celý server za jedného hráča (ktorý sa nám aj za to ospravedlnil); za b) toto by bol zlý príklad aj pre potenciálnych škodcov na iných serveroch. No a za c) „neustále”? Veď tento hráč to urobil jeden jediný raz. A aj nám všetkým na salóne sa ospravedlňoval… Aj teraz sme mu to pripomenuli, keď sme uvideli že je Awe kopnutá už vo štvrtok ráno (že si to asi musel kvôli nemu spraviť preventívne :) )
 

Deleted User - 4

Hosť
A odkiaľ mám o tom asi tak vedieť, smrtan? Mne to takto nikto nepísal, nikto sa neospravedlňoval (už ani nemusí). Ja neviem, čo si vy medzi sebou niekde napíšete alebo poviete, môžem reagovať len na to, čo napíše niekto mne, resp. čo sa dozviem. Dobre, ak je to teda takto, považujem to za uzavreté.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore