Pokec Diskusia o nadchádzajúcich updatoch

Sranda ze vam tu nevadilo ze vlado tu vytvoril temu kde tu 3 dni nadaval s multakmi ale priam dostavate tazke inkfarty ze som si dovolil slusne poziadat pre mladsich hracov aby sa tu pisali mesiace. Ja si platim hru
Neplatíš si nič. Hráš na mŕtvom zaprdenom juareze, kde tombolovky vyhravaš za free. Do toho máš na každom svete postavu kde meníš surky a veci z tomboly.

1763187875992.png

Naposledy upravené :
Ďalšia vec z nejakého dôvodu sú v shopoch iba čierne a fialové nové veci, henryho duelovky nikde, mariine pušky nikde a keď človek obnoví Mesto duchov tak tam ani žiadne nové veci nie sú aj keď je mesto komplet vystavané

Mikosansobi

Člen tímu
Ďalšia vec z nejakého dôvodu sú v shopoch iba čierne a fialové nové veci, henryho duelovky nikde, mariine pušky nikde a keď človek obnoví Mesto duchov tak tam ani žiadne nové veci nie sú aj keď je mesto komplet vystavané
Script s náhodným výběrem přiděluje předměty. Ale požadavek na zkontrolování jsem již podala.

tak som zistil ako to super funguje čo asi ani nikto z inno netuší
mestá ktoré boli vystavané keď nabehol update tak tam majú iba čierne a fialové veci
mestá duchov ktoré boli vystavané na full tam nemajú vôbec nič z nových vecí
a mestá duchov ktoré sa postavia tak tam už majú rôzne veci napr. červené :)
môžeš odovzdať ďalej miko že ako sa im to takto podarilo

tak som zistil ako to super funguje čo asi ani nikto z inno netuší
mestá ktoré boli vystavané keď nabehol update tak tam majú iba čierne a fialové veci
mestá duchov ktoré boli vystavané na full tam nemajú vôbec nič z nových vecí
a mestá duchov ktoré sa postavia tak tam už majú rôzne veci napr. červené :)
môžeš odovzdať ďalej miko že ako sa im to takto podarilo
A zbrojar ma iba presne a ostre zbrane.

ja som dneska pobehal celu mapu všetky mesta na Delaware a mesto Wet Coltfred ma nejak veľa novych veci oproti ostatnym čo čo ma byť i + neni komplet set obyčajnych veci porozhadzovanych po mestach ....neni ani šanca ich najsť pri praci kedže nejake veci ako mariine topanky stoja 250k dolačov