Pokec Dobrodružstvá - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Aký je zatiaľ váš názor na dobrodružstvá?

  • Páčia sa mi

    Hlasy: 47 53,4%
  • Nepáčia sa mi

    Hlasy: 26 29,5%
  • Neviem

    Hlasy: 15 17,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    88

DeletedUser8766

Hosť
jj urobit udržbu vyčistit ... aktualizovat všetko .. ak máš samozrejme legal WIN
navyše ma ešte napadlo aj aktualizovat JAVU ale to nie som si istý či to može mat vplyv

aa riva Adblok poznáš či ??? ;)
 
Nechápem prečo Riva nemá ešte BAN za tieto stupídne a primitívne reči,... v prvom rade mám PC v hodnote 2000€, všetko čo sa v ňom nachádza má zaplatenú licenciu a si predstav, že každý mesiac ho úplne čistí náš IT, nehovoriac, že tu hrám viac hier a nemám z ničím problém,... takže, ďakujem mimo zajtra pôjdem skúsiť na druhom PC kde mam 7 či to tam bude robiť alebo nie, ak to bude Windowsom v tom prípade je chyba na strane poskytovateľa služby a má to zle naskriptované,.... inak skúša som to v chrome, mozile a opere a robí to úplne všade, registere chaché a iné hlúpoty som všetky prečistil a skúšal, bolo mi hneď jasné, že tým to nebude.
 

DeletedUser2852

Hosť
Ja pravidelne mažem všetko vyššie spomínané čiže sa starám o PC a robí mi to aj po vymazaní. Na to máš teda akú radu???
A nejaké vyskakovacie okná a iné blbosti sa mňa netýkajú, takže kde je ďalej problém Riva??

Jediný rozdiel, ktorý doteraz zaznamenávam je, že na starsom noťase mám windows 7 a na tomto mám windows 8.
 
Naposledy upravené moderátorom:

DeletedUser5977

Hosť
Riva tento problém má rada hráčov. Keďže píšeš pomerne k veci, tak predpokladám, že si si aj všimla, že hráč/hráčka nepísala veci typu, prečo mi tu vyskakuje toto, prečo mi nechce ísť hento, prečo mi tu toto blbne a podobne. Takže skús odpovedať aj k veci. Riešime tu niečo, čo môže byť banalita u užívateľa, alebo niečo v nastavení a predstav si registre, cache mám v poriadku, dokonca aj ten antivír je legálny. niekto sa slušne pýtal na radu, tak skús bez povýšeneckých reakcií odpísať, že je ti to "šum a fuk" a skôr to akceptujeme ako to, že sa bavíš na niekom, kto chcel radu a pomoc.
 

DeletedUser8766

Hosť
tak zrejme jedine problem bud v samotnom win 7 vs. 8 ... alebo 32 vs. 64 bit

a na mna sa nemusíš hned urážat chcel som len pomoct
 

DeletedUser

Hosť
Môj manžel každodenne rieši záležitosti typu: "neviete prečo mi to nejde? mám strašne spomalený internet ale iba na chrome..., vyskakujú mi tu stále nejaké reklamy kade tade... dnes som už 5 krát 100 000 000 návštevník a vyhral som iphone..."
Takže problém je vo dvrvivej prevahe v tom že užívatelia buď sa nestarajú o svoj PC... čiže nečistia staré registre, cache, nedefragmentujú a pod... a v pozeraní porna, kde sa to množí vírmi...


Ozaj, myslel som, že si inteligentná a dospelá žena, ale tieto tvoje "rady" sú skutočne mimo. Všetko toto robím, v PC mám úplne jasno a predstav si, aj tak mám ten istý problém čo je tu popisovaný, neštve ma, lebo to nehrávam, ale ten problém tu je, takže pochybujem, že to bude problém užívateľa.
Btw. neviem na čo sem stále tlačíš nejaké porno a podobné hlúposti..
 

DeletedUser5958

Hosť
ospravedlňujem sa všetkým ktorých sa moje príspevky dotkli. Ok ak sú teda moje rady úplne mimo resp. nezmyselné/stupidné/hlúpe/primitívne (ak tu niekto niekoho osočuje...) ako tu tvrdíte, nebudem sa už ďalej namáhať. Majuskovi a ostatným prajem nech sa ich problem vyrieši. :howgh:
 
Dnes ráno som skúšal, či je to problém vo Windowse keďže na jednom PC mám win7 a druhom win8 oba sú sice 64, takže neviem či to ešte môže byť rozdiel medzi 63 a 32 ale môj názor je, že asi tým to nebude,... skôr ma napadlo, že to môže byť nejakými animáciami alebo flashplayer alebo niečím takým, len tu potrebujem už aby pomohol aj niekto iný, pretože neviem kde sa všade sa dá čo všetko nastaviť, v hre v rozhraní mám vypnuté animácie všetky ale to nepomohlo, skúšal tu niekto ešte niečo ???
 
pripojim tiez par postrehov. Mne toto robi tiez od zaciatku dobrodruzstiev a pravdupovediac dost to ovplyvnuje hratelnost kedze vsetko zadavam ako posledny.
Ale nerobi to vzdy ale len niekedy. niekedy dve kola to mrzne potom to ide zas normalne. najskor som myslel ze je to internetovym pripojenim ale to som nejak vylucil. Spustene to mam vo firefoxe ale robi mi to aj na chrome takze aj prehliadac som vylucil. niesom nejaky ajtak ale myslim ze by to mohlo mat nieco do cinenia s adobe flash . scripty nemam ziadne a vdy ked hram tak nemam otvoreny ziadny iny program. nehram to na notase ale na hard rychlom stolovom pocitaci takze hardware som tiez vylucil. a tiaz mam w7 32b.
 

Deleted User - 4

Hosť
Potom, ak to vyzerá, že je problém v hre, neostáva nič iného ako len počkať, až sa tým budú zaoberať vývojári. Zo strany nášho tímu vám nemáme ako pomôcť.
 
Toto je fakt neskutočné a nehrateľné pre ľudí, ktorí nepoznajú ako si BUGNÚŤ dobrodružstvo, bo je to jasné zneužívanie BUGU, za ktorý je BAN v bežných a normálnych hrách,... myslím si, že na 100% je to niečo z animáciami, niekto určite vie ako ich vypnúť cez prehliadač alebo niečo podobné,, načo by určite nemala reagovať hra aby nevznikali takéto obrovské zvýhodnenia, pretože to nie je o tom kto rýchlejšie dokáže zadať pohyb ale kto dokáže využívať takýto bug,... aby si mohol zadávať pohyby ako potrebujem pričom tí, ktorí to nevedia si musia pozrieť animácie a sú proste mimo preotže dotyčných ich určite sundá,... toto mi už prehralo minimálne 50% hier so z toho znechutený,... preotže hra nemôže byť spravodlivá ale vyhráva ten čo vie BUGOVAŤ, neskutočné fakt,... nehovoriac o tom, že tu nefungujú žiadny boti keď niekto odíde z hry a pokazí to tak všetkýmm,....
 

DeletedUser2852

Hosť
No ja netusim ako sa vyuziva nejaky BUG. Ako som uz pisala na starsom notebooku mi ta lista so zadavanim prikazov po kole nabehne okamzite a na tomto co hram teraz je skryta niekolko sekund a pritom vobec netusim cim to je. Kym som nehrala na inom PC, tak som ani len netusila, ze tu listu moze mat niekto aj skrytu dlhsie ako ja. Aj tak si myslim, ze by dobrodruzstva mali byt stavane tak, aby to nikomu nerobilo. Alebo aspon nech daju vediet, ze co robit, ak lista ostava skryta niekolko sekund. Mne to tiez momentalne prehrava vacsinu hier ak neratam este fakt, ze byva obrovsky nepomer v HP a sile medzi 2 tímami doslova pravidlom.
 
Samozrejme, že je to úmyselné (neúmyselné) bugovanie,... pretože využívaš chybu v hre pre svoj prospech,... a nik to nechce opraviť,... ako som spomínal niekto prišiel na niečo ako to urobiť a to využíva, pretože hra nemá nadväzovať na nastavenia prehliadača pokiaľ všetko funguje ako ma a samozrejme ak ti to harwer umožňuje,...a je to nehratelné prečo ???,...lebo nikdy nikoho netrafíš každý si zadá skôr pohyb alebo strelu než ty,... nech si to vyskúšajú tí čo to vymysleli, že ta lišta sa schováva každému inak,... ako som povedal je to kus choré.
 

DeletedUser10936

Hosť
No tak ja vám poviem pravdu že ja hrám dobrodružstvo na novšom nootebooku a tiež niekedy (nie vždy) sa mi tá lišta so zadávaním pohybov otvorila aj o 15s neskôr ...
 

DeletedUser2852

Hosť
Chyba v hre je to, ze ta lista sa skryva, takze to, ze sa lista niektorym neskryva nie je chyba, ale tak to ma byt. Uz len prist na to, ze preco sa niektorym ta lista skryva.
 
Hore