Pokec Dobrodružstvá - diskusia

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené

Aký je zatiaľ váš názor na dobrodružstvá?

  • Páčia sa mi

    Hlasy: 47 53,4%
  • Nepáčia sa mi

    Hlasy: 26 29,5%
  • Neviem

    Hlasy: 15 17,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    88
Bili ja mám hento všetko povypínané už dávno :) to bola prvá vec čo som skúšal rôzne nastavenia čo sa dajú v hre ale nič z toho nepomohlo, proste to je nejaký BUG v hre, len kde to treba nahlásiť aby sa s tým niečo aj robilo ??? :)
 

DeletedUser9029

Hosť
Ja som nemal, až dnes som som to vypol a už mi tá lišta nemizne. Ušetrí mi to teraz nejaké zlomky sekundy, no spozoroval som že aj tak už majú niektorí zadané príkazy, len čo začne kolo. Takže asi rovnaký problém, ako u ostatných.

Aj keď ma dobrodružstvá nelákajú, vzhľadom na odmeňovanie, takže to nejak neriešim...
 

DeletedUser10983

Hosť
osobne ma to zo začiatku bavilo ale po +- mesiaci už to bolo nudné. veľká nevýhoda je, že neviete koho dostanete do týmu. často sa mi stalo že som dostával hráčov ktorí buď rovno odmietli, alebo nehrali a iba tam stáli. potom sa našli aj takí, ktorí chceli hrať dobrodružstvo s 2 postavami naraz a v jednom týme, čiže hra začala odpočítavanie na vstup do hry, prihlásili sa a keď videli že im to nevyhovuje tak sa proste odhlásili a čakalo sa ďalej. jedného takéhoto som aj konfrontoval s tým že sa mi to nepáči a obťažuje to aj ostatných a ako odpoveď som dostal jedine to, že on si bude robiť to čo on chce. takže asi tak, od tohto momentu som dobrodružstva nehral a ani mi to nechýba. za tie nervy a čas sa nejaká truhlička so štvorlístkom nevyplatí. ;)
 

DeletedUser8766

Hosť
ak si to dobre pamatám, tak hral som tu hru s tebou a dokonca som dostal truhlicu s koristou ... stáva sa to pri remíze
 
Tak je tomu viac než mesiac a absolútne sa nič nezmenilo, je to kus smutné, že niekto kto vie ako môže využívať nejaké výhody si ich využíva a nik to nerieši,... naozaj smutné ale toto rozhodenie ma dostalo nie je to vôbec prvýkrát ale stáva sa to čoraz častejšie,...

HP tým 1 - 7258
HP tým 2 - 9302

Zbrane tým 1 - 192-278, 151-315, 310-320
Zbrane tým 2 - 306-326, 287-307, 189-321

Netuším podľa akého kritéria to skladá tým z vybraných hráčov, ale je to absolútne nevyrovnané, proste jeden tým abnormálne dominuje vo všetkom a druhý môže ísť akurát afkovať,... prikladám ešte screan,...

Sranda, že to ľudia ešte hrávajú a myslím, že nie som prvý a ani zďaleka posledný, ktorému sa to nepáči,... keď už nefunguje zadávanie pohybov ako má nech to aspoň optimalizuje team a skladá ho normálne....

hmmm.jpg
 

DeletedUser10936

Hosť
1Majuska ... to sa hodnotí podľa lvl . Preto to niekedy býva tak , že prehrávate lebo niekedy k vám príde 150 so zlatkou a niekedy 150 so odpadlíkova puška lvl 2 ... je to o zbraniach a o hráčoch snaží sa to rozdeliť najlepšie ako sa dá aby každý tím si bol seberovný . Až na to , že by mali slabšiemu tímu mali dať daltonovu bandu keďže má výhodu prvého pohybu ... Niekedy vychytáš super tím kde je reL , a niekedy tím , v ktorom je lama čo to ani nevie hrať :) .:ociza:
 

DeletedUser2852

Hosť
Riva to si tu uz spominala a myslela som, ze uz sa k tomu nebudes znizovat. Furt spievas o tom porne, ze sa to neda citat.

Majuska, kedze to deli hracov podla levelu, tak to neberie do uvahy zrejme zbrane. Nikdy nevies s akou zbranou ziskas supera a na tej zbrani ale aj vlastnostiach spoluhracov ci superov dost zalezi. Taktiez od skusenosti a sebeckosti spoluhracov a najnovsie aj s problemom, ze štít blokuje vstup do dobrodruzstva a casto su hry 3 vs 1, lebo 2 z jedneho tiu sa nevedia dostat do hry.

Romanko909 , musíš si odblokovať štít. V príkazovom riadku klikneš na štít a dáš povoliť http://prntscr.com/7ezbxi. Je to screen od jedného hráča, malo by ti to pomôcť.
 

DeletedUser5958

Hosť
mne to doteraz vždy pomohlo. Tak ako píše Crux... :D nič iba dobre mienená rada. :D
 
Hore