Duelový turnaj

• Zakladateľ témy Zakladateľ témy DeletedUser4121
  • Vytvorené Vytvorené

DeletedUser4121

Hosť
HLADA SA NAJLEPSI DUELANT SVETA CALIFORNIA

Starsi hraci, ktori hravali ARIZONU, predovsetkym duelanti, si urcite spomenu, ze som tam zorganizoval par turnajov. A kedze CALIFORNIA oslavi uz coskoro svoje prve vyrocie, rozhodol som sa tento svoj turnaj preniest aj na tento svet..takze mili duelanti, zbystrite pozornost

CO? - jedinecny turnaj (mozno) pre kazdeho
KEDY? - v polovici oktobra, tak aby finale vyslo zaciatkom novembra
ZA CO? - za dolare, vstup priblizne 20-30tis
PRECO? - vyhra odhadom cez 500.000 dolarov pre najlepsieho z najlepsich
AKO? - pravidla az po registracii, blizsie info o turnaji mozem prezradit kedykolvek

navyse odmena od TW TEAMU, zatial v stadiu rokovania :)

Do pozornosti to davam 2 mesiace dopredu, aby mal kazdy moznost zucastnit sa. Aj hraci, ktori nehraju teraz na duely a rozmyslali, ze by chceli, maju dostatok casu na prehadzanie schopnosti a zvysovania svojej duelovej urovne, pretoze ta bude pre vstup do turnaja rozhodujuca..

Prestante sa hadat o tom, kto je najlepsi..pridte to vsetkym dokazat, ze ste to VY :Pif paf

samozrejme, turnaj spustim az pri dostatocnom pocte ludi

TW Tím venuje do turnaja obálku s 250 dlhopismi.

mno uz to spuste , konecne se neco bude dit. doufam, ze i inno neco prihodi.
Ostatne neni to ztrata casu , dejte ceny rovnou me za 1ni misto a zbytek si rozdelte mezi sebou.

P0eT6pZ.png

Naposledy upravené moderátorom:
spustim to niekedy v polovici oktobra..bude to ako vyrocny turnaj, kedze CALI oslavi v tom obdobi prve vyrocie :)
neboj, my duelovky nazbierame, nebudes to mat take jednoduche..naopak, tebe odporucam neduelovat, aby si nemal duelovku prilis velku a takto sa pripravil o moznost ucasti v turnaji :)

a niekedy v nasledujucich dnoch dostanu duelanti odo mna telegram, aby som mal predbezny zaujem..a ci sa to vobec oplati pustit. nech je aspon 15 ludi

ked bude dostatok zaujemcov s nizkou duelovkou, urobim turnaj aj pre nich. chce to ale minimalne 10 ludi, nech to ma zmysel..
btw, v priebehu 2-3 dni rozposielam konecne spravy, povodne som chcel top100 duelantom, ale najdem viac casu a pojde to top 200 duelantom a zistim spatnu odozvu, v akej miere maju ludia zaujem. nepocitam s tym, ze citaju toto forum, i ked reklamu si sem tam robim v chate :)

Tak ja sem tady , hlasim se na turnaj , koho mam zastrelit ?

czarownice015.gif

Predbežne hovorím, že ja by som sa tiež zapojila, za pokus nič nedám :D

tak od poslania telegramu ubehlo 50minut a uz je 13 zaujemcov..cize mozem vyhlasit, ze turnaj bude :Pif paf

pravidlá až po registrácii? ja vysolím 30k za mačku vo vreci? :)

Jakú mačku vo vreci? Prihlásiš sa do turnaja, pravidlá ti povie potom. Žiadna mačka vo vreci.

Mačka vo vreci napr toho tipu, že sa prihlásim vysolím 30k a do pravidiel dáte, že napr. nemôžem vyzývať hráča čo má menšiu duelovku ako ja :) to je len tak pre príklad tá mačka vo vreci

macka vo vreci..to ma dostalo :) nic v zlom..

v skratke..zaplatis vstupenku, mozes do turnaja. neveris, nezaplatis, do turnaja nepojdes. nic zlozite.. duelovat sa bude hlava nehlava, kto na koho dosiahne, samozrejme v ramci turnajovych pravidiel. porusenie pravidla = 99% vylucenie.

a 30tis nie je pevne stanovena suma..moze byt aj 15tis. samozrejme cim vacsie vstupne, tym vacsia vyhra. pre mna z toho nebude ani cent.
niet sa coho bat

Naspäť