Duelovy/bojovy turnaj?

Chcela by som sa opytat, ci budeme mat tiez duelovy turnaj ako niektore ine jazykove verzie? Ze sa spravi tabulka registrovanych a podla vysledkov duelov sa nahodia body? Resp bojovy turnaj? Je to rychlejsie realizovatelne ako speed server a event moze trvat tyzden - takze by to nebolo casovo narocne. A som si ista, ze hraci by vedeli spisat ako by taky event mal vyzerat, takze nas admin by len musel poziadat otvorit turnajovy svet. Kedze na speed server (ktory aj tak dopadne zle) sa caka roky, takyto turnaj by sa vedel zopakovat par krat do roka a dat tak sancu kazdemu nieco vyhrat. (Nie zelenu obalku!)

Nesúhlasím, tento nápad je zbytočnosť a len by vyvolal ďalšiu vlnu podvádzania. Rovnako tak speed svet, kto tých hráčov u nás ustráži? Alebo práve o to ide, že nikto? Duelovat môžete na aktuálnych svetoch, výber je veľký.

Navrh dueloveho turnaja:

Doba trvania: 7-14 dni
Cas duelov: 6:00 - 22:00 (Hraci zadaju vyhovujuci cas a system ich podla toho vyzrebuje)
Duelovanie: x,y skupin, kde v kazdej skupine sa dueluje kazdy s kazdym vo vopred dohodnutom case. Top 4 z kazdej skupiny pojdu do sobotnajsieho semifinale, top 2 z kazdej skupiny do nedelnajsieho finale. Hrac, ktory sa dostane do semifinale, bude mat vynulovane skore, rovnako ako na zaciatku vo finale. (Pravdepodobne hraci smerujuci do semifinale a finale sa budu musiet opakovane prihlasit, vyzdvihnu si zase bonus ako na zaciatku)
Priklad duelovania: hrac A dueluje hraca B v case od 18:00 - 18:15. Pokial Duel neprebehne alebo skonci neskor, hrac bude vyradeny z turnaja. Hrac B musi opatovne zadat rovnakeho hraca 18:15 - 18:30. Ak dany hrac duel nezada, bude z turnaja vyradeny. To sa vyriesi blokovanim uctu pre rychlejsi priebeh turnaja.Vyradeni hraci budu verejne oznameni, ak by nejaky hrac mal vela protivnikov vyradenych z turnaja.
Duelovanie s inymi hracmi nahodne: Zakazane, za takyto duel vyradenie z turnaja a zablokovanie uctu
Nezadany duel na protivnika: Vyradenie z turnaja a zablokovanie uctu ( pre motivovanych kazit turnaj)

Duelove sety: Kazdy hrac si moze vybrat jeden obranny a jeden utocny set zo zoznamu(Je mozne vybrat si zbrane, oblecenie a jazdu z 3 odlisnych setov zo zoznamu): Sety z roku 2012 - 2017 - Vyber kazdeho hraca nebude verejny. Kombinacia veci z vybranych setov: Ano
Moznost pouzivania veci z obchodu: Nie.
Set na pracu: Hancock (Iba na pracu)
Set na stavanie: Nahuaska truhlica (Iba na stavanie mesta a hrobara)
Posilnenia na duelovanie a schopnosti: Za ulohy v salone
Posilnenia na energiu a zdravie: Za ulohy v salone
Zaciatocnicky bonus: Truhlica energie, Lekarnicka, 5 Napojov noveho zaciatku, napoj na level 250
Rychlost: +10000%
Trieda postavy na vyber: Duelant, Dobrodruh, Stavbar
Ine bonusy - Vypnute
Obchodovanie - Nie
Mesto: Kazdy si postavi vlastne mesto a postavi si hrobara (v prvy den)
Zdielanie mesta s inymi hracmi: Nie
Duelove scripty: Zakazane
Moznost nakupu nuggetov: Nie
Moznost dueloveho reskillu: Iba cez napoj

CENY:(Priklad)
1. Miesto 10 veci z Gringa + 500 nuggetov + titul vitaza turnaja
2. Miesto 8 veci z Gringa + 400 nuggetov + titul druhe miesto turnaja
3. Miesto 6 veci z Gringa + 300 nuggetov + titul tretie miesto turnaja
4. Miesto 4 veci z Gringa + 250 nuggetov
5. Miesto 3 veci z Gringa + 200 nuggetov
6. Miesto 3 veci z Gringa + 150 nuggetov
7. Miesto 2 veci z Gringa + 100 nuggetov
8. Miesto 2 vec z Gringra + 50 nuggetov
9. Miesto 1 vec z Gringa + 50 nuggetov
10. Miesto 1 vec z Gringa

Z kazdej duelovej skupiny, hraci, ktori sa nedostali do finale, budu mat moznost vyhrat v nahodnom zrebovani:
1x 2 veci z Gringa
1x Stary Avatar
1x Premium na 14 dni

Kazdy ucastnik turnaja dostane titul za ucast.

Nejak takto by to mohlo vyzerat, je to jednoduche, nie narocne na spravovanie a sancu by mal naozaj kazdy. V pripade, ak niekto bude pouzivat pracovne veci na duelovanie, bude z turnaja automaticky vyradeny. Takto by to malo byt tiez jednoduche pre admina a nie casovo narocne, bude vsak treba sem tam preletiet ci ma niekto duelovy script, kedze je to duelovy turnaj.

Naposledy upravené :
Stále blbosť akurát viac rozpísaná.

1. Aký by mali hráči level? Je nejaký určený alebo sa proste povolí voľné expenie?

2. Výber setov a ich "neverejnost" tiež nebude fungovať. Veľmi to pridá na faktore náhody, namiesto schopností hráčov.

3. Prečo sú zakázané duelove scripty, ak sú časy duelov predom dané a sety "neverejné"? V čom by tieto duelové scripty mali napomáhať ?

Ale nevzdávajte sa, spoločne to nejak dáme dokopy, aby sa to potom mohlo zamknúť a nechať tak.

Stále blbosť akurát viac rozpísaná.

1. Aký by mali hráči level? Je nejaký určený alebo sa proste povolí voľné expenie?
Zaciatocnicky bonus: Truhlica energie, Lekarnicka, 5 Napojov noveho zaciatku, napoj na level 250
2. Výber setov a ich "neverejnost" tiež nebude fungovať. Veľmi to pridá na faktore náhody, namiesto schopností hráčov.
A preto ma kazdy sancu vyhrat. Kazdy hrac bude mat moznost nakombinovat si obranu setu na zaklade utocnika. Pozicie sa obratia, takze aj utocnik bude mat moznost obliect sa proti utocnikovi. Kazdy set zbrani ma 2, chladnu a strelnu.
3. Prečo sú zakázané duelove scripty, ak sú časy duelov predom dané a sety "neverejné"? V čom by tieto duelové scripty mali napomáhať ?
Lebo.

Nesúhlasím, tento nápad je zbytočnosť a len by vyvolal ďalšiu vlnu podvádzania. Rovnako tak speed svet, kto tých hráčov u nás ustráži? Alebo práve o to ide, že nikto? Duelovat môžete na aktuálnych svetoch, výber je veľký.
Však ak nehráš žiaden svet tak by si mal čo najmenej pindať :D a mohlo by ti to byť totálne u … kto čo robí :D tvoje slová tu nemajú žiadnu váhu a každí ťa ma na háku .

Áno, pán Calvin, skutočne už aktívne nehrám žiadny slovenský svet, ale stále mi na nich záleží a preto sa rád vyjadrujem k informáciam ohľadom nich. Potenciálne tu aj znovu začneme s mestom hrať, ak by sa nejaké veci zmenili, doma je stále doma. Rozdávanie Gringo vecí podvodníkom v smiešnom turnaji, však nie je jednou z nich. Ale tento príspevok opäť nie je o mne, držte sa prosím danej témy. Už sa ku komentárom na moju osobu viac nebudem vyjadrovať.