Pokec Fremontský salón

• Zakladateľ témy Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené Vytvorené
Zdravím, chcel by som sa opýtať, kedy je plánované otvorenie herného sveta Fremont. O 12:00 ako to bolo aj u Californie a El Paso ? :)

Vopred Ďakujem

Zdravím, chcel by som sa opýtať, kedy je plánované otvorenie herného sveta Fremont. O 12:00 ako to bolo aj u Californie a El Paso ? :)

Vopred Ďakujem

Ahoj, žiaľ, neviem ti na to odpovedať, nemám ešte informácie o presnom čase. Predpoklad je zhruba taký, ako píšeš, ale včera som objavil na serveri jednu chybu a tá sa musí najprv opraviť (mohlo by to spôsobiť posun).

Prvá 150- ka bude na svete tak cca po 1 roku... myslíš, že 2 hodiny, ktoré by si na začiatku nehral ťa vytrhnú? :D :D :D

Inak... pozerali ste niekto na zúfalý počet hrajúcich na novom cz? a to je tam ešte kopec Slovákov....celkove okolo 460 - za pol hodinku hry som sa dostala na miesto 350 a to už bol svet otvorený 2 dni... takže tam reálne ozaj hrá možno tak 100-150 ľudí... som zvedavá na ten počet tu :D

Inak... pozerali ste niekto na zúfalý počet hrajúcich na novom cz? a to je tam ešte kopec Slovákov....celkove okolo 460 - za pol hodinku hry som sa dostala na miesto 350 a to už bol svet otvorený 2 dni... takže tam reálne ozaj hrá možno tak 100-150 ľudí... som zvedavá na ten počet tu :D

České svety mali vždy tak 2x alebo v minulosti aj 3x viac hráčov, ako tie slovenské, takže tu to bude v tých prvých dňoch asi ešte menej. Bez nejakej reklamy, ktorá by ľudom na Slovensku alebo v Čechách povedala, že tu je nejaký West, je to žiaľ tak..
---
Čo sa týka chyby, ktorú som spomínal, ešte to nie je opravené.

Linteo, takže nebude spustený o 12 ? A približný čas asi nevieš čo ? :)

Nie, asi nebude o 12tej. Ešte stále nič nového. Bude to až vtedy, až sa opraví chyba, ktorá tam je.

nugety furt pred očami ale reklamy pre nových hráčov nikde, pekne

Nemám dobré správy, vyzerá to tak, že sa otvorenie nového sveta odloží. Na serveri je vážna chyba.. :(

Hrával som SK2, chcel som sem znovu kuknúť ako sa to pomenilo ... škoda :D...
Ale logicky tomu nechápem ... Okopírujú zdrojový kód, vložia ho na nový server ... Tak jak môže vzniknuť chyba ? :D Jedine, že by bol tento svet s inými nastaveniami...

Naspäť