DeletedUser10934 Hosť 10. Mar 2015 #18 Ja sa planujem stat najlepsim lovcom alebo stavbarom apollo4 (Arizona) a svet by sa mal volat El Paso. je to napadite
Ja sa planujem stat najlepsim lovcom alebo stavbarom apollo4 (Arizona) a svet by sa mal volat El Paso. je to napadite
TheGUARDiAN 10. Mar 2015 #21 Nový svet? Nie, neprosím Prešiel som už začiatkami, nič nové ma nečaká ani na novom svete TheGUARDiAN - Buffalo Ale robím zlobu aj na beta serveri - Alamogordo)
Nový svet? Nie, neprosím Prešiel som už začiatkami, nič nové ma nečaká ani na novom svete TheGUARDiAN - Buffalo Ale robím zlobu aj na beta serveri - Alamogordo)
Cenerentola Hosť 10. Mar 2015 #22 v pripade vyhry poprosim odmenu na novy server, meno uvediem iba v pripade vyhry
DeletedUser6282 Hosť 10. Mar 2015 #23 Hlasujem za Essex, keby sa ten svet volal tak, možno by som sa tam šiel aj pozrieť ale inak tam ísť neplánujem a hrať už vôbec nie. Ericssson (buffalo)
Hlasujem za Essex, keby sa ten svet volal tak, možno by som sa tam šiel aj pozrieť ale inak tam ísť neplánujem a hrať už vôbec nie. Ericssson (buffalo)
DeletedUser10614 Hosť 11. Mar 2015 #25 Prečo tam nie je môj návrh "Emanuel"? Na novom svete nechcem hrať, keď ste najlepší názov hneď vylúčili. (Delawere)
Prečo tam nie je môj návrh "Emanuel"? Na novom svete nechcem hrať, keď ste najlepší názov hneď vylúčili. (Delawere)
DeletedUser4552 Hosť 11. Mar 2015 #29 Pôjdem na nový svet a ako vždy za duelanta Už sa teším. warrior24dca (Nový svet)
DeletedUser5821 Hosť 11. Mar 2015 #30 Mohlo byť aj El Mariachi akože zakladateľ sveta po ktorom je nazvaný Už keďmám vlastnú súpravu tak by som mohol mať aj svet nazvaný po mne JJ jasné že srandujem ale potešilo by
Mohlo byť aj El Mariachi akože zakladateľ sveta po ktorom je nazvaný Už keďmám vlastnú súpravu tak by som mohol mať aj svet nazvaný po mne JJ jasné že srandujem ale potešilo by