Pokec Jarný výpredaj 2021 - diskusia

Crony

Člen tímu
sale_banner_spring_598x98.jpg

Priestor na vaše pripomienky, nápady, návrhy a diskusiu k akcii - Jarný výpredaj 2021
 

Crony

Člen tímu
Ahojte, ospravedlňujem sa za takéto entrée, nebolo to úplne v pláne.
Každopádne Lintea určite nedokážem nahradiť, ani tie roky, ktoré tu budoval s vami vzťahy a celú komunitu West-u. Budem sa snažiť priučiť od neho a samozrejme aj od vás čé najviac.
Tak na začiatok, volám sa Jaro, nejakých zo 30+- rokov už mám, nejaký už pracujem pre Inno a pevne verím, že Tonyho a West komunitu nesklamem.
 
No náramne ste sa ukázali čo za ***** tu hrá :D

PS: dúfam že neni ssi jeden Jarino čo ho tu všetci poznáme :D

Ale ne vitaj a dufam že s nami a s našim detinskym spravanim a otravovanim budeš mať furu trpezlivosti. Všetko dobre.
 
Naposledy upravené :

Crony

Člen tímu
Tak ten offtopic je v podstate moja chyba... :neisty:

Skúsim lamácky +1 k téme. FYI, niektoré predmety budú nakoniec lacnejšie → mínus %
 
Ahoj Nju Admin :) Výpredaje hráči vždy uvítajú ale v poslednej dobe je to trocha smiešne zo strany inno ak 2 roky po sebe dá zbierať klasky gule tekvice..... z nich padnú sady ktoré hráči majú len do zbierky a na zaplnenie prázdnych inventárov a potom tie isté sady hodia aj do výpredaja za totálne predražené sumy.
Ja v tom fakt nevidím logiku. Typickým príkladom sú tie earpove a grantove zbrane ktoré sú totálne nepoužiteľné a jediná útecha ich mať v inventári je asi to že svietia rôznymi farbami. Jedovatý had za 2k ? Item z roku 2015 to mi príde ako slabý vtip, ktorý sa neoplatí kupovať ani po -80%nej zľave. Zarazila ma tiež tá letná sada. Ani nie tak preto že nie je ešte leto ale pre jej cenu, ktorá je taktiež totálne premrštená.
Aby som len nekritizoval celý tento výpredaj tak na záver uznávam že tí duchovia, havaj, a tá pirátska sada ktorú má dohromady tu na SK weste 10 hráčov tak za niečo stoja i keď sa na tie ceny opäť pozerá krivo....
 
Hore