Pokec Jarný výpredaj 2021 - diskusia

Tak ten offtopic je v podstate moja chyba... :neisty:

Skúsim lamácky +1 k téme. FYI, niektoré predmety budú nakoniec lacnejšie → mínus %

budem gadžovský ale zľavy na tie svietiace šable? not worth mentioning it.
niekedy menej je viac - dajte 20% dole z letných duchov / povoliť vylepšenie na nich (...a uvidíte ten rozdiel v príjmoch z jazdy letných duchov)

+ riešiť migráciu z Houstonu na Dela, veľkonočná tombola 2021 na Houstone bude trapas, keby aspon oznámite migráciu mohli sme sa 4-5 pobiť o tombolovky čo si vieme potom preniesť na Dela a frajeriť. Treba to prisposobiť slovenským hráčom, ktorí potrebujú osobitný prístup (iní ako nemci, rumuni, poliaci) a slovenským svetom, ktoré tiež potrebuju každý zvlášť individuálny prístup - tak aby ste mali čo najäčší engagement či v hre/fóre/SoMe = long-term investment keď zvýšite player retention rate a zároveň vyťažiť z tomboly a súčasnej akcie Jarný výpredaj čo najviac.

Ale želám ti tu veľa šťastia a tvrdej práce.
 
Ahoj Nju Admin :) Výpredaje hráči vždy uvítajú ale v poslednej dobe je to trocha smiešne zo strany inno ak 2 roky po sebe dá zbierať klasky gule tekvice..... z nich padnú sady ktoré hráči majú len do zbierky a na zaplnenie prázdnych inventárov a potom tie isté sady hodia aj do výpredaja za totálne predražené sumy.
Ja v tom fakt nevidím logiku. Typickým príkladom sú tie earpove a grantove zbrane ktoré sú totálne nepoužiteľné a jediná útecha ich mať v inventári je asi to že svietia rôznymi farbami. Jedovatý had za 2k ? Item z roku 2015 to mi príde ako slabý vtip, ktorý sa neoplatí kupovať ani po -80%nej zľave. Zarazila ma tiež tá letná sada. Ani nie tak preto že nie je ešte leto ale pre jej cenu, ktorá je taktiež totálne premrštená.
Aby som len nekritizoval celý tento výpredaj tak na záver uznávam že tí duchovia, havaj, a tá pirátska sada ktorú má dohromady tu na SK weste 10 hráčov tak za niečo stoja i keď sa na tie ceny opäť pozerá krivo....
andy vzdy si bol moj vzor..na palenô das za sadu ňi:D
 
Hore