Migrácia do Texasu?

  • Zakladateľ témy Deleted User - 4
  • Vytvorené
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

Deleted User - 4

Hosť
Milí hráči, v hre môžete nájsť anketu, v ktorej sa môžete vyjadriť ohľadom toho, či si želáte, aby do tohto sveta si mohli presunúť postavy aj hráči zo svetov Arizona, Buffalo či neskôr California a či si želáte aktiváciu prémiových možností.

Vezmite prosím na vedomie, že anketa nie je nijako záväzná pre InnoGames, jedná sa o prieskum.
 

Deleted User - 4

Hosť
Anketa sa skončila a o jej výsledkoch sme informovali InnoGames.

Prieskum dopadol v prospech migrácie a v neprospech aktivácie prémiových možností (aj keď len tesne).

Či sa teda Inno niekedy rozhodne aktivovať migráciu do Texasu z iných svetov záleží len od nich, každopádne vás potom budeme o ich rozhodnutí informovať.
 

DeletedUser6282

Hosť
Ja len dúfam, že keď sa budú svety zatvárať ako kedysi staré svety, dáte nám viac možností ako emigrovať na Dalaware.

Na arizone mám svoju prvú postavu a nerád by som ju zmazal už len kvôli nostalgii...
 

Deleted User - 4

Hosť
Nie je veľmi kam. Do El Pasa InnoGames neplánuje zatiaľ otvoriť migráciu, kým nie je zaplnená sieň slávy a v Texase si to želalo len niečo málo cez polku hráčov.
 

DeletedUser10852

Hosť
tak ked bude zaplnena sien slavy tak poprosim aj s delaware migraciu do pasa :D
 
Migracia do Texasu? a ktory svet by tam mal migrovat? vsetky stare su uz zatvorene, ked sa to riesilo tak zrejme Innu neprislo vhod pustit nejaky stary svet do Texasu, tak potom neskor dostal Texas alternativu, moznost migrovat na Dela / Paso ktoru ale v ankete odmietol, takze ozivenie by sme chceli ale migrovat nie... je to len moj nazor ale podla mna migracia do Texasu je dost nepravdepodobna, skor by uz Texas mohol odsuhlasit aby migroval niekam inam, pretoze cim dalej tym viac povodnych hracov tam skonci a ostanu tam len obchodnici ktori pochopitelne budu hlasovat za ''nie'' aby mohli menit veci medzi svetmi a ta hrstka povodnych co hraju 8 rokov tam ostane naveky.. co je dost skoda a hovoril som to uz pri tej poslednej ankete.. pardon trochu som sa na vecer rozpisal, len mi to prislo vtipne :D byt to na mne tak pockam az sa otvori novy svet, potom z Texasu a Pasa spustit migraciu na Dela / Fremont nech je na vyber, casom tie svety zrusit a ostali by nam - Delaware, Fremont, Geronimo + novy svet, 4 svety na SK west by bohate stacilo a hlavne by ziadny svet nebol uplne mrtvy.. ale to je skor take scifi ked vezmem do uvahy ako dlho sa rusili svety naposledy :) s pozdravom Malborki
 

DeletedUser3416

Hosť
Ide len o to, ze obchodnici budu za to, ze nechcu migraciu...o tom to cele je .....ludia co to hraju pomaly od zaciatku, tak by sa aj radi niekam pohli lenze bohuzial ...
 
Dalsia anketa by uz nemala zmysel pravdepodobne.. Inno by malo spustit migraciu z Texasu bez ohladu na to co kto chce, kedze povodnych hracov je cim dalej tym menej a menej tak je jasne ze sa to neodhlasuje.. uz pri poslednej ankete sa to malo spustit pretoze tusim okolo 45% hracov bolo za migraciu z Texasu a to je dost velke cislo, naco tym hracom branit a drzat ich tam nasilu? ved ten zvysok ked nechce ist prec, nech si tam zostane..
 

DeletedUser11459

Hosť
NIE!!! všetci tam povinne ostanú aby mohli obchodníci meniť veci medzi svetmi
 
Ked uz sa konecnce zacina rozpravat o migracii, hoci to tu nepatri rad by som nahodil temu migracie z Fremontu na iny svet (najlepsie na Delaware)
, pretoze podobne ako na texase je to aj na fremonte. Hra to asi tak 20 hracov a zvysok su obchodnici co obchoduju s tymyto hracmi. Anketa je teda zbytocnost. Kazdopadne by som ale chcel poprosit hracov o pomoc v tejto veci, pretoze ludia co chcu premigrovat a uzivat si hry naplno nemozu kvoli ludom ktorym ide vyhradne o zisk.

Za gramatiku sa vopred ospravedlnujem. (ak nieco najdete napiste mi, opravim :) )
 
Naposledy upravené :
Tiez by som migroval na Dela keby som mohol, ale nemozem, lebo hram na Dela :D ale urcite podporujem tento navrh, zas a znova by sme sa posunuli dalej v kvalite hrania, pretoze byt na svete kde je okrem obchodnikov 20 aktivnych ludi, to sa neda povazovat za hranie v pravom slova zmysle, to je len klikanie zo zotrvacnosti.. a aj ja som jeden z obchodnikov ktori menia veci z inych svetov na ten svoj hlavny, takze ak by som pozeral na svoj financny stav, tak urcite by mi vyhovovalo co najviac svetov, ale kedze chcem hrat a nie umierat, tak radsej obetujem pre mna za mna aj par milionov z kazdej tomboly za to aby sme mali svet na ktorom sa clovek nenudi
 

DeletedUser6745

Hosť
Myslím, že by o tom mali rozhodnúť hráči v ankete na Freemonte :)
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore