Migrácia z Fremontu

  • Zakladateľ témy DeletedUser10989
  • Vytvorené

Chceli by ste migráciu zo sveta Fremont?

  • Áno

    Hlasy: 27 90,0%
  • Nie

    Hlasy: 3 10,0%

  • Celkový počet hlasujúcich
    30
  • Anketa je uzavretá .
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.

DeletedUser10989

Hosť
Ahojte

v poslednej dobe svet Fremont upadá a pravdepodobne bude upadať viacej. Preto by som rád otvoril otázku ohľadom migrácie z tohto sveta, aby sa oživila hra pre hráčov, čo majú na tomto svete hlavný, alebo jediný účet.
Bohužial už cez pol roka som nevidel naplnený boj ani o malú pevnosť, keď príde na boj 50 ľudí dokopy je to úspech. Duelanti s vysokými duelovými úrovňami(okolo 300) sú radi, ak majú vôbec niekoho v duelovej ponuke. A salón, no ak je naraz prihlásených 70 ľudí, tak to je skoro zázrak(aj to je časť len prihlásená a hrajú na iných svetoch). Takýto svet možno ľudí skorej odradí od hrania, lebo nevidia zmysel hrať na mŕtvom svete. Preto si myslím, že by migrácia len prospela, a nielen hráčom z Fremontu ale aj hráčom na svete, kam by mohla smerovať prípadná migrácia, nakoľko nemám ten pocit, že by boli všetky svety nejak extrémne živé(možno okrem Delaware) a každoročne sa počet hráčov len znižuje.

Prosím aby vyjadrili svoj názor hráči z Fremontu, aj z ostatných svetov, kde by ste nás možno aj prípadne prijali.
Ide mi len o to otvoriť otázku migrácie, a zistiť ako je na tom naozaj Fremont a ostatné svety, lebo z posledných rozhovorov čo som viedol ohľadom tejto témy, tak by každý uvítal možnosť migrácie a je úplne jedno kam, hlavne nech je menej svetov s viac hráčmi, čo tam hrajú aktívne ako mať viacej svetov, kde sú 2/3 obchodníkov, čo si len menia veci a doláre medzi svetmi.

Anketa bude trvať 7 dní od založenia tejto témy. Pokiaľ vedenie uzná za vhodné, tak by som poprosil o predĺženie trvania, pokiaľ nie, tak by som rád poprosil hráčov aby sa vyjadrili priamo do tejto témy.
 

DeletedUser11574

Hosť
Absolútne súhlasím. Nechápem načo mať veľa svetov a málo hráčov. Fremont je naozaj už takmer mŕtvy svet, už niekoľko mesiacov sú boje o ničom kde je 20 vs 20 ľudí, nejaká interakcia medzi mestami/alianciami neexistuje. Tých 70 ľudí na salóne, ako Hammer spomínal, som nevidel už dobre dlhú dobu, a aj keď tam náhodou niekto je, je to väčšinou tých istých 10 ľudí, ktorí sa medzi sebou bavia.
 

DeletedUser11385

Hosť
Taktiež ako jeden z mála aktívnych hráčov by som rád uvítal presun na aktívnejší svet. A chcem sa poďakovať Hammerovi, že vytvoril anketu a možno nás tým priblížil k migrácii na iný svet. :)
 
To je dobrý nápad aby sa otvorila migrácia zo sveta Fremont. Lebo ako ľudia píšu. Čím neskôr sa migrácia otvorí tým menej ľudí na fremonte ostane a skončí s hrou.
 

DeletedUser11578

Hosť
ja osobne síce migrovať nechcem, ale určite by som bol za možnosť, aby tí, ktorí sú aktívni mohli migrovať na nejaký iný svet, fremont je naozaj mŕtvy, a aj iným svetom by prospelo, keby na ne prišli aktívni hráči
 

DeletedUser11579

Hosť
Tak asi to bude len dobré :) síce toho o tejto hre neviem veľa, ale myslím, že viac aktívnych hráčov, znamená viac zážitkov zábavy pre každého...
 

DeletedUser10989

Hosť
Tiež mám ten pocit, ale riešiť sa ešte dá kam by mohla smerovať migrácia, do úvahy mi pripadá Texas alebo Geronimo, nakoľko Dela sa ešte drží s aktivitou asi najlepšie zo slovenských svetov
 
Len dúfam, že ak sa bude dať migrovať tak nebude na DELA určite by som radšej uvítal Geronimo, alebo Texas ako DELA, myslím, že tam aj tak už dosť aktívnych ľudí a keby sa SVETY zredukovali na 3ks bolo by to pre SVK akurát :)
 
No ja by som zas uvital Dela :D mame ist 20 na svet kde su 30? radsej pojdem na aktivny nez na svet co aj s nasou podporou bude vyzerat ako Fremont teraz :D
 
Naposledy upravené :
Tak aký to bude mať asi zmysel,? v tom príde nech všetky svety dajú migrovať na dela a zvyšok zatvoria všetko a nech nechajú len dela a nič iné a bude pokoj, potom kvôli jedincom ako je xenino to väčšina prestane hrať a bude len jeden svet o aktivite asi ako je teraz + tých 20 ľudí ;)
 
:D Tak fajn podme migrovat na texas alebo Fremont 2 pardon Gero :D ale potom vlastne naco migrovat? :D ved umret sa da aj na gere :) Prepac ale nemam chut migrovat niekam kde to nema zmysel :D Migrujem predsa preto aby som si mohol naplno uzivat hru a nie robit to co doteraz cize nic na inom svete. A jedincom ako xenino? Nuz :D jak si spravne napisal su to jedinci cize /ignore a neriesis :) tazke to neni.
 
Stav
Uzavreté pre ďalšie odpovede.
Hore